- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Прихващам от софиянците вече.
Сега се прибирам и .. Ау, как ми харесва как се развиват част от събитията.
Не съм го вярвала това, но ме прави щастлива за пръв път от месеци.
Изпита вече не ме притеснява особено, ебала съм го, ще го взема.
Чакам си рд-то, скоро ще е ии ми е интересно какво ще стане, все пак и изпита ми е тогава.
Сестричката ми е супер supportive, точно това ми беше нужно сега.
Няколко дни съм все навънка и все с хора, които супер много исках да виждам.
Кеф ми е <3.
Предстои ми изпращане с роднини тая вечер. Дано е приятно и успея да го изтърпя![]()
maDamn
^Приятно изкарване, Пламе!
Почти завършили 11-ти клас, приближаващи изпити, скучни петъци, купони. Postpone it. Мдам, живот.
Апатично, отново.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мързеливо ми е.
Ставах на мокра кокошка два пъти днес. Толкова дъжд не ме беше валял никога преди. Половин час вървях под тоя порой, чак костите ми се намокриха. Не, че ми пукаше, но трябва да си изровя някой и друг чифт маратонки за утре...
Докато си шляпах, вече премирила се с всичко, ми стана смешно как всичко живо се е изпокрило в магазини и в колите си и ме гледа, сякаш съм някоя луда. Почнах да се чудя дали пък не са прави хората...
И спря да се върти за миг земята..
Още ме боли главата от снощи. Тежка вечер беше. Много алкохол се изпи.
Апф, отвратително ми е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес съм казал ,че ще правя квото ми се прави на мен и няма да оставя на никого да се опита да ми развали хубавото настроениеОтново ми се спи , но иначе ми е весело
Не очаквах.. ни най-малко... сериозно ?! Беше супер яко..!
Такова ми е..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нищо хубаво не се случва.....Sad
Нищо особено не съм правила днес, а съм много уморена.
Май е от смяната на местата, планинския въздух след мръсотията в София ми влияе приспивно..
Утре ще си правя нова прическа. Нямам търпение просто.
Най-после ще си имам цвета, който исках.
злетащина
Леле какво яко време <3
Днес или ще се излагаме още повече, или ще ги смачкаме! Дано да е второто.Цяла вечер сънувах кошмари пак от притеснение. Хубаво ми беше, като не ми пукаше за нищо, а сега като почнах да мисля за някои работи и почна да ми се пропуква самоувереността на моменти.
Но изглежда обещаващо, така че имам надежда.
Хубав ден на всички!
Лекувам депресия с музика на макс!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не обичам да работа в събота
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Цигарка.. музика.. и учене..
а после тренировка
.. ммммм липсва ми вече
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Охоооо идеално мина много съм добра !Защитих си проекта идеално . Сега си почивам а после учене и ще гледам братовчедка ми .
Ииии ми се прави секс <3![]()
Мале, днеска ще пия хубаво кафеее <3..
Нещо машината в София ми го прави мега силно, а така не ме кефи особено.
Тука си ми е перфектно.
И все още се чудя да си отрежа ли косата..
Цвета ще сменя, това съм го решила, обаче за косата..
Преди време бях с такава прическа, бързо порасна, амааа сега се чудя да я направя ли отново..
Заратаун - Here I come![]()
И него ще го изпращам на летището. Успех му пожелавам!
Dr. Gregory House