- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Всичко ми е свито отвътре. Имам усещането, че нещата няма да станат според планираното... И дано нямаме неочаквани гости довечера.
Ох, нямам търпение да ми минат изпитите. И да се отдам на "разврат" (лежане, тъпчене с храна и филми)![]()
Отвратителна съъъъъъъъъъъъъъм. И дано в близките! дни да си кажа това, което ми е в главата. В противен случай някой трябва да ме набие.
Нея си я обичам <3
Чувствам се страшно зле, просто не е истина. Трябва да споделя всичко това защото в един момент сигурно ще се пръсна на хиляди пърчета, сърцето няма да ми издържи и ще се разпръсна на хиляди парчета ..Ужасно тъжно ми е, всяка шибана сутрин не се наспивам,едното око ми е червено сигурно му има нещо вече, не може да се оправи, защото се скъсвам се от нерви , от рев. Как може човек да издържа на такъв тормоз - брат ми сякаш на пук става по рано от мен и пуска разни филми музики, докато спя аз,как може собствения ти брат да ти каже с надсмешка: "Ти няма шанс да спиш до 10 11часа просто няма шанс докато аз съм тук" и да ти се подиграва. А на всичкото отгоре пък наще понеже живем в гадна,шибана квартира без врати,на завеси да стават и те и да говорят постоянно на висок тон. Аз трябва да се съобразявам със всичко и всичко, а пък с мен никой, ще умра на сиг на 35г може би и по раноБъзработна съм, немога даже да се махна от тук,ако реша да си ходя на българия пък трябва да оставя ппиятеля ми, защщото тои няма да се махне заради мен от тук кудето си има сигурна работа и бъдеще,само защото аз тук нямам перспективи ...изглеждам като вимпир вечче така съм се изтормозила трябва вечно да слушам всички тук,натоварват ме психички, как да не се побъркам, сигурно няма да ме вземат и на най тъпата мижава работа тук... Чувствам се отровена вътре,такава болка изпитвам че ми иде незнам какво да направя, омърсена съм толкова много , мъчейки се с съществуването си че просто не знам какво да правя вече, за мене няма да има никога хубаво,научена сам само на лошо- да търпя ей такова караници,скандали, да слушам по минимум 5 6 часа наще как говорятв другата стая , да слушам как брат ми ме овинява само ако си отворя устата и да ме нарича каква ли не и да ме хули до безкрай ....... сигурно в Ада е по добре..с какво го заслужих , Боже боже... с какво, убих ли човек, направих ли някакъв смъртно наказуем грях какво ли боже...поне ми кажи с какво съм виновна... И най гадното е че когато стана като зомби изведнж спират всички брат ,ми изжеднъж намалява звука на шибаните филми и на мен ми става още по гадно и ми иде да си легна но знам че сиг ако си легна отново пак ще пусне филма на пук на мене, писна мид а се боря вече нямам сили...на ръба съм,нямам нищо...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Чудя се за кво въобще ми пука
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-18-2013 на 13:23
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мина добре! Даже много добре, но докато не подпиша договора няма да бързам да се радвам![]()
Сега се почваме с немския, че най-накрая имам мотивация.![]()
Супер ми еще пръсна от яд, но както и да е, на мен не ми пука.. НЕЕ!!.. пфф..
Отивам на тренировка.. не издържам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
отвратителен махмурлук.
А съм тооооолкова гладна,а хапна ли нещо,ще ми стане още по-зле и ще умра.Много ми е тежко..
Изморена, изядена от комарите, но доволна
Въпреки че не бих се навила да ходя да спя на палатка до някое езеро отново![]()
Настроенията ми са на 6. Минах през весело, тъжно, превъзбудено, отчаяно, апатично... Сега съм на лигаво.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^ и аз, и аз! Което ми напомня, че като си дойдат момчетата трябва да ги сръчкам тая година да сме по-организирани.![]()
Обичам, когато вечер съм с отпуснат поглед и доста размазан . И знам, че ще спя чудесно. Супер ми е.
все повече се връзвам и все повече ще плача накрая, не е окей цялата история, пак започва да ми работи трезво мозъка
поне съм на парцал и май лесно ще заспя, след всичките нерви днес и неспането вчера
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Избушвааааам ;д Трети ден правя текстури на листа, пиксели почнаха да ми се привиждат вече. А ми е и доволно тъпо и не ме свърта на едно място ...
Отивам да спя.
Знам, че е Събота (вече Неделя де) вечер, но е 1:30 през нощта и ако съседите не се приберат у тях си, вместо да крещят като диви селяни из двора, просто ще повикам полиция. Има причина да живея в къща и това е именно спокойствието и тишината.
Колкото до палатковото преживяване, наистина е готино, само да нямаше толкова комари и змии "бягащи" около палатките почти денонощно
И ако някой реши да ходи, гледайте да сте предимно мъжка компания, че момичетата само мрънкат, душове нямало... ами не, някой посред гората душ ще ти сложи![]()
Последно редактирано от HollyGolightly : 05-19-2013 на 05:35
Тея дни е спокойно, но въпреки това ме хваща паника. Теглила съм майна на всичко. Нека бъде life :d