- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
оф, тъжно ми е на мен
снощи излизах, ама беше бахти скучното
спала съм 5 часа, няма проблеми
искам да говоря с един човек, но знам че може би няма смисъл.. оф, пълна каша
и е тъжно..
http://ask.fm/iwwkaa
Странно. Не очаквах след толкова време...
Всичко е добре, когато свършва добре.
Ще се излиза след малко и ми е напрегнато.
Днес ще се учи. Без разсейване.
Нахъсвам се.
Ръцете ме наболяват, другия път с ръкавици, че ще си пречукам ставите![]()
Тъжно ми е, и ми е много студено ..![]()
Сядам да уча..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Сякаш ми е по-леко...
Дано и с него се възобновят нещата.
maDamn
Ох. От утре - 11 изпита, 5 дни. Ще ми пушат ушите. Да минава вече, да се свършва. 3 седмици до БГ. Хах, кеф ми на душицата.![]()
да еба и сенната хрема да еба ! :X
Иначе - айляк, харабийската. Другата седмица уж заминавам, всичко е много д'ууре.
П.П - Отивам да си купя цигари ! xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ще го удуша и ще го излежа!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мхм. Догодина ще имам 17 изпита, всеки минимум 1.5 часа за 10 и кусур дни :Д Едва ли не, матури. Само дето, не са 2 като при вас в БГ :Д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Баси! Толкова голям град и толкова "приятели" във фейса, а няма с кого да изляза или къде да отида... Май ще се забия в "Конюшните" с книга и... бира.
Вчера беше забавен ден, че и вечер. Днес се очертава нещо подобно. ^^
http://www.youtube.com/watch?v=OwYEJANULY0
Welcome to the Jungle...
Мамка му , вратът ми е схванат и не мога да се обърна надясно и въпреки това не спирам да се усмихвамСлед малко влизам да се душирам и си слагам най-хубавата бяла риза с къс ръкав , че проявите го заслужават. Щом той се нави така лесно да се видим , значи сериозни хора са му казали , че съм сериозен ..когато реша. Дано този път не ми липсва мотивация да завърша нещата до край и лятото ще бъде доста силно.
Изморена. Първия плаж за сезона не беше зле. Особено с такива представители на мъжкия пол наоко. Кривогледа станах![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
АААААЛЕЕЕЕ ШАМПИОООНИ СМЕ!!!
така се чувствам!
Доволен следобед. Тенис Класикото ще се гледа обезателно, после сигурно и последния мач на Gaffer-a.
Welcome to the Jungle...
Чувствам се добре, като изключа факта, че чакам нещо, което никога няма да се случи, но сякаш пак започвам да си мисля за това ииииииии усещам как ще се сдухам. ;/
Много добре се чувствам. Днес ми беше просто перфектен деня.
Апф не мога да намеря подходящ начин и момент да питам,ама по-добре да е скоро защото билетите сигурно се продават като топъл хляб.Ако нещата се получат ще бъде невероятно,ако ли не ....ще съм пропуснала много добра възможност.Все пак Маклемор не идва всеки ден да прави концерт толкова близо...Като не се получи с Еминем и Париж,сега за 2 часа път с кола и 40 евро билети които аз ще платя не разбирам защо могат да ми откажат.
Пак се скарахме и той пак ми е сърдит . Пак заради мен и моята глупост
Ще го убия! Да ми изхвърли подарък! Ще го закопая 6 foot deep!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!