- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Пожелавам си късмет и търпение идната седмица. Някакво никакво ми е. Мех.
^Същото...
Същевременно ми е напрегнато,а не спирам да мисля за това,което е лошото ,защото ме разконцентрира...Тъпо ми е ,защото сякаш не искам сънищата ми и това което ме чопли да се окаже истина...Знам,че не трябва да ме интересува,но явно сърцето ми още не е притръпнало,както ми се искаше...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Дали душата ми умря? Какво става, защо не чувствам нищо?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
СУпер. Ако искам , мога да изкарам много пари лятото, при това всичко е извън покера и баща ми. В момента си пуша , лафя, решавам тестове по маркетинг...утре ще е цирк![]()
Малката почивка ми се отрази добре.Но не се отрази добре на кълбото от нерви, което става все по-голямо. Само всичко да свърши по-бързо и възможно най-добре, за да мога да легна и да заспя като нормален човек
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Много ама много мразя да ме лъжат. Може би единственото, което мразя повече от това е да си мислят, че съм толкова тъпа да им вярвам![]()
малко по-добре съм...мразя да съм като стъклена фигурка в живота на някого, но явно това трудно се променя.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Последно редактирано от Wednesday666 : 05-20-2013 на 05:38
Уморена, още от сутринта, а днес имам много неща за вършене.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Вълнувам се
Нямам търпение
и не искам той да ми се сърди .
<3
Бах мама му, пак е понеделник ...
Иначе съм добре, пия си кафенцето, и се мъча да се доразсъбудя. След малко отивам на уни, а после ако го навия моя на плажче, че времето е хубаво, дано и водата да не е много ледена.
уф.
Отивам на изпит.
Не съм спала и ми е изключително криво.
Ще откача.
Няма да е зле да действам малко по-рационално, че скоро няма да мога да се позная.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Купих си страхотен парфюм.
Толкова много ми харесва <3 Добре, че го намерих, че в дъгласа нещо стана проблем с цената (не беше тази, която всъщност пишеше) и аз се ядосах и реших да не си го взимамама после го намерих в друг магазин <3
И мирише на захарен памук^^
Само дано класната ни по математика да не се окаже, че е днес.. дано :д
http://ask.fm/iwwkaa
1 изпит мина, 10 остават. До края на деня ще бъдат 8. Доволна съм по английски, ще видим какви съм ги свършила.
//отива да пише по история
Накефи ме обаче това съвпадение днес.Как мислехме в една и съща посока по едно и също време.
Пиша около 5-6 минути съобщение и по-малко от половин минута преди да го изпратя аз получавам съобщение![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чачо,аз нямам снимка за теб, но нищо
Направих си пробна прическа и ми е доволно. Няхах.
maDamn
почти привършвам. виждам му края. не ми пука за съдържанието, еба си мастера съм. вдъхновена съм за живот. до няколко часа полагам точката. ЙЕА!
//Чачи, пролет е при теб май-май:Д
пие ми се як домашен чай!<3
освен това днес година и половина с Него, та ще си правим домашна пица (нещо, което не сме правили от година
хубаво ми е, спокойно ми е, гордея се със себе си!
само да си взема роклята...
и да си направя чай.мдам.