- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Не мога да повярвам колко бързо минаха четири дни! Имам чувството, че вчера беше четвъртък. Горчивата истина - трябва да бягам на лекции след 30 минути, а така ми се щеше да си остана вкъщи и да се наспя.
Прекарахме си мега яко обаче. И сега съм мега кът с финансите.И май се разболявам, ох, и трябва да го спра, преди да се е развило в нещо сериозно. Ама това не променя факта, че отдавна не се бях чувствала тоооолкова добре да съм си с най-добрите приятелки.
Ох, задава се тежък финансов период за мен - толкова много поводи за излизане и за пиене има, че не знам как ще смогна да посетя всичките, да не вземе да се обиди някой.
Писна ми от несериозни, нерешителни, мудни, бавни, мързеливи, пасивни приятели!
Ебати ужаса. Ядосана съм как може да съществуват такива здрави, прави и млади тийнове, без капка жизненост, желание и енергия.
Пффф.
искам при него :/
от седмици вече мечтая за Италия.
за смърт във Венеция, примерно:Д
абе, ясно.
вземи ме и мен, ще слушам! обещавам!
он:
времето е прекрасно, цял ден на въздух и разходчици, което обаче не ми оправи настроението, даже май ми го доскапа.
грееше слънчице и се чувствах прекрасно, докато не се събрах с хора.не знам дали е нормално толкова много да ме дразнят всички, имам чувството, че по шаблон са правени - еднакви копнежи, еднакви идеи, еднакви мечти, еднакъв стил на изразяване... Нищо интересно и отличаващо се.
намерих си с какво да си запълвам времето, ала не ме ощастливява докрай. имам си нужда от излизане сред хора и от забавления пак, обаче ако продължават нещата в същия дух, по-добре да си проспя младостта в нас, отколкото да троша нерви и финанси навън.
Ако не бях болна в момента всичко щеше да бъде почти перфектно.
Имам толкова много книги насъбрали се - които са прекрасни да прочета..
Нямам търпение вече..
Започвам да се успокоявам след всичко това.. може да излезе нещо хубаво от всичко това..
Теста мина добре не го очаквах като знам колко шантав е този език, мамата си трака . Но щом съм го избрала ще го уча . И вече ми писна да е далеч от мен
![]()
Как се чувствам ли? Ами, малко скука, но пък свеж. Тая сутрин така яко грееше слънчицето докато ставах...
Новата седмица започна много добре.Имам за учене,но ми е уморено...
Утре ще трябва да накупя мартенички![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
прекрасен е, прекрасееен! обичам обичам обичам! искам да го разцелувам и разцелувам иии.
охх. прекрасен е.
ЕЕЕ много мразя да имаме гости в неподходящо за мен време .
Ммммм обичам дни , които са си само за мен.
Ама вече откачам без него , искам си го !!!
maDamn
хорни
Леле, колко гладко и сладко тече биохимията на Ленинджър... При това я чета на руски, а не съм най-добрата с езика. Не знам как може да има толкова добър разказвач на такъв сложен и сух в устите на толкова преподаватели материал. <3
Липсва ми. Утре.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Станала съм тотална хипохондричка. Срамувам се от себе сиИде ми да си ударя един шамар вече, хората сигурно ме мислят за ненормална :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Ако това те успокоява аз винаги съм те мислила за ненормална:*
И да ядеш шоколад!
maDamn
Олекна ми на сърцето, благодаря ти! И шоколадът лекува всичко,нали :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Аахаха,естествено.
Айде лека ви от мен ,деца и възрастни...
maDamn
Тъпо ми е,сякаш съдбата е срещу мен...или просто аз изпускам моментите...може би просто ме е страх...
>>DjBelev<<
Април ми се струва толкова далечен...
И спря да се върти за миг земята..
В момента искам само да заспя в топлото ми легло и да се събудя в 11 примерно и да знам, че съм пропуснала училище.. Как може толкова много да не ми се ходи... последна година е
Хем искам да идва лятото,да стане топличко, да ходим на плажче, да се печем по цял ден и да ставаме чернии, да ходим леко облечени ооооооо <3
Хем не искам да минава това време, защото не съм готова за матури,бал, изпити, завършване и цялата тази лудница...и това всичко приключва..ооооо супер май ще трябва да се подготвям по-стабилно вече, да ми е леко ооуоуоуоуоуоуоуоууо
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...