- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ммммм обичам дни , които са си само за мен.
Ама вече откачам без него , искам си го !!!
maDamn
хорни
вземи ме и мен, ще слушам! обещавам!
он:
времето е прекрасно, цял ден на въздух и разходчици, което обаче не ми оправи настроението, даже май ми го доскапа.
грееше слънчице и се чувствах прекрасно, докато не се събрах с хора.не знам дали е нормално толкова много да ме дразнят всички, имам чувството, че по шаблон са правени - еднакви копнежи, еднакви идеи, еднакви мечти, еднакъв стил на изразяване... Нищо интересно и отличаващо се.
намерих си с какво да си запълвам времето, ала не ме ощастливява докрай. имам си нужда от излизане сред хора и от забавления пак, обаче ако продължават нещата в същия дух, по-добре да си проспя младостта в нас, отколкото да троша нерви и финанси навън.
Леле, колко гладко и сладко тече биохимията на Ленинджър... При това я чета на руски, а не съм най-добрата с езика. Не знам как може да има толкова добър разказвач на такъв сложен и сух в устите на толкова преподаватели материал. <3
Липсва ми. Утре.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Станала съм тотална хипохондричка. Срамувам се от себе сиИде ми да си ударя един шамар вече, хората сигурно ме мислят за ненормална :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Ако това те успокоява аз винаги съм те мислила за ненормална:*
И да ядеш шоколад!
maDamn
Олекна ми на сърцето, благодаря ти! И шоколадът лекува всичко,нали :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Аахаха,естествено.
Айде лека ви от мен ,деца и възрастни...
maDamn
Тъпо ми е,сякаш съдбата е срещу мен...или просто аз изпускам моментите...може би просто ме е страх...
>>DjBelev<<
Април ми се струва толкова далечен...
И спря да се върти за миг земята..
В момента искам само да заспя в топлото ми легло и да се събудя в 11 примерно и да знам, че съм пропуснала училище.. Как може толкова много да не ми се ходи... последна година е
Хем искам да идва лятото,да стане топличко, да ходим на плажче, да се печем по цял ден и да ставаме чернии, да ходим леко облечени ооооооо <3
Хем не искам да минава това време, защото не съм готова за матури,бал, изпити, завършване и цялата тази лудница...и това всичко приключва..ооооо супер май ще трябва да се подготвям по-стабилно вече, да ми е леко ооуоуоуоуоуоуоуоууо
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ваканция а пак в 6 се будя. Апф.
Искам го,
до мен,
и искащ ме.
Объркана. Самотна. Нуждая се от него, но трябва да направя нещо...Аз не съм такава. Не съм толкова смела. Не умея да изразявам гласно чувствата си. Искам ТОЙ да ме разтопи, да ми покаже...
В някой друг живот...може би
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Споменах ли колко много си обичам девичката?
Просто го обожавам.
Толкова да ме дразни и ядосва, и продължавам всичко да прощавам.
Нито мога да му се сърдя, нито нищо. Само като му чуя гласчето иии.. да, приключва всичко.
Днеска - две контролни. Странно как не съм притеснена хич, а не е като да съм мега подготвена.
То не е и като да са страшно трудни. Повечето неща са от обща култура, а и като съм слушала бая по време на часовете, ндам, надявам се всичко да е окей.
Ох само още точно два дни и една сутрин да се мине без издънка/и и наистина ще си отдъхна с облекчение. Ще направя като в анимационните филмчета едно: "Хюююх",прибърсвайки потта от челото си с ръка и изтръсквайки я на земята. Може би едно от най-лошите неща е съдбата да е срещу теб и постоянно да ти играе на сечено, а едно от най-хубавите да е с теб подкрепяйки те постоянно. Не знам дали е от нещата,които правим последните седмици,но наистина сякаш за момента поне помага. Последната седмица и нещо парното в работата на баща ми се счупи нещо и сега мислите му са толкова насочени натам,че няма кой знае колко време да се вкарва в разни и други анализи и размисли.Пък и се застоява повече там,което точно за сегашният момент е доста добре. Ако всичко стане както го казва жената март месец ще е ключов за мен. Ще започне превръщането ми в нов човек както в преносен така и в пряк смисъл.Ще се отпуши един процес най-накрая,който може би ще доведе до отпушването и на други процеси и може би живота ми ще се насочи натам накъдето на мен ми се иска.Иначе сънищата,да сънищата.Не знам дали скоро се бях събуждал толкова доволен,усмихнат и отпочинал въпреки,че днес съм спал само около 7 часа. Бях отново в учлището,където се сънувам често.Около някакви маси на канапета.Имаше много хора.Имаше флиртове,бъзици,веселие.И един познат,който в доста сънища ме е тормозел.И в тоя ми се дръвчеше обаче брат ми му беше набрал и му наби шамарите, а после аз му допомогнах и идилията продължи.Усещаше се уважение макар,че се спомена,че той и други такива може би няма да се откажат толкова лесно.Спомена се обаче и,че скоро ще завършваме. А това тъй като отдавна не съм ученик в буквален смисъл също може и да значи приключването на дадени уроци на живота. Уроци,които може би е трябвало да усвоя последните 6-7 години
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Скапана . А тепърва ще ходя на урок . Студено ми е и искам само да го видя и да се разтопя в ръцете му . Но това няма да е скоро и мноог се ядосвам .
баси якото време, честно! Толкова време да се мотая от университета до вкъщи никога не съм прекарвала, ама как да бързаш, като усещаш как слънцето те напича едно такова мега якото и хората едни усмихнати, и те поздравяват, и път ти правят, и в магазина едни учтиви и как да не си усмихнат и учтив и ти?
Смятам да изляза да се разкарам из парка малко, грехота е просто да седя вкъщи.
girlwithblueeyes
ако си ти това на снимката тоя твоя е с късмет роден.
**
Егаси мислех, че само жените тъпчат храна като са разтроени за нещо но и аз тъпча.
В четвъртак се прибирам във Видин и си подкарвам моята дейност там. Бал сам ти Софията изнервена и прокопсана !
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Само да мине и утре! Умирам вече за тази почивка! Най-сетне ще бъдем за малко сами!
Пак вали, а аз пак съм от тези гламавите дето не са си в къщи. Седя вече 2 часа на един стол в библиотеката и се чудя какво да измисля. Магазина е доста далече, а чадъра ми пак го забравих в колата, поне имам още Хаменташен, все някак ще изкарам деня![]()