.
Затворена тема
Страница 114 от 163 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 4072
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Сряда
    Баща ми е полицай и снощи е бил на смяна и е имало сбиване и двама човека които са от моят випуск са го наръгали . Много зле много е зле ама много .
    Боже!
    Дано да се оправи!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Иииииииии СТРАХОТЕН БАЛ, ДАМИ И ГОСПОДА! ИСКАМ ПАК!
    Разбиване беше, поне за няколко часа забравих за кофти емоциите напоследък.
    Имам чувството,че е 9 сутринта,а е 13и15, ам да... нормално
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Иииииииии СТРАХОТЕН БАЛ, ДАМИ И ГОСПОДА! ИСКАМ ПАК!
    Разбиване беше, поне за няколко часа забравих за кофти емоциите напоследък.
    Имам чувството,че е 9 сутринта,а е 13и15, ам да... нормално
    А пък моят след малко започва.. Нямам търпение.
    Чакаме снимки от твоя..
    От моя утре, някъде, ако съм жив.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    Beyond reality
    ^ https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...44797221_n.jpg
    с баща ми и негов приятел

Синеочке, дано всичко се оправи. Стискам палци, ужасно е.
    maDamn

Благодаря на всички

Грейнджърке била си много красива .

Град
    Beyond reality
    Благодаря, а ти мисли по-позитивно. Винаги помага. То на думи е лесно,ама знам какво е да си отчаян и да не виждаш никъде спасение,едва ли не,но винаги има шанс. Стискай зъби и вярвай, всичко ще се нареди.
    maDamn

Всичко е наред с настоящия ми приятел. Само дето в момента е в родния си град, но утре ще се видим..
    Но иронията е, че и той е там, в същия град, точно днес. А интересното е, че го сънувах и сега ми е повече от отвратително, а не искам да споделя на никой. Липсва ми страшно много. Изключително много... но това е все тая. Добре, че е само на моменти.. иначе бих се побъркала, а наистина обичам приятеля си и не бих искала да го нараня по никакъв начин!

Мега фен Аватара на babity
    Случайността пак не е на моя страна. Никога не ми се полага завършек, явно. А сесия имам, не мога да си ходя айляшки по курви.

Мега фен Аватара на xoxi
    Как може след цял ден работа, той да е толкова жизнен, а аз след цял ден нищоправенe, да съм толкова изморена?! Главоболието е бонус.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Как може след цял ден работа, той да е толкова жизнен, а аз след цял ден нищоправенe, да съм толкова изморена?! Главоболието е бонус.
    винаги е така.. силите не ти идват от нищоправене

Супер фен Аватара на shmatarok
    грейнджър - много елегантна и красива, браво!
    синеочке, пращам ти положителна енергия и дано всичко да е ок! Не губи вяра!

скапана съм. Много работа днес, ама вече почнах да му хващам цаката. Ако шефката обаче не беше толкова изнервена винаги, сигурно по-лесно щях да възприемам, ама к'во да се прави. :/

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Беше дъълъг ден , ама сега всичко е точно.Само че трябва да се приготвям за гостите , че швабите ще бият . Настрани от това, предполагам, че не мога да седя около толкова чувствително момиче, без въобще да достигне до мен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оооо дълга седмица беше, а бала на една съфорумка беше чудесен На мен ми беше супер доволно че я снимах и че бях поканен. Главата още ме цепи мъничко, ама... ще се преживее

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ще се побъркам
    Опитвам да се разсея с нещо но не мога .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ще се побъркам
    Опитвам да се разсея с нещо но не мога .
    Дано баща ти се оправи.

Аз ви оставям за сега.. приятно гледане на мача

Град
    Beyond reality
    Явно краят настъпи. Дори не пожела да се видим , като за последно. За него си оставам тая,която му е говорила долнопробни лъжи, тая която го е мамила, оставам тази,която го е предала. АЗ СЕ УНИЖИХ,за да може той да превъзмогне егото си, за да може да "ми прости" за нещо ,което не съм направила. Държи се като пълна путка, а аз излизам виновна. Чаках го, 3 ШИБАНИ МЕСЕЦА ГО ЧАКАХ, че и отгоре, да се върне от Пампорово и да сме заедно , а той ... не ми вярва. мисли си ,че съм му изневерила, е ...задоволих му шибаното любопитство като го излъгах...дори и да не бях,пак щяха да приключат нещата.Излъгах го и ми повярва на лъжите, а сега ми излиза с едно съобщенийце,: айде стига ти толкова... ГОСПОДИИИ...стигало ми толкова от долнопробните лъжи. Ще ме боли,знам си,много ме боли,но ще го преживея,защото друго такова унижение не съм понасяла!!! Просто не съм...толкова да го обичам,а така отвратително да се отнесе с мен. не го проумявам,що за човек не ти вярва на истината, а повярва на една лъжа? Как за 8 месеца не се убеди в думите ми? как ...не мога да си го обясня.
    maDamn

Грейнджърке радвам се ,че си осъзнала . Ще те боли но ще мине и ще срещнеш друг горе главата . Човек ,който няма доверие на любимият си за мен просто не го обича . Няма нужда ти да си тази която ще се потъпква и бори за връзката ви щом той не опитва, и си продължава старата песен значи самият той не желае нещо да се промени . Няма смисъл да се тормозиш и тъжиш за подобни хора на който не им пука за тебе . Сега ще си студентка и ти предстоят само хубави мигове
    Прегръдки

Град
    Beyond reality
    Благодаря ти и се моля баща ти да се оправи! Надявам се,че скоро ще се оправи! Бъди силна.
    maDamn

Благодаря .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Плам, ще ти кажа само едно нещо: всичко едва сега започва! Поне вече знаеш с какъв човек не искаш да бъдеш! Не си позволявай да задълбаваш в депресивни състояния. Бъди си себе си, усмихвай си се, търси си истинското щастие!

Синеочке, представям си баща ти на най-прекрасното за него място. И си представям, че това място е тук, до теб! Изпращам ви светли мисли!

Аз нямам търпение за утре.
    Тъпо ми е, че оня путьо от Бургас се държи като тотален кретен.
    Видях се снощи с една стара позната и много добре си изкарахме.
    Искам да минат тези 2 последни седмици и да знам, че Вкъщи ми е с Него. Мър :3

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    грейнджър - много елегантна и красива, браво!
    Благодаря ти

Пири, благодаря и на теб,ще се оправя, сега като ми мина ядът ...някак ми олекна. Всичко това ми действаше като товар,цялта тази връзка без доверие ми действаше много зле. Щом дори и колегите на майка ми,мои учители бяха забелязали,че има нещо нередно с мен...
    Благодаря ви :*
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    То е нормално да ти се дотегави в един момент, след като спокойствието при подобни обстоятелства ти е невъзможно. Прекалено много изтощават самата връзка такива филмарщини. В един момент виждаш, че връзката не може нито с тях, нито без тях и тогава просто си й идва времето. За всичко има точно време. И нищо на тоя свят не съществува без собствена мисия. Тъй че, сега можеш да любопитстваш на воля какво ново ще ти поднесе хубавият живот! :*

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Обичайте приятелите си, но себе си повече!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ...
    често засичах постове за приятеля ти как искаш да се видите и т.н. и темата ти бях прочела и просто според мен този човек не те заслужава.
    Не те познавам нито теб, нито него за да си правя чак такива изводи, но щом той постъпва така с теб значи явно не държи на теб.
    Сигурно няма изобщо да ми прочетеш поста или ще го сметнеш за заяждане, но като цяло казвам това с добри чувства. И не си разваляй настроението.

пт: Много еднотипно започва да ми става всичко, някак сиво ежедневие.. трябва да разнообразя малко с нещо :3
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Плам, майната му,
    Ама сериозно.
    Осъзнаваш ли за какъв човек точно си си давала всичко толкова време? За някой, който ама грам не го заслужава.
    И като не може да ти повярва, да иде да си търси късмета на друго място.
    Сама знаеш, че той е този, който изпуска, не ти, така че да изчезва.
    Ти си прекрасен човек и заслужаваш много повече от това, което той ти даваше.
    Най-малко заслужаваше след толкова чакане и надяване, любов също, да получиш това.
    Горе главата миличка ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си