.
Затворена тема
Страница 115 от 163 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 4072
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Зайче,Уенсдей, благодаря ви и на двете. Осъзнавам всичко това,но явно на принципа на маймунките : трябва да се опариш, за да видиш ,че е горещо!
    Странното е обаче,че ми олекна. Олекна ми,защото през цялото това време,той ме твареше емоционално,чак сега го осъзнавам,осъзнавам че - да,мъчно ми е,но и ми е по-леко на душичката.
    Иначе - BAYERRRRRRRRRRRRRRRRRRN! Толкова дълго го очаквах този момент! Да кажат: И тазгодишния носител на Шампионска Лига е БАЙЕРН МЮНХЕН! Познах точния резултат!!! И печеля паричкииии Абе доволно!
    maDamn

Айдееее Честито на съгражданите мииии!!1 Най-добритеее

Голям фен Аватара на shusha
    депресирана, но няма да падам духом!

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Става.. Видях я и този път си приказвахме и ми е хубаво.. Дано се получи!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Явно краят настъпи. Дори не пожела да се видим , като за последно. За него си оставам тая,която му е говорила долнопробни лъжи, тая която го е мамила, оставам тази,която го е предала. АЗ СЕ УНИЖИХ,за да може той да превъзмогне егото си, за да може да "ми прости" за нещо ,което не съм направила. Държи се като пълна путка, а аз излизам виновна. Чаках го, 3 ШИБАНИ МЕСЕЦА ГО ЧАКАХ, че и отгоре, да се върне от Пампорово и да сме заедно , а той ... не ми вярва. мисли си ,че съм му изневерила, е ...задоволих му шибаното любопитство като го излъгах...дори и да не бях,пак щяха да приключат нещата.Излъгах го и ми повярва на лъжите, а сега ми излиза с едно съобщенийце,: айде стига ти толкова... ГОСПОДИИИ...стигало ми толкова от долнопробните лъжи. Ще ме боли,знам си,много ме боли,но ще го преживея,защото друго такова унижение не съм понасяла!!! Просто не съм...толкова да го обичам,а така отвратително да се отнесе с мен. не го проумявам,що за човек не ти вярва на истината, а повярва на една лъжа? Как за 8 месеца не се убеди в думите ми? как ...не мога да си го обясня.
    aз пък на абитуриентската за последен път я видях как тя се целувка с някой ;д

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    няма такъв малоумник като мен, просто. довечера ще се усетя скапана и ще друсам редбули, ама не, не мога да се наспя като хората, абсурд.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Явно краят настъпи. Дори не пожела да се видим , като за последно. За него си оставам тая,която му е говорила долнопробни лъжи, тая която го е мамила, оставам тази,която го е предала. АЗ СЕ УНИЖИХ,за да може той да превъзмогне егото си, за да може да "ми прости" за нещо ,което не съм направила. Държи се като пълна путка, а аз излизам виновна. Чаках го, 3 ШИБАНИ МЕСЕЦА ГО ЧАКАХ, че и отгоре, да се върне от Пампорово и да сме заедно , а той ... не ми вярва. мисли си ,че съм му изневерила, е ...задоволих му шибаното любопитство като го излъгах...дори и да не бях,пак щяха да приключат нещата.Излъгах го и ми повярва на лъжите, а сега ми излиза с едно съобщенийце,: айде стига ти толкова... ГОСПОДИИИ...стигало ми толкова от долнопробните лъжи. Ще ме боли,знам си,много ме боли,но ще го преживея,защото друго такова унижение не съм понасяла!!! Просто не съм...толкова да го обичам,а така отвратително да се отнесе с мен. не го проумявам,що за човек не ти вярва на истината, а повярва на една лъжа? Как за 8 месеца не се убеди в думите ми? как ...не мога да си го обясня.
    Аз пък мисля,че той подсъзнателно или пък вече напълно съзнателно гледа в друга посока и всячески се опитва да те разкара с какви ли не доводи и подсъзнателно за да му е чиста съвестта или пък напълно съзнателно се опитва да изкара виновна за раздялата ви теб.Третият вариант,който ми се струва малко вероятен е да са те натопили много лошо пред него разни "доброжелатели".Но и при това положение тоя изобщо не ти трябва стига да си напълно искрена с нас за нещата,които казваш.Остави миналото и гледай напред.Още повече пък ако е имало раздели, а още повече пък ако са били повече от една.Сега ти е олекнало,след време може да ти натежи.Може и да реши да възстановява отношенията ви.Не се поддавай само на емоциите обаче.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Beyond reality
    Няма да възстановявам никакви отношения с него. Не съм и подозирала под какво напрежение съм била и как в момента не ми е зле. Тегаво е малко да знам,че мога да го засека някъде,ама какво да се прави. Той така си пожела. Съмнявам се някой да ме е натопил,нямаме никакви общи приятели, а познати-малко. Най-тъпото е ,че на думите ми,които бяха истина не повярва,а на цялата фрапиращо нереалистична история,но споделена до най-малка подробност , ми повярва. Е тва е тъпото,ама майната му. Няма да се кося. Дотук беше.

Иначе още не мога да се нарадвам на титлата на байерн, толкова ми е щастливо ! Обичам ги тези момчета!
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добро утроо.
    Добре ми е, утрото наистина е добро.
    С кафе и след разговора снощи съм убедена, че направих правилния избор.
    Имах нужда от един такъв разговор, трябваше ми да видя точно колко е права.
    Нях.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Плам - съвет от мен избирай си мъжете така че да са близко до теб (физически) през повечето време и да нямат проблем със споделянето и доверието. Другото е като 8 класник с нов телефон.

А инак си изкарах мега якото тия две седмици. Благодаря на пантерата и Glamour92 персонално
    Последно редактирано от valdesbg : 05-26-2013 на 07:37

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Оф, живее ми се. Не ми се учи,а идва сесия!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Плам - съвет от мен избирай си мъжете така че да са близко до теб (физически) през повечето време и да нямат проблем със споделянето и доверието. Другото е като 8 класник с нов телефон.

А инак си изкарах мега якото тия две седмици. Благодаря на пантерата и Glamour92 персонално
    Мерси,Влади. Набих си го в кратунката по тъпия начин,ама ...квото е. Поне ми е за урок. Иначе чакам снимки,много искам да ви видя,как е била Ина на бала.
    maDamn

Зле ми е
    Седя до него на стола и нищо не мога да направя
    Цяла нощ не съм спала изпих сумати лекарства от вчера нищо не съм яла а сутринта припаднах

Град
    Beyond reality
    Синеочке, не се натоварвай допълнително. Нищо не можеш да направиш,освен да го подкрепяш и да вярваш. Не си помагаш на себе си,обаче. Изтощена си, затова си припаднала, легни и си почини,ако трябва изпий нещо за успокояване, за да можеш да поспиш. И знай,че той е в сигурни ръце,мисли позитивно.
    maDamn

Вече не ми останаха сили да мисля позитивно стаав все по зле . И майка ми която хич не й пука за мене ми се обади да ме пита за разни глупости а не попита как съм . Хахха понякога чувствам че всичко си заслужавам .

Град
    Beyond reality
    Всичко ще се оправи. Трудно е като нямаш подкрепа дори от майка си,но знай не можеш да понасяш всичко върху себе си. Не знам каква е историята ти,но явно е доста объркана. Вярвай ч,е всичко ще се оправи и отдели няколко часа за сън.
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    потресена съм
    станах свидетелка на нещо ужасно..

anonymous708973
    Guest
    Мерси,Влади. Набих си го в кратунката по тъпия начин,ама ...квото е. Поне ми е за урок. Иначе чакам снимки,много искам да ви видя,как е била Ина на бала.
    Ина се размаза, чак днес е адекватна :Д
    По-късно и снимки ще пусне даже.

Град
    Beyond reality
    Идеално
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо съм такава, бе мамка му! Защо не мога да си преглътна проклетата гордост още веднъж? И без това "срокът на годност" ни изтича. Нищо не ми коства. Ама тъп инат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Вкусвам провала вече. Да минава утре и майната му на всичко.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Много ми беше яко на бала!
    Липсва ми искам да я видя
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    @girlwithblueeyes, бъди силна и вярвай, че нещата ще се оправят. Друго не можеш да направиш. Прегръдки!

@granger, страхотна си била, поздравления!

он: За първи път съм без проблеми и без оплаквания, чудя се обаче докога ще е така. Толкова ми е хубаво, имам чувството, че се намирам в розов балон и точно от това ме е страх - дали(и кога) ще се спука и какви ще са последствията този път. Страх ме е, много, много ме е страх. Много, много, много ми е хубаво и много, много ме е страх.
    Страх ме е от чувствата, които изпитвам, от желанието да полагам грижи за някого и той да е добре, страх ме е, че пак съм готова да давам и ще се възползват отново от това - да вземат, вземат, да грабят с пълни шепи без да дават нищичко, докато накрая съвсем се изчерпя емоционално. А след това да рухна и физически, както миналия път.
    Има ли някакво специално наименование фобията към връзки? Щото май имам такава.

Град
    Beyond reality
    Благодаря,Намби. И аз май я имам вече тая фобия,имам много обич за раздаване,а не за хабене. Не искам да си я давам на хора,които не заслужават. Затова си я пазя за мен.
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Кой заслужава, кой не заслужава... Мен, ако ме питаш, никой не ми заслужава любовта, ама на. Напълно ме устройва варианта някой да ме обича, да ме глези и на ръце да ме носи, пък аз само да консумирам, обаче пустото сърце не може без да обича и пак се насадих на пачи яйца. Да не правя песимистични прогнози, де, просто в любовта не ми върви. За разлика от риболова и учението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си