- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Зайче,Уенсдей, благодаря ви и на двете. Осъзнавам всичко това,но явно на принципа на маймунките : трябва да се опариш, за да видиш ,че е горещо!
Странното е обаче,че ми олекна. Олекна ми,защото през цялото това време,той ме твареше емоционално,чак сега го осъзнавам,осъзнавам че - да,мъчно ми е,но и ми е по-леко на душичката.
Иначе - BAYERRRRRRRRRRRRRRRRRRN! Толкова дълго го очаквах този момент! Да кажат: И тазгодишния носител на Шампионска Лига е БАЙЕРН МЮНХЕН! Познах точния резултат!!! И печеля паричкииииАбе доволно!
maDamn
Айдееее Честито на съгражданите мииии!!1 Най-добритеее
Става.. Видях я и този път си приказвахме и ми е хубаво.. Дано се получи!
няма такъв малоумник като мен, просто. довечера ще се усетя скапана и ще друсам редбули, ама не, не мога да се наспя като хората, абсурд.
Аз пък мисля,че той подсъзнателно или пък вече напълно съзнателно гледа в друга посока и всячески се опитва да те разкара с какви ли не доводи и подсъзнателно за да му е чиста съвестта или пък напълно съзнателно се опитва да изкара виновна за раздялата ви теб.Третият вариант,който ми се струва малко вероятен е да са те натопили много лошо пред него разни "доброжелатели".Но и при това положение тоя изобщо не ти трябва стига да си напълно искрена с нас за нещата,които казваш.Остави миналото и гледай напред.Още повече пък ако е имало раздели, а още повече пък ако са били повече от една.Сега ти е олекнало,след време може да ти натежи.Може и да реши да възстановява отношенията ви.Не се поддавай само на емоциите обаче.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Няма да възстановявам никакви отношения с него. Не съм и подозирала под какво напрежение съм била и как в момента не ми е зле. Тегаво е малко да знам,че мога да го засека някъде,ама какво да се прави. Той така си пожела. Съмнявам се някой да ме е натопил,нямаме никакви общи приятели, а познати-малко. Най-тъпото е ,че на думите ми,които бяха истина не повярва,а на цялата фрапиращо нереалистична история,но споделена до най-малка подробност , ми повярва. Е тва е тъпото,ама майната му. Няма да се кося. Дотук беше.
Иначе още не мога да се нарадвам на титлата на байерн, толкова ми е щастливо ! Обичам ги тези момчета!
maDamn
Добро утроо.
Добре ми е, утрото наистина е добро.
С кафе и след разговора снощи съм убедена, че направих правилния избор.
Имах нужда от един такъв разговор, трябваше ми да видя точно колко е права.
Нях.
Плам - съвет от мен избирай си мъжете така че да са близко до теб (физически) през повечето време и да нямат проблем със споделянето и доверието. Другото е като 8 класник с нов телефон.
А инак си изкарах мега якото тия две седмици. Благодаря на пантерата и Glamour92 персонално![]()
Последно редактирано от valdesbg : 05-26-2013 на 07:37
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оф, живее ми се. Не ми се учи,а идва сесия!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Зле ми е
Седя до него на стола и нищо не мога да направя
Цяла нощ не съм спала изпих сумати лекарства от вчера нищо не съм яла а сутринта припаднах
Синеочке, не се натоварвай допълнително. Нищо не можеш да направиш,освен да го подкрепяш и да вярваш. Не си помагаш на себе си,обаче. Изтощена си, затова си припаднала, легни и си почини,ако трябва изпий нещо за успокояване, за да можеш да поспиш. И знай,че той е в сигурни ръце,мисли позитивно.
maDamn
Вече не ми останаха сили да мисля позитивно стаав все по зле . И майка ми която хич не й пука за мене ми се обади да ме пита за разни глупости а не попита как съм . Хахха понякога чувствам че всичко си заслужавам .
Всичко ще се оправи. Трудно е като нямаш подкрепа дори от майка си,но знай не можеш да понасяш всичко върху себе си. Не знам каква е историята ти,но явно е доста объркана. Вярвай ч,е всичко ще се оправи и отдели няколко часа за сън.
maDamn
Защо съм такава, бе мамка му! Защо не мога да си преглътна проклетата гордост още веднъж? И без това "срокът на годност" ни изтича. Нищо не ми коства. Ама тъп инат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вкусвам провала вече. Да минава утре и майната му на всичко.
Много ми беше яко на бала!
Липсва ми искам да я видя![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
@girlwithblueeyes, бъди силна и вярвай, че нещата ще се оправят. Друго не можеш да направиш. Прегръдки!
@granger, страхотна си била, поздравления!
он: За първи път съм без проблеми и без оплаквания, чудя се обаче докога ще е така. Толкова ми е хубаво, имам чувството, че се намирам в розов балон и точно от това ме е страх - дали(и кога) ще се спука и какви ще са последствията този път. Страх ме е, много, много ме е страх. Много, много, много ми е хубаво и много, много ме е страх.
Страх ме е от чувствата, които изпитвам, от желанието да полагам грижи за някого и той да е добре, страх ме е, че пак съм готова да давам и ще се възползват отново от това - да вземат, вземат, да грабят с пълни шепи без да дават нищичко, докато накрая съвсем се изчерпя емоционално. А след това да рухна и физически, както миналия път.
Има ли някакво специално наименование фобията към връзки? Щото май имам такава.![]()
Благодаря,Намби. И аз май я имам вече тая фобия,имам много обич за раздаване,а не за хабене. Не искам да си я давам на хора,които не заслужават. Затова си я пазя за мен.
maDamn
Кой заслужава, кой не заслужава... Мен, ако ме питаш, никой не ми заслужава любовта, ама на.Напълно ме устройва варианта някой да ме обича, да ме глези и на ръце да ме носи, пък аз само да консумирам, обаче пустото сърце не може без да обича и пак се насадих на пачи яйца.
Да не правя песимистични прогнози, де, просто в любовта не ми върви. За разлика от риболова и учението.
![]()