.
Затворена тема
Страница 117 от 163 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Завърших 11-ти клас! Хах, супер доволна съм. Весело ми е. Чакам да си дойда вкъщииии
    една година по-рано ли си тръгнала на училище или ?

пт: чудя се.. седя си и се чудя .. дали да влизам в историята и химията или да оставя изпитването за следващия път...
    ама май повече клоня към това да вляза и да си пробвам късмета, щото ми писна да ми мрънкат вече ;д
    ииииии чакам смс от един човек, ама май само с чакането ще си остана
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Завърших 11-ти клас! Хах, супер доволна съм. Весело ми е. Чакам да си дойда вкъщииии
    Значи приключи най-сетне с всичките изпити? Честито и от мен !

Азз се прибрах по-рано днес, обядвах преди малко и сега ще поуча по история. Нищо интересно за днес май не се очертава.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Айде ,честито,Маги! успешно прибиране!
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Смрад с гъби ще става.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Благодаря виии
    Зайче, не. Взех 2 години за 1. :Д Никога не съм била в 7-ми клас. Прескочих директно в 8ми.

Град
    Beyond reality
    Няма такъв задник,братчееее....ще ми пише смс ,да съм идела у тях,ако съм искала. Иначе съм блокирана във ФБ, иначе е писал на най-добрата ми приятелка какво е искал да прави с нея... айде не,край, дотук беше.
    maDamn

Пламе не се ядосвай човека покажа истинското си лице

Град
    Beyond reality
    Не ми го побира акъла, но не смятам и да отговарям. Така ,както той не ми отговаряше на мен Може да е объркал номера,кой знае Аз му изтрих номерата на момента,в който ми каза "айде стига ти толкова" ама мисля,че е неговия номер,на тоя телефон освен той,няма кой друг да ми пише
    ОБЪРНА ЛИ СЕ ПАЛАЧИНКАТА?
    maDamn

Е неее тоя нямам думи за него

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Няма такъв задник,братчееее....ще ми пише смс ,да съм идела у тях,ако съм искала. Иначе съм блокирана във ФБ, иначе е писал на най-добрата ми приятелка какво е искал да прави с нея... айде не,край, дотук беше.
    Това онзи, за когото писа тема, ли е?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не ми го побира акъла, но не смятам и да отговарям. Така ,както той не ми отговаряше на мен Може да е объркал номера,кой знае Аз му изтрих номерата на момента,в който ми каза "айде стига ти толкова" ама мисля,че е неговия номер,на тоя телефон освен той,няма кой друг да ми пише
    ОБЪРНА ЛИ СЕ ПАЛАЧИНКАТА?
    Всъщност палчинката не се е обърнала, а е станала една закономерност,която често става и съм я наблюдавал,че даже и веднъж имах възможността преди време да я наблюдавам от почти първият ред.Явно започна да става това дето в предишният си пост споменах.Само дето малко ме изненадва,че тоя твоя е доста неиздръжлив и много скоро започна да му липсва да му тичаш по дупето, да му чешаш егото и да си му робиня

Иначе аз съм добре...предполагам.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на shusha
    Тръгна зле, още с 6.30 часа и будилника, но за сега май се държа. Изкарах си беса и май ще кротна мналко да поуча :д

Мега фен Аватара на xoxi
    Липсва ми.
    И спря да се върти за миг земята..

Още 3 жалки часа

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    странно ми е
    раздразнена съм, всичко ми е криво, нямам настроение
    мразя това чувство,
    а той е толкова сладък и мил
    трябва да уча, но съм тотално блокнала..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тея кво очакват от мен, не зная. Да не съм някакъв вундеркинд. Нямам и една седмица, откакто бачкам, а вече очакват едва ли не звезди да им свалям. Не знам докога ще се търпим. Всички ми казват да се успокоя и че ще свикна до средата на другия месец, ама аз много мразя да не съм най-добрата в нещо и се тваря и панирам мега много и от най-малката забележка. Кога почнах да се трогвам толко от глупости, не знам, 'ма не ми харесва.
    Мега изморена съм и утре пак първа смяна, бляя.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Всъщност палчинката не се е обърнала, а е станала една закономерност,която често става и съм я наблюдавал,че даже и веднъж имах възможността преди време да я наблюдавам от почти първият ред.Явно започна да става това дето в предишният си пост споменах.Само дето малко ме изненадва,че тоя твоя е доста неиздръжлив и много скоро започна да му липсва да му тичаш по дупето, да му чешаш егото и да си му робиня

Иначе аз съм добре...предполагам.

Каквото иска да прави, издържлив , неиздържлив,след всичко,което в последствие разбрах ...NEIN! Нито съм му отговорила,нито искам да го виждам. Само ядове,айде - не. Както аз тичках след него, сега негово его ще страда. Може и да му е било просто за едното ебане, явно не може да си намери никоя за момента. Като слушам само аз не съм знаела що за женкар е бил... така че - аре adio rio .

Violenza - Да ,същичкия.
    Последно редактирано от granger : 05-27-2013 на 16:01
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пламе, тоя някъв много странен тип... "За едното ебане", ама пък 8 месеца (нали толкова бяха?!)...

Аз си изкарах прекрасно снощи. Не мога да опиша. Не искам да описвам. Получих заряд от точно такива емоции, от каквито имах нужда. Пък с Него решихме да се местим към 8ми-9ти в София. Щастие, бе! ЩАСТИЕ!

Мега фен Аватара на Colouring
    Трябва да ходя да уча.

Иначе мисля, мисля, мисля...

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Пламе, тоя някъв много странен тип... "За едното ебане", ама пък 8 месеца (нали толкова бяха?!)...

Аз си изкарах прекрасно снощи. Не мога да опиша. Не искам да описвам. Получих заряд от точно такива емоции, от каквито имах нужда. Пък с Него решихме да се местим към 8ми-9ти в София. Щастие, бе! ЩАСТИЕ!
    Аз имах предвид на момента,че може да му е просто за едното ебане,щото за тия 8 месеца веднъж съм била у тях, именно по такъв повод.
    maDamn

Каквото иска да прави, издържлив , неиздържлив,след всичко,което в последствие разбрах ...NEIN! Нито съм му отговорила,нито искам да го виждам. Само ядове,айде - не. Както аз тичках след него, сега негово его ще страда. Може и да му е било просто за едното ебане, явно не може да си намери никоя за момента. Като слушам само аз не съм знаела що за женкар е бил... така че - аре adio rio .

Violenza - Да ,същичкия.
    Започва да надделява разумът май...поне за момента

Иначе:
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами хайде честито.Можело е и по умно да постъпиш.Сега си му доказала просто доста ясно,че е прав във всичките си предположения и не може да ти има никакво доверие,защото го лъжеш.Не че ти го е имал и преди особено де.Сега се почват и адските съревнования кой от кой е повече,а ПИЧА ЯВНО ИСКА ДА СИ Е ОТГОРЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.ДА СИ СЕ ЗАМИСЛЯЛА,ЧЕ НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ НЕГО МОЖЕ ДА ГО ГЛОЖДИ И ДА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА ТЕБ ИЗКРВАЙКИ ТЕ ВИНОВНА.МОЖЕ ПЪК И МНОГО ДОБРЕ ДА СИ МУ ПАДНАЛА В КЛОПКАТА ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК.Иначе аз познавам един много голям и свестен пич,но така лъже,че чак понякога сам се овърта в лъжите си и не знае кога кой за какво точно лъже.Да не е някакъв подобен.И какво като пък не ти вярва.Твоята съвест нали си е чиста.Просто му кажи да ти докаже,че е така.Ако пък толкова не ти вярва бий му шута или пък да си ходи.Каво толкова е станало.Ще си намериш друг,който ще ти вярва повече.Но пък не, трябва да тичаме по гъзовете на тези дето ни мачкат и дори да лъжем като дърти цигани ако така ще ги задържим за 2-3 дни повече.Не е това начина и май не е това човека.
    Постнато на 05.06.2013

Егати колко проницателен съм станал.Чак се изненандвам от себе си.Явно добре следя реакциите и взаимоотношенията на хората

Иначе изобщо не се занимавай повече с тоя без значение поради емоция или нещо друго.Ти си готина мацка и няма да останеш дълго време сама.Гледай напред, а не назад за да бъдеш щастлива.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Beyond reality
    Ама аз съм сигурна ,че е така. Той съди за другите по себе си, за него нямаше начин да съм му вярна. Ама...аз съм такова същество,че сложа ли край...не се връщам назад.
    maDamn

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Стискам ти палци, аз съм в същото положение.
    И аз ти стискам с всички сили .

Ама аз съм сигурна ,че е така. Той съди за другите по себе си, за него нямаше начин да съм му вярна. Ама...аз съм такова същество,че сложа ли край...не се връщам назад.
    Него най-вероятно изобщо не го е интересувало дали си му била вярна или не.Той е искал да правиш това дето си правила последните три месеца за да си има някакво заместителче за всеки случай за да не остава на сухо пък и с няколко може да му е било по готино да си върти.Почти съм убеден в думите си.Жалкото е че има и такива жени дето постоянно ги подзаменят пред очите им, а те си вярват ли вярват колко много ги обичат.И с таква общувах преди година и нещо.Дето 5 пъти за 4 години, я сменяха с други, а тя плюеше ли плюеше въпроснит човек и след една усмивка и едно обичам те му се хвърляше на врата и забравяше за всичко.Нищо,че след някои и друг месец се държеше с нея като с парцал.Хванах от третата им раздяла и да, и аз не съм особено решителен,но накрая не издържах това и поведение и благодарното отношение към мен и опитите ми да и помогна и си казахме чао с не малък интернет скандал.Та така.

Град
    Beyond reality
    Аз в тва отношение -няма мърдане.Особено след всичките ми пропилени нерви и сълзи.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си