- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
една година по-рано ли си тръгнала на училище или ?
пт: чудя се.. седя си и се чудя .. дали да влизам в историята и химията или да оставя изпитването за следващия път...
ама май повече клоня към това да вляза и да си пробвам късмета, щото ми писна да ми мрънкат вече ;д
ииииии чакам смс от един човек, ама май само с чакането ще си остана
http://ask.fm/iwwkaa
Айде ,честито,Маги! успешно прибиране!
maDamn
Смрад с гъби ще става.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Благодаря виии
Зайче, не. Взех 2 години за 1. :Д Никога не съм била в 7-ми клас. Прескочих директно в 8ми.
Няма такъв задник,братчееее....ще ми пише смс ,да съм идела у тях,ако съм искала. Иначе съм блокирана във ФБ, иначе е писал на най-добрата ми приятелка какво е искал да прави с нея...айде не,край, дотук беше.
maDamn
Не ми го побира акъла, но не смятам и да отговарям. Така ,както той не ми отговаряше на менМоже да е объркал номера,кой знае
Аз му изтрих номерата на момента,в който ми каза "айде стига ти толкова"
ама мисля,че е неговия номер,на тоя телефон освен той,няма кой друг да ми пише
![]()
ОБЪРНА ЛИ СЕ ПАЛАЧИНКАТА?
maDamn
Всъщност палчинката не се е обърнала, а е станала една закономерност,която често става и съм я наблюдавал,че даже и веднъж имах възможността преди време да я наблюдавам от почти първият ред.Явно започна да става това дето в предишният си пост споменах.Само дето малко ме изненадва,че тоя твоя е доста неиздръжлив и много скоро започна да му липсва да му тичаш по дупето, да му чешаш егото и да си му робиня
Иначе аз съм добре...предполагам.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тръгна зле, още с 6.30 часа и будилника, но за сега май се държа. Изкарах си беса и май ще кротна мналко да поуча :д
странно ми е
раздразнена съм, всичко ми е криво, нямам настроение
мразя това чувство,
а той е толкова сладък и мил
трябва да уча, но съм тотално блокнала..
Тея кво очакват от мен, не зная. Да не съм някакъв вундеркинд. Нямам и една седмица, откакто бачкам, а вече очакват едва ли не звезди да им свалям. Не знам докога ще се търпим. Всички ми казват да се успокоя и че ще свикна до средата на другия месец, ама аз много мразя да не съм най-добрата в нещо и се тваря и панирам мега много и от най-малката забележка. Кога почнах да се трогвам толко от глупости, не знам, 'ма не ми харесва.
Мега изморена съм и утре пак първа смяна, бляя.
Каквото иска да прави, издържлив , неиздържлив,след всичко,което в последствие разбрах ...NEIN! Нито съм му отговорила,нито искам да го виждам. Само ядове,айде - не.Както аз тичках след него, сега негово его ще страда. Може и да му е било просто за едното ебане, явно не може да си намери никоя за момента. Като слушам само аз не съм знаела що за женкар е бил... така че - аре adio rio .
Violenza - Да ,същичкия.
Последно редактирано от granger : 05-27-2013 на 16:01
maDamn
Пламе, тоя някъв много странен тип... "За едното ебане", ама пък 8 месеца (нали толкова бяха?!)...
Аз си изкарах прекрасно снощи. Не мога да опиша. Не искам да описвам. Получих заряд от точно такива емоции, от каквито имах нужда. Пък с Него решихме да се местим към 8ми-9ти в София. Щастие, бе! ЩАСТИЕ!
Трябва да ходя да уча.
Иначе мисля, мисля, мисля...
Започва да надделява разумът май...поне за момента
Иначе:
Постнато на 05.06.2013
Егати колко проницателен съм станал.Чак се изненандвам от себе си.Явно добре следя реакциите и взаимоотношенията на хората
Иначе изобщо не се занимавай повече с тоя без значение поради емоция или нещо друго.Ти си готина мацка и няма да останеш дълго време сама.Гледай напред, а не назад за да бъдеш щастлива.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ама аз съм сигурна ,че е така. Той съди за другите по себе си, за него нямаше начин да съм му вярна. Ама...аз съм такова същество,че сложа ли край...не се връщам назад.
maDamn
Него най-вероятно изобщо не го е интересувало дали си му била вярна или не.Той е искал да правиш това дето си правила последните три месеца за да си има някакво заместителче за всеки случай за да не остава на сухо пък и с няколко може да му е било по готино да си върти.Почти съм убеден в думите си.Жалкото е че има и такива жени дето постоянно ги подзаменят пред очите им, а те си вярват ли вярват колко много ги обичат.И с таква общувах преди година и нещо.Дето 5 пъти за 4 години, я сменяха с други, а тя плюеше ли плюеше въпроснит човек и след една усмивка и едно обичам те му се хвърляше на врата и забравяше за всичко.Нищо,че след някои и друг месец се държеше с нея като с парцал.Хванах от третата им раздяла и да, и аз не съм особено решителен,но накрая не издържах това и поведение и благодарното отношение към мен и опитите ми да и помогна и си казахме чао с не малък интернет скандал.Та така.![]()
Аз в тва отношение -няма мърдане.Особено след всичките ми пропилени нерви и сълзи.
maDamn