- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Катеренето по скали и планини през лятото определено не е за хора с хипогликемия. Още не знам къде се намирам.
Поне бях в добра и весела компания![]()
Днес целия ми випуск ще се прави на биолозиИнтересно ще да е, особено като го знам колко тихичък е учителя... Как ще ни укроти не знам :Д
Споко,Чачи. Съмнявам се да си го начука сам по тоя начин,но дори и да го направи...половината град явно го знае какъв е, за разлика от менНо ми е пределно ясно вече.
Оказа се х'абсолютно прав.Никакъв шанс, никакъв контакт. Още на същата вечер, на минутата му изтрих номерата. Нямам никакво желание повече да се захващам с него , по какъвто и да е начин. Приятелите ми никога не са го харесвали,явно е имало защо .
maDamn
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох, смотано ми е някакво, не знам и аз.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ДОБРЕ! Отдавна не съм се чуствала толкова лека и ... просто добре!! Не съм спала и не ми пука!.! и утре четвъртия мъдрец ще ми вадят и въпреки това пак съм добре!!!
Ооо,Намби, от 8 месеца насам не съм се чувствала по-добреНаревах се за 20 минути ,не щото ме е зарязал, а защото ме беше яд,че не можах даже и да му отвърна на нападките. Поговорих си с мама, и се успокоих. 20 дни се пънах да оправя , най-накрая той рече и отсече
И след това не съм гледала толкова як финал на ШЛ
От няколко дни насам мога и да с се съсредоточа в ученето ,и ми е идеално! После излизам с приятели , пък той нека прави ,каквото си иска,само не искам повече да ми пише и звъни. Надявам се,че му стана пределно ясно, че не желая да го виждам.
maDamn
Няма го вече ,загубих го
И очакват да простя и да забравя въобще не ми пука ,че са колкото мене и че животът им сега започвал . Не ме интересува ,че са едва на 19 години е няма да стане !!!!!
Мина бала, минаха матурите, училището свърши, само още един държавен и 3 дена практика и Край! Приключвам с това училище, най-сетнемечтая за това от 2001
))))))))
На село съм си, почивам си от всичко и от всички...тая сутрин решиха да ме изнервят до краен предел и не ми е много весело сега, ама като се наспя ще ми е по-добре, предполагам ..
Обградена съм с животни и природа, точно от това се нуждаех.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Синеочке, не таи злоба, душице! Не искаш да пръснеш такива лоши чувства във вселената, където сега се рее свободната душа на твой любим човек! В труден за теб момент се опри на рамото на близките си хора (приятелят ти, останалите ти приятели, роднини, които уважаваш), поплачи си точно толкова, колкото ти се плаче и мисли само с добро за тоя свят!!! Прегръщам те силно!
Шмати ,Xtremche много ви благодаря за подкрепата
Xtremche за съжаление не мога да не тая злоба .
Дай всичко от себе си за това! Виновниците няма да спят спокойно цял живот. Поне на себе си дай шанс да нямаш гузна съвест за не-добри мисли. Бъди добър човек, дай си време, успокой се и един ден ще бъдеш благодарна на себе си! Доброто има огромна сила, то ще те промени винаги само към още повече добро.
^Остави я да си изживее емоцията, гневът отминава. И моите съболезнования, тежко е да изгубиш човек.
Много хора ще ти говорят, ето очевидно и аз влизам в това число, но гадното е, че всеки трябва сам да мине през това изпитание, колкото и пъти да се повтаря. Желая ти сила, спокойствие, смисъл и любов!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Синеочке, съжалявам за загубата ти.
Everything changes, but beauty remains ...
Съжалявам за загубата ти, Мони.
Мех.
Уморено.