- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Интересен ден и седмица.Кой си има гадже за модел , кой си купи сууууупер парфюм , анцугче и палто![]()
Никога не ми е липсвал повече, отколкото в момента....направо всичко ми е безсмислено, след като не мога да съм с него. Да минава по-бързо това време![]()
Не може да ме ядосва за такива неща,БЕ!!!!
Оф, ще гледам мача , къпя се и лягам. Утре ще е тежък и скапан ден!
maDamn
обожавам. обичам го, обичам го, обичам ги и тях! ще се побъркам от щастие, не ме свърта. днес беше един невероятен ден.
обичам.
като малка градинарка се чувствам:Д
време е за цветето да покълне)
дам))
)))
:Д последна)
Липсва ми ! <3
И се радвам на влюбеното настроение на Дрийм <3![]()
Искам да ударя някого, даже знам точно кого.
В такива моменти той ми липсва супер много, само той знае как да ме накара да се успокоя и да съм щастлива :/
Алкохол е решението.
Някой има ли който разбира от руски автомобили ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Пуснал сЪм си албумче на Deftones до дупка и смятам да поцЪкам ЦС... Дали ми е зле? ХА добро ви утро!
Много ми се спи.
Вчера беше мега якият ден и нямам търпение да дойде следващия вторник, имам нов лектор и модул и всичко ми се вижда много интересно, пък и забавно.Завършекът също си го биваше, амаааа днес ще ми излезе през носа късното лягане.
Да идва утрето и да прибирам заплатката.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да ходя ли, да не ходя ли?! Имам още 1-2-3 дни да реша. Ще си блъскам главата, докато не реша дали плюсовете или минусите са повече. Всъщност знам, че плюсовете са в пъти повече, но единствения минус е достатъчно голям, за да засенчи всичко положително. Не знам, не знам. Ще говоря и с него (може би).
И спря да се върти за миг земята..
Нещата нещо хич не ми се получават, е или поне не както аз бих искала и това изнервя много..Денят започна зле и няма изгледи да стане по-добре.Как в това отвратително време да отида чак до там... И как забога да му обясня,че трябва да спре да ми звъни и да ми пише....Май ще легна да поспя дано
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Пак ме боли главата. Липсва ми. Още 4 часа и ще го видя. Искам да си намеря работа отчаяно. Обожавам хлебчета тартаруга с маслини. Разбъркани са ми мислите в главата. Шоколадът на масата ме изкушава. Пусти калории. Обичам си го. Актьорът от сериала Arrow е мега якия!
Някво скапано днеска училище пфф добре че не трябваше да седя до 3 и сега в 5 урок![]()
. Да идва Неделя и да си почина
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-27-2013 на 11:43
Ми не знам и аз точно. Някаква противна комбинация между гняв, разочарование и тъга, като в отделните моменти едно от изброените надделява. Редуват се. А и не можах да спя през нощта - дремнах само около 2 кирливи часа и сега съм като парцал. И тоя ужасен снеговалеж навън никак не ми се нрави. Да приключва по-бързо. Оф.
You are broken, I can fix you...
3 часа сън и се чувствам толкова "hyper"Очертава се много приятен ден като цяло, дано наистина да е така.