.
Затворена тема
Страница 120 от 163 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 4072
    Голям фен Аватара на shusha
    Мойте съболезнования на girlwithblueeyes

И последният мъдрец замина!! Спокойна съм и сега пак се повтаря историята с катерицата. Остава малко до даскало и да се стягам.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сладурке, не бързаш ли малко?
    Нямам за къде да се бавя.

Влади, тъкмо един рестурант до някакво езеро в Панчарево гледах. Голяма красота.

Хубав ден. Малко женско присъствие, дам.

Супер фен Аватара на cyclops
    XTREMEFREERIDE: Честито ! Можеш да видиш и тук http://www.terraresidence.com/ От 2 части е. Имат огромна градина с фонтанче отвън. Разкошна и подходяща за изнесен ритуал. Вътре голяма зала. Кувертите са на прилични цени и украсата влиза в куверта.
    Минусът на изцяло градинските сватби е, че ще ви накара да спрете музиката след 10. Затова се замисли и за вътрешна.
    част. Ако ти трябва друг вид информация и помощ ще се радвам да помагам, защото аз самата правя същото в момента и вече понасъбрах доста опит
    Не знам кога искате да се случат нещата, но за тази готина почти всички дати са вече заети. Даже ще се учудя ако има свободни дати..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението

Влади, тъкмо един рестурант до някакво езеро в Панчарево гледах. Голяма красота.
    На колежка на майка ми, дъщеря и там вдигна сватба.

Мега фен
    Град
    <3
    Оедрихме си паричките, разгледахме за цените на посудата в един магазин за домашни потреби, набелязали сме си няколко промоции в МЕТРО, харесахме си бюра от ИКЕА, разпределихме си бюджета... Всичко вече е толкова близо и става все по-реално. Не мога да бъда по-щастлива. Дано само не се пренавивам. Не очаквам розови балони, разбира се. Просто вечерта на бала ми, когато си взехме стая в хотел само за да заспим знаейки, че зад вратата няма никой...ей тогава ми писна тотално да се чудя всяка вечер къде ще спим и с кого трябва да се съобразяваме. Пфу! Всичко се нарежда!
    Aма че сладко! ^_

Много щастие ви желая. : ) <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Моите съболезнования girlwithblueeyes
    И забрави добротата в тоя момент.Нека всеки да си сърба попарата,която си е надробил

Иначе аз откакто сънувах един сън как седя на спирката на рейса за селото ни и го чакам,но се заблявам някъде и той си тръгва съм много наблюдателен особено след онзи сън дето сънувах преди,че обърквам рейса и се качвам на друг и после заради друг рейс,който ми зае вниманието в действителността изпуснах истинският, съм много нащрек като ходя до селото ни.Но пък от тогава не съм се возил на рейс.Първият път на отиване ме кара брат ми, а на връщане чичо ми. Така се получиха нещата.После Съботата два пъти брат ми,днес ме засече на отиване братовчедка ми,а на връщане чичо ми.В Събота пак ще е брат ми.Да видим другата седмица като чакам рейса за там какво ще стане... Може пък и да е символика знам ли?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Много приятно усещане е да нямаш махмурлук на сутринта. 2 поредни вечери не пия и се прибирам сам , започвам да ставам сериозен

Не мога да я понасям само ме тормози какво иска от мене тая жена бее?!!!!

Мега фен Аватара на Зайче..
    моите съболезнования girlwithblueeyes...

пт: гледаха ми днес на кафе и само лоши неща ми каза... отчаяна съм, дано да не се окаже права
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението

пт: гледаха ми днес на кафе и само лоши неща ми каза... отчаяна съм, дано да не се окаже права
    А ти пък и ако повярваш...

Днес нещо ми е тъп ден изцяло.. Май тази вечер ще си легна по-рано..

Ужасно .. тройка на изпита ми биология .. няма на къде по лошо ;х момчето ми го няма цяла седмица (никаква връзка с него) ...брат ми ще си дойде чак в петък ... не е от най-хубавите ми седмици де Но поне изпитите ми минаха ^^

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    XTREMEFREERIDE: Честито ! Можеш да видиш и тук http://www.terraresidence.com/ От 2 части е. Имат огромна градина с фонтанче отвън. Разкошна и подходяща за изнесен ритуал. Вътре голяма зала. Кувертите са на прилични цени и украсата влиза в куверта.
    Минусът на изцяло градинските сватби е, че ще ви накара да спрете музиката след 10. Затова се замисли и за вътрешна.
    част. Ако ти трябва друг вид информация и помощ ще се радвам да помагам, защото аз самата правя същото в момента и вече понасъбрах доста опит
    Не знам кога искате да се случат нещата, но за тази готина почти всички дати са вече заети. Даже ще се учудя ако има свободни дати..
    Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
    Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Aма че сладко! ^_

Много щастие ви желая. : ) <3
    Благодаря ти, миш! :*

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    денят беше отвратителен с едно малко изключенийце ;д
    не мога да повярвам, че сега свежнах толкова от това излизане
    не ми се прибираше направо
    вече съм по-добре и не мога да спра да се хиля :Д

xtemcche Честито и от мене много щастие <3

Благодаря и ан останалите за съчуствието

По темата- Опитвам се да правя нещо

Град
    My own world
    Ей, ей, хора, не сме се сгодили още! Чакам си епичното предложение и тогава ще ви разказвам! Просто сме сигурни, че ще се оженим и работим по въпроса с голямото мечтано тържество.

Иначе, благодаря ви! Винаги е хубаво да ти пожелават щастие!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много любов, щастие, цветя и рози, прекрасни мигове в София и като се прeнесете да се разберем за едно кафенце поне
    Иначе - идеал петров съм!
    Последно редактирано от granger : 05-29-2013 на 18:37
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    6-ца по история и по шведски на изпитите. Супер съм. Наргиле, храна + най-добрата приятелка в нас. Какво повече да искам?

Доволно ми е.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    girlwithblueeyes моите съболезнования!
    По темата:
    Добре съм, даже доста добре, деня мина супер, утре пак се заформя купон. А и наближава рожденният ми ден
    Последно редактирано от DragonLady : 05-29-2013 на 19:41

Град
    My own world
    Пламе, тая София ще я изнасиля от ходене по кафета с готини народища! Та, да, в списъчето си ми, задължЕ!

Он: Чакам го да си дойде <3

anonymous708973
    Guest
    Ей, ей, хора, не сме се сгодили още! Чакам си епичното предложение и тогава ще ви разказвам! Просто сме сигурни, че ще се оженим и работим по въпроса с голямото мечтано тържество.

Иначе, благодаря ви! Винаги е хубаво да ти пожелават щастие!
    Вземи го изчакай де, стига впряга каруцата пред коня :д
    Кога си я визуализираш тая сватба? Като година, де.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи го изчакай де, стига впряга каруцата пред коня :д
    Кога си я визуализираш тая сватба? Като година, де.
    До 2 години се надяваме да сме събрали паричките, че не само за това ще заделяме. Като си завърша втората година в университета си го представяме и двамата. И за това ще се бъхтим.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Крива вечер е... дано утре е по хубаво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на cyclops
    Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
    Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация.
    Моля, моля. Прочетох и по-надолу, че чакаш още предложението и , че няма да е веднага събитието, така че имаш много време, но можеш да разчиташ и на спокойствие. При мен нещата се случиха твърде бързо (от декември за юли) и съм под голям стрес. Единствено мога да ти кажа ориентировъчен бюджет от около 10 000 - 15 000. А ако искаш наистина външна хубава сватба може и на морето или в планината Желая ви много щастие, каквото и когато и да се случи !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    До 2 години се надяваме да сме събрали паричките, че не само за това ще заделяме. Като си завърша втората година в университета си го представяме и двамата. И за това ще се бъхтим.
    От колко време сте заедно с момчето ти ?

Лежа си в двойното легло, само аз и таблета сме хахах ..много ми е добре
    Яд ме е за това и онова, ама няма какво да се направи по въпроса, така че спирам да мисля за него, за нея, за глупости и т.н.
    Ще поразгледам форума и заспивам- Лека нощ :*
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на babity
    Epic fail, майна. Как може да не предвидя, че с тоя цвят ще изглеждам като млада калайджийка. И само като си представя, че това ще продължи ПОНЕ още 2 седмици и няма как да го махна... :х Крив съм, но се радвам, че този път успях да си го запазя за мен си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си