- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Мойте съболезнования на girlwithblueeyes
И последният мъдрец замина!! Спокойна съм и сега пак се повтаря историята с катерицата. Остава малко до даскало и да се стягам.
XTREMEFREERIDE: Честито ! Можеш да видиш и тук http://www.terraresidence.com/ От 2 части е. Имат огромна градина с фонтанче отвън. Разкошна и подходяща за изнесен ритуал. Вътре голяма зала. Кувертите са на прилични цени и украсата влиза в куверта.
Минусът на изцяло градинските сватби е, че ще ви накара да спрете музиката след 10. Затова се замисли и за вътрешна.
част. Ако ти трябва друг вид информация и помощ ще се радвам да помагам, защото аз самата правя същото в момента и вече понасъбрах доста опит
Не знам кога искате да се случат нещата, но за тази готина почти всички дати са вече заети. Даже ще се учудя ако има свободни дати..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моите съболезнования girlwithblueeyes
И забрави добротата в тоя момент.Нека всеки да си сърба попарата,която си е надробил
Иначе аз откакто сънувах един сън как седя на спирката на рейса за селото ни и го чакам,но се заблявам някъде и той си тръгва съм много наблюдателен особено след онзи сън дето сънувах преди,че обърквам рейса и се качвам на друг и после заради друг рейс,който ми зае вниманието в действителността изпуснах истинският, съм много нащрек като ходя до селото ни.Но пък от тогава не съм се возил на рейс.Първият път на отиване ме кара брат ми, а на връщане чичо ми. Така се получиха нещата.После Съботата два пъти брат ми,днес ме засече на отиване братовчедка ми,а на връщане чичо ми.В Събота пак ще е брат ми.Да видим другата седмица като чакам рейса за там какво ще стане...Може пък и да е символика знам ли?
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много приятно усещане е да нямаш махмурлук на сутринта. 2 поредни вечери не пия и се прибирам сам , започвам да ставам сериозен![]()
Не мога да я понасям само ме тормози какво иска от мене тая жена бее?!!!!
моите съболезнования girlwithblueeyes...
пт: гледаха ми днес на кафе и само лоши неща ми каза... отчаяна съм, дано да не се окаже права
http://ask.fm/iwwkaa
Ужасно .. тройка на изпита ми биология .. няма на къде по лошо ;х момчето ми го няма цяла седмица (никаква връзка с него) ...брат ми ще си дойде чак в петък ... не е от най-хубавите ми седмици деНо поне изпитите ми минаха ^^
Хеййй, благодаря! Ние изобщо не планираме това да се случи тази година, но след като събрахме заветната сума за хубавото начало на съжителството ни и първата година от моето образование, сега следваща цел е събиране на парички за сватбата. (: Искаме да правим голямо тържество и затова още от сега се интересуваме от местата, на които ще можем да го направим. Аз лично адски много искам на някоя независима горска поляна да си вдигнем сватбата, но наемът на шатри, маси и столове може би ще излезе доста солено. А и гостите се канят поне месец преди това и няма как тогава да знаем на самата дата какво ще бъде времето. Тъй че, да, търсим си нещо, което да е вътре-вънка вариант, за да няма неприятни изненади откъм време.
Още веднъж много благодаря. Ако се съберем повече, които се интересуваме от тези неща, можем специална темичка да си направим и да споделяме информация.
Благодаря ти, миш! :*
денят беше отвратителен с едно малко изключенийце ;д
не мога да повярвам, че сега свежнах толкова от това излизане
не ми се прибираше направо
вече съм по-добре и не мога да спра да се хиля :Д
xtemcche Честито и от мене много щастие <3
Благодаря и ан останалите за съчуствието
По темата- Опитвам се да правя нещо
Ей, ей, хора, не сме се сгодили още!Чакам си епичното предложение и тогава ще ви разказвам! Просто сме сигурни, че ще се оженим и работим по въпроса с голямото мечтано тържество.
Иначе, благодаря ви! Винаги е хубаво да ти пожелават щастие!![]()
![]()
![]()
Много любов, щастие, цветя и рози, прекрасни мигове в София и като се прeнесете да се разберем за едно кафенце поне
Иначе - идеал петров съм!
Последно редактирано от granger : 05-29-2013 на 18:37
maDamn
6-ца по история и по шведски на изпитите. Супер съм. Наргиле, храна + най-добрата приятелка в нас. Какво повече да искам?
Доволно ми е.
girlwithblueeyes моите съболезнования!
По темата:
Добре съм, даже доста добре, деня мина супер, утре пак се заформя купон. А и наближава рожденният ми ден![]()
Последно редактирано от DragonLady : 05-29-2013 на 19:41
Пламе, тая София ще я изнасиля от ходене по кафета с готини народища! Та, да, в списъчето си ми, задължЕ!
Он: Чакам го да си дойде <3
Крива вечер е... дано утре е по хубаво.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Моля, моля.Прочетох и по-надолу, че чакаш още предложението и , че няма да е веднага събитието, така че имаш много време, но можеш да разчиташ и на спокойствие. При мен нещата се случиха твърде бързо (от декември за юли) и съм под голям стрес. Единствено мога да ти кажа ориентировъчен бюджет от около 10 000 - 15 000. А ако искаш наистина външна хубава сватба може и на морето или в планината
Желая ви много щастие, каквото и когато и да се случи !
От колко време сте заедно с момчето ти ?
Лежа си в двойното легло, само аз и таблета сме хахах ..много ми е добре
Яд ме е за това и онова, ама няма какво да се направи по въпроса, така че спирам да мисля за него, за нея, за глупости и т.н.
Ще поразгледам форума и заспивам- Лека нощ :*
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Epic fail, майна. Как може да не предвидя, че с тоя цвят ще изглеждам като млада калайджийка. И само като си представя, че това ще продължи ПОНЕ още 2 седмици и няма как да го махна... :х Крив съм, но се радвам, че този път успях да си го запазя за мен си.