.
Затворена тема
Страница 121 от 163 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 4072
    Скапана съм, а е едва вторият ден на работа. Сега седя и се чудя защо се навих и защо и обещах, че ще помагам. Само дано не продължи повече от 2 месеца

Добре съм
    Почивам си и след малко започвам да си събирам багажа
    Работата в кантората ми се уреди и съм доволна .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мони, радвам се, че ще имаш работа!!! Успех ти желая!

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    бюджет от около 10 000 - 15 000.
    Не са ли много тези пари?! Все ми се струва, че абсолютно може да се мине с по-малко. Е, то зависи и от броя гости, де.

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    От колко време сте заедно с момчето ти ?
    Година и половина вече щастливо си полу-съжителстваме, а от другата седмица ще си имаме съвсем наше си Вкъщи.

Он: Най-сетне успяхме да се наритаме един друг по-рано от леглото, че последната седмица все към 11 ставаме и някак...слънцето не е на правилното си място, и дните се проточват, и... Абе, обичам да ставам по-рано. Щастието ме обвива и ми е хубаво! Скоро май ще си направим и БИОфермата за червейчета <333 А другата седмица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще прекарам няколко дни в планината!

Xtemche мерси
    Ъмм за теб и твоето момче от година и полвина живеете заедно или от тогава сте заедно?.Ако е вторато не ли малко рано за годежи и сватби ?

Он- Той вече ми липсва многоооооо<3
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-30-2013 на 07:08

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бясна. Ще я *** в тъпата овца. За 3ти път киснем като прани гащи и я чакаме да се накани да влезе да караме упражнение, ама май няма да стане.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    А ти пък и ако повярваш...
    между другото изобщо не вярвам на такива неща, но тази жена е гледала на други мои познати и доста им позна .. ;д
    ама аз се надявам на мен да не ми познае
    http://ask.fm/iwwkaa

Окей ми е...малко контролни неска, утре класни. Не съм се трогнала особено(само по математика, че там е манджа с грозде), научавам и съм 6...Влизам да се къпя, че досега подскачах.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Mързи ме, искам да е вече привечер. Вчера си дадох малко почивка.. днеска няма време за такива неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на shusha
    Ужаснооо... Последният мъдрец падна и съм тотална катерицаа агейн ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Имам да уча терамного, сигурна съм как ще се осера брутално на изпита по история...простооо...не знам.
    Инак- добре съм.
    maDamn

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Имам ебахти емоционалният терор,който сама си причинявам.И то ЗАЩО,защото прекалено много ми пука,прекалено много го мисля,а от другата страна няма изглед за евентуална загриженост.Та вече 5 дена ни звук,ни картина...
    Седя,мисля го,сънувам някви кофти неща,осъзнавайки ,че всичко не е в полза за настроението и нервите ми.Яд ме е ,притеснявам се.
    Кой знае кога ще се сети за моя милост,но вече свикнах,че щом на някой му е добре,то аз съм в последната графа на списъка...
    От другата седмица се залавям с рисуването,че изпити ме чакат,но хич не ми е мирна душата..та не знам
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Не са ли много тези пари?! Все ми се струва, че абсолютно може да се мине с по-малко. Е, то зависи и от броя гости, де.
    Горе долу толкова, за около 80-90 човека.Кувертите са по около 40-50лв/човек. Може и по-евтино да намериш, де.Халките ги брой около 700. Фотограф и оператор около 1000 (минимум), dj около 400, Към това добави рокля, костюм, покани, медицински, ритуална, алкохол и още други дреболии. Но зависи какво искаш. Може да спестиш ако направиш някои неща сама. Хич не е малко, знам

По темата, днес ми е нещо напрегнато. Имам доста да пиша.Но пък времето е хубаво и приятно.

Мега фен Аватара на babity
    Стегнато ми е още. Тоя фейл с боята много ме съкруши. И с'а кой знае коооолко косица ще иде под ножа. При все моята повърхностна особа какво друго ми остава освен да оплаквам провалената си външност...

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Xtemche мерси
    Ъмм за теб и твоето момче от година и полвина живеете заедно или от тогава сте заедно?.Ако е вторато не ли малко рано за годежи и сватби ?
    От толкова сме заедно и от толкова живеем заедно. Ние веднага започнахме със съжителството си, просто след седмица съвсем ще си имаме Нашето Вкъщи, където няма да има други хора. Историята ни е дълга и достатъчно заплетена, че сватбата ще е само повод да поканим всички, които обичаме, нищо няма да промени във взаимоотношенията ни.

Горе долу толкова, за около 80-90 човека.Кувертите са по около 40-50лв/човек. Може и по-евтино да намериш, де.Халките ги брой около 700. Фотограф и оператор около 1000 (минимум), dj около 400, Към това добави рокля, костюм, покани, медицински, ритуална, алкохол и още други дреболии. Но зависи какво искаш. Може да спестиш ако направиш някои неща сама. Хич не е малко, знам
    Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Стегнато ми е още. Тоя фейл с боята много ме съкруши. И с'а кой знае коооолко косица ще иде под ножа. При все моята повърхностна особа какво друго ми остава освен да оплаквам провалената си външност...
    Е дай една снимка, едва ли е чак толкова зле колкото си мислиш. И аз след 1вото си боядисване бях с цвят тип кварталната мангалка, но след 1-2 измивания стана от нищо, нещо.

По темата: Ебаси ученето, отивам упражнение нямаме, лекцията, едни заверки и бягайте, после студентите сме кръшкали много. Абе както и да е като за предпоследна седмица се очакваше. Мисля да хапна, да се помотам още малко на лап топа и офейквам.

Искам да имам свободно време само за мене си. Да си спя, да си мързелувам вкъщи.. никой да не ме притиска да правя каквото и да е.. Дори приятеля ми ме притиска за всичко. Дразним се един друг от време на време.. не знам каква е тая работа.. нямам желание да излизам с него в момента.. искам да съм сама насаме с мислите си... обаче уви.. нямам избор.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим.
    Суперр ! Още по-добре!От това наистина може да се спести!И аз имам приятели фотографи ама съм ги поканила като гости и затова не исках да ги занимавам. А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство !

Град
    My own world
    А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство !
    Благодаря ти! Аз съм на същото мнение! И на вас прекрасно изживяване, пък и снимки живот и здраве ако видим... <3

Он: Раззвъняхме се по квартирите...Ах!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам и аз сватба, бебе и 2 години да съм си домашна

Направо ме боли сърцето. Видях прекрасния хибискус в цвят, какъвто нямам все още, цъфнал, ама как да прежаля 14 кинта, като струва само 6 прецъфтял?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ужас абе хора как може да искате такива неща от сега още бе

Он- Нямам търпение нещаат да се уредят.

Голям фен Аватара на shusha
    гадно ... отново

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ужас абе хора как може да искате такива неща от сега още бе
    Аз съм дърта, затова.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно.
    Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.

Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?

Мързеливо. Поне днес успяхме да напишем 6-7 мейла и дори да ги пратим въпреки отвратителния нет. Ще си го видя днес, дано да ми е послушен и да си е научил. Нямам търпение и за събота, дано да ми се получат нещата...

Може.. и все пак различни хора в различни ситуации. Тези неща не могат да се обобщят

Много ме боли коремчето, а трябва да се стягам, че днес ме чака важна тренировка. Добре, че той е толкова мил и отдаден и търпелив, за да помогне с досадните неща. Не знам какво бих правила без него!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Споря с нЕкви хора,които едновременно са адски интелигентни в моите очи, а с няколко публикацийки наред се изявяват като пълни дегреданти! Може би проблемът е в мен?? не знам,но имам мегамного да уча по история! Адиос!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си