- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Скапана съм, а е едва вторият ден на работа. Сега седя и се чудя защо се навих и защо и обещах, че ще помагам. Само дано не продължи повече от 2 месеца
Добре съм
Почивам си и след малко започвам да си събирам багажа
Работата в кантората ми се уреди и съм доволна .
Мони, радвам се, че ще имаш работа!!! Успех ти желая!
Не са ли много тези пари?! Все ми се струва, че абсолютно може да се мине с по-малко. Е, то зависи и от броя гости, де.
Година и половина вече щастливо си полу-съжителстваме, а от другата седмица ще си имаме съвсем наше си Вкъщи.
Он: Най-сетне успяхме да се наритаме един друг по-рано от леглото, че последната седмица все към 11 ставаме и някак...слънцето не е на правилното си място, и дните се проточват, и... Абе, обичам да ставам по-рано.Щастието ме обвива и ми е хубаво! Скоро май ще си направим и БИОфермата за червейчета <333 А другата седмица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще прекарам няколко дни в планината!
Xtemche мерси
Ъмм за теб и твоето момче от година и полвина живеете заедно или от тогава сте заедно?.Ако е вторато не ли малко рано за годежи и сватби ?
Он- Той вече ми липсва многоооооо<3
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-30-2013 на 07:08
Бясна. Ще я *** в тъпата овца. За 3ти път киснем като прани гащи и я чакаме да се накани да влезе да караме упражнение, ама май няма да стане.
Окей ми е...малко контролни неска, утре класни. Не съм се трогнала особено(само по математика, че там е манджа с грозде), научавам и съм 6...Влизам да се къпя, че досега подскачах.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Mързи ме, искам да е вече привечер. Вчера си дадох малко почивка.. днеска няма време за такива неща.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ужаснооо... Последният мъдрец падна и съм тотална катерицаа агейн ...
Имам да уча терамного, сигурна съм как ще се осера брутално на изпита по история...простооо...не знам.
Инак- добре съм.
maDamn
Имам ебахти емоционалният терор,който сама си причинявам.И то ЗАЩО,защото прекалено много ми пука,прекалено много го мисля,а от другата страна няма изглед за евентуална загриженост.Та вече 5 дена ни звук,ни картина...
Седя,мисля го,сънувам някви кофти неща,осъзнавайки ,че всичко не е в полза за настроението и нервите ми.Яд ме е ,притеснявам се.
Кой знае кога ще се сети за моя милост,но вече свикнах,че щом на някой му е добре,то аз съм в последната графа на списъка...
От другата седмица се залавям с рисуването,че изпити ме чакат,но хич не ми е мирна душата..та не знам
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Горе долу толкова, за около 80-90 човека.Кувертите са по около 40-50лв/човек. Може и по-евтино да намериш, де.Халките ги брой около 700. Фотограф и оператор около 1000 (минимум), dj около 400, Към това добави рокля, костюм, покани, медицински, ритуална, алкохол и още други дреболии. Но зависи какво искаш. Може да спестиш ако направиш някои неща сама. Хич не е малко, знам
По темата, днес ми е нещо напрегнато. Имам доста да пиша.Но пък времето е хубаво и приятно.
Стегнато ми е още. Тоя фейл с боята много ме съкруши. И с'а кой знае коооолко косица ще иде под ножа. При все моята повърхностна особа какво друго ми остава освен да оплаквам провалената си външност...
От толкова сме заедно и от толкова живеем заедно.Ние веднага започнахме със съжителството си, просто след седмица съвсем ще си имаме Нашето Вкъщи, където няма да има други хора. Историята ни е дълга и достатъчно заплетена, че сватбата ще е само повод да поканим всички, които обичаме, нищо няма да промени във взаимоотношенията ни.
Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим.![]()
Е дай една снимка, едва ли е чак толкова зле колкото си мислиш. И аз след 1вото си боядисване бях с цвят тип кварталната мангалка, но след 1-2 измивания стана от нищо, нещо.
По темата: Ебаси ученето, отивам упражнение нямаме, лекцията, едни заверки и бягайте, после студентите сме кръшкали много. Абе както и да е като за предпоследна седмица се очакваше. Мисля да хапна, да се помотам още малко на лап топа и офейквам.
Искам да имам свободно време само за мене си. Да си спя, да си мързелувам вкъщи.. никой да не ме притиска да правя каквото и да е.. Дори приятеля ми ме притиска за всичко. Дразним се един друг от време на време.. не знам каква е тая работа.. нямам желание да излизам с него в момента.. искам да съм сама насаме с мислите си... обаче уви.. нямам избор.
Суперр ! Още по-добре!От това наистина може да се спести!И аз имам приятели фотографи ама съм ги поканила като гости и затова не исках да ги занимавам. А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство !![]()
Искам и аз сватба, бебе и 2 години да съм си домашна
Направо ме боли сърцето. Видях прекрасния хибискус в цвят, какъвто нямам все още, цъфнал, ама как да прежаля 14 кинта, като струва само 6 прецъфтял?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужас абе хора как може да искате такива неща от сега още бе![]()
Он- Нямам търпение нещаат да се уредят.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.
Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?
Мързеливо. Поне днес успяхме да напишем 6-7 мейла и дори да ги пратим въпреки отвратителния нет. Ще си го видя днес, дано да ми е послушен и да си е научил. Нямам търпение и за събота, дано да ми се получат нещата...
Може.. и все пак различни хора в различни ситуации. Тези неща не могат да се обобщят
Много ме боли коремчето, а трябва да се стягам, че днес ме чака важна тренировка. Добре, че той е толкова мил и отдаден и търпелив, за да помогне с досадните неща. Не знам какво бих правила без него!
Споря с нЕкви хора,които едновременно са адски интелигентни в моите очи, а с няколко публикацийки наред се изявяват като пълни дегреданти! Може би проблемът е в мен??не знам,но имам мегамного да уча по история! Адиос!
maDamn