.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Xtemche мерси
    Ъмм за теб и твоето момче от година и полвина живеете заедно или от тогава сте заедно?.Ако е вторато не ли малко рано за годежи и сватби ?
    От толкова сме заедно и от толкова живеем заедно. Ние веднага започнахме със съжителството си, просто след седмица съвсем ще си имаме Нашето Вкъщи, където няма да има други хора. Историята ни е дълга и достатъчно заплетена, че сватбата ще е само повод да поканим всички, които обичаме, нищо няма да промени във взаимоотношенията ни.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Горе долу толкова, за около 80-90 човека.Кувертите са по около 40-50лв/човек. Може и по-евтино да намериш, де.Халките ги брой около 700. Фотограф и оператор около 1000 (минимум), dj около 400, Към това добави рокля, костюм, покани, медицински, ритуална, алкохол и още други дреболии. Но зависи какво искаш. Може да спестиш ако направиш някои неща сама. Хич не е малко, знам
    Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим.

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим.
    Суперр ! Още по-добре!От това наистина може да се спести!И аз имам приятели фотографи ама съм ги поканила като гости и затова не исках да ги занимавам. А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство !

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство !
    Благодаря ти! Аз съм на същото мнение! И на вас прекрасно изживяване, пък и снимки живот и здраве ако видим... <3

Он: Раззвъняхме се по квартирите...Ах!

anonymous708973
    Guest
    А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно.
    Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.

Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?

Мързеливо. Поне днес успяхме да напишем 6-7 мейла и дори да ги пратим въпреки отвратителния нет. Ще си го видя днес, дано да ми е послушен и да си е научил. Нямам търпение и за събота, дано да ми се получат нещата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си