- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Поздрав за всички в клуба:
http://www.vbox7.com/play:4d17fae9
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Довечера!!!!!
Откога чакам това, хах.
Само дано той не се откаже в последния момент, гледам да не се надъхвам (прекалено).![]()
Само още около час и ще е тук!
Каза ми да не ходя чак на гарата, но не мога да си намеря място в този апартамент. Оф. Оф. Само час. Ще изтърпя.
И спря да се върти за миг земята..
Нещо ми е тъпо и смотано. И като съм в такова състояние искам само да тренирам, тренирам, тренирам и нищо друго...
Ох, намерих си най-готината книжка, а проекта по биология е толкова интересен. Магнитните бури, свързани с Aurora Borealis, могат не само да причинят проблеми с кръвното, но и се забелязва връзка между тях и броя самоубийства, както и пациентите приети с депресия в психиатрични клиники. Интересно ми е.
Навънка грее слънчице, разходих се, а довечера - филм с компанията.Добре ми е!
Още мъничко и ще си бъда у дома и щe си видя хоратаа<3<3
Смяятай.. Година не мислех за нея , а снощи я сънувах,много интересно, точно такава беше каквато я сънувах? А не съм я виждал и чувал скоро? И Слава богу, немога да повярвам какъв човек е станал.. гади ми се. До такава степен съм я намразил ли?
^филмираш се.
А на мен ми писна от мошеници и измамници! Колко трябва да ти е скучно за да седнеш и да правиш фалшиви обяви за квартири? АМАН, ЗНАЧИ!
Не бре, не се филмирам , просто верно. Драйфа ми се когато я видя.. Напрао не вярвам...
Чачо псува О.о
о.О
О.О
о.о
хах.
аз предупредих :Д
Некои все още ми звънят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мамка му не спирам да мисля за нея :Д
Райдърке... що не каза че нямате квартира още.... може да се наложи да си поотложите заминаването, ако няам при кого д аостанете тук за Х време. Квартири в софия за джоб пара, не се намират лесно в софия. Да не кажа че всичките идеалистични и положителни нагласи трябва да ги оставиш и да си тъп и упорит. Аз като препатил в търсенето на квартири казвам че фалщивите обяви са огромна част от маркетинга, а истинските квартири се казват от уста на уста и ако си симпатичен на брокера при първия оглед. В нета се пускат само кукички за лапнишарани.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох, много ще съм ви благодарна! Овча Купел предпочитаме. Както и всички квартали нагоре по Цар Борис III до центъра. Хиподрумища, Красни Села, Поляни... Ако ви се намира някакво инфо - меткайте.
Спи ми се и ме мързи. Снощи беше яко и се радвам, че бяхме заедно.
Ей, всичките си приятелки раздадох... поне знам на кой съм ги дала де.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Chacho, знаеш ли какво, намери ме във фейса, че ще ми е най-удобно - https://www.facebook.com/pirina.kasapinova
Иначе - яко съвпадение.Ша помагаш.
Ще уча аз в НБУ, затуй там.
Ясну. Немаш ядове. Утре по некое време 'ке ти пиша на фб-то.