- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Смяятай.. Година не мислех за нея , а снощи я сънувах,много интересно, точно такава беше каквато я сънувах? А не съм я виждал и чувал скоро? И Слава богу, немога да повярвам какъв човек е станал.. гади ми се. До такава степен съм я намразил ли?
^филмираш се.
А на мен ми писна от мошеници и измамници! Колко трябва да ти е скучно за да седнеш и да правиш фалшиви обяви за квартири? АМАН, ЗНАЧИ!
Не бре, не се филмирам , просто верно. Драйфа ми се когато я видя.. Напрао не вярвам...
Чачо псува О.о
о.О
О.О
о.о
хах.
аз предупредих :Д
Некои все още ми звънят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мамка му не спирам да мисля за нея :Д
Райдърке... що не каза че нямате квартира още.... може да се наложи да си поотложите заминаването, ако няам при кого д аостанете тук за Х време. Квартири в софия за джоб пара, не се намират лесно в софия. Да не кажа че всичките идеалистични и положителни нагласи трябва да ги оставиш и да си тъп и упорит. Аз като препатил в търсенето на квартири казвам че фалщивите обяви са огромна част от маркетинга, а истинските квартири се казват от уста на уста и ако си симпатичен на брокера при първия оглед. В нета се пускат само кукички за лапнишарани.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох, много ще съм ви благодарна! Овча Купел предпочитаме. Както и всички квартали нагоре по Цар Борис III до центъра. Хиподрумища, Красни Села, Поляни... Ако ви се намира някакво инфо - меткайте.
Спи ми се и ме мързи. Снощи беше яко и се радвам, че бяхме заедно.
Ей, всичките си приятелки раздадох... поне знам на кой съм ги дала де.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Chacho, знаеш ли какво, намери ме във фейса, че ще ми е най-удобно - https://www.facebook.com/pirina.kasapinova
Иначе - яко съвпадение.Ша помагаш.
Ще уча аз в НБУ, затуй там.
Ясну. Немаш ядове. Утре по некое време 'ке ти пиша на фб-то.
Арен момък си ти..
Доброволци за изкачване на Витоша поне до Алеко в неделя сутринта има ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
След семестриалното завършване съм с един тон свободно време, което не знам с какво да запълня. Сещам се за хиляди начини да го загубя, но ми се ще да се захвана с нещо.. качествено?
Имам нужда от емоция, от разнообразие. Неща, които не успявам да получа в ежедневието си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote