.
Затворена тема
Страница 123 от 163 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Поздрав за всички в клуба:
    http://www.vbox7.com/play:4d17fae9

Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на shusha
    реввввв ... за нищо ...

Супер фен Аватара на tonssy
    Довечера!!!!!
    Откога чакам това, хах.
    Само дано той не се откаже в последния момент, гледам да не се надъхвам (прекалено).

Мега фен Аватара на xoxi
    Само още около час и ще е тук!
    Каза ми да не ходя чак на гарата, но не мога да си намеря място в този апартамент. Оф. Оф. Само час. Ще изтърпя.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на cyclops
    Нещо ми е тъпо и смотано. И като съм в такова състояние искам само да тренирам, тренирам, тренирам и нищо друго...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, намерих си най-готината книжка, а проекта по биология е толкова интересен. Магнитните бури, свързани с Aurora Borealis, могат не само да причинят проблеми с кръвното, но и се забелязва връзка между тях и броя самоубийства, както и пациентите приети с депресия в психиатрични клиники. Интересно ми е.

Навънка грее слънчице, разходих се, а довечера - филм с компанията. Добре ми е!

Още мъничко и ще си бъда у дома и щe си видя хоратаа<3<3

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Само още около час и ще е тук!
    Каза ми да не ходя чак на гарата, но не мога да си намеря място в този апартамент. Оф. Оф. Само час. Ще изтърпя.
    Леле! Чак аз се развълнувах!!!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Смяятай.. Година не мислех за нея , а снощи я сънувах,много интересно, точно такава беше каквато я сънувах? А не съм я виждал и чувал скоро? И Слава богу, немога да повярвам какъв човек е станал.. гади ми се. До такава степен съм я намразил ли?

Град
    My own world
    ^филмираш се.

А на мен ми писна от мошеници и измамници! Колко трябва да ти е скучно за да седнеш и да правиш фалшиви обяви за квартири? АМАН, ЗНАЧИ!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Не бре, не се филмирам , просто верно. Драйфа ми се когато я видя.. Напрао не вярвам...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ооо мисля, че съм много in love

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    ^филмираш се.

А на мен ми писна от мошеници и измамници! Колко трябва да ти е скучно за да седнеш и да правиш фалшиви обяви за квартири? АМАН, ЗНАЧИ!
    Оооо, душа. Мога с дни да ти разказвам на кво се нагледах от псевдоброкерите. 6 месеца търсене, пичка им лелина мръсна дееба. Кур за тия мошеници, после смърт, после пак кур!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    Чачо псува О.о

о.О

О.О

о.о

хах.
    аз предупредих :Д

Некои все още ми звънят.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    Верно ли?!

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    пичка им лелина мръсна дееба. Кур за тия мошеници, после смърт, после пак кур!
    !

Мега фен
    мамка му не спирам да мисля за нея :Д

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Верно ли?!

!
    ахахаххахахаха

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Райдърке... що не каза че нямате квартира още.... може да се наложи да си поотложите заминаването, ако няам при кого д аостанете тук за Х време. Квартири в софия за джоб пара, не се намират лесно в софия. Да не кажа че всичките идеалистични и положителни нагласи трябва да ги оставиш и да си тъп и упорит. Аз като препатил в търсенето на квартири казвам че фалщивите обяви са огромна част от маркетинга, а истинските квартири се казват от уста на уста и ако си симпатичен на брокера при първия оглед. В нета се пускат само кукички за лапнишарани.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Райдърке... що не каза че нямате квартира още.... може да се наложи да си поотложите заминаването, ако няам при кого д аостанете тук за Х време. Квартири в софия за джоб пара, не се намират лесно в софия. Да не кажа че всичките идеалистични и положителни нагласи трябва да ги оставиш и да си тъп и упорит. Аз като препатил в търсенето на квартири казвам че фалщивите обяви са огромна част от маркетинга, а истинските квартири се казват от уста на уста и ако си симпатичен на брокера при първия оглед. В нета се пускат само кукички за лапнишарани.
    Мда, на 100% вярно.

Между другото, в imot.bg намирам много повече реални, отколкото в imoti.net

А търсите ли си конкретен квартал? Всъщност, тука явно сме цифра хора, които сме минали през целия ад, та може да ви понасочим, ако вие първо ни насочите кво си търсите.

Град
    My own world
    Ох, много ще съм ви благодарна! Овча Купел предпочитаме. Както и всички квартали нагоре по Цар Борис III до центъра. Хиподрумища, Красни Села, Поляни... Ако ви се намира някакво инфо - меткайте.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Ох, много ще съм ви благодарна! Овча Купел предпочитаме. Както и всички квартали нагоре по Цар Борис III до центъра. Хиподрумища, Красни Села, Поляни... Ако ви се намира някакво инфо - меткайте.
    Ахахахахаха, точно където търсих. Сега съм в Овча Купел, на Монтевидео. Айде ще ти пиша сега уикенда, че утре се прибирам на Враца и имам нет. Леле кво съвпадение. Ама точно, точно тия квартали

Спи ми се и ме мързи. Снощи беше яко и се радвам, че бяхме заедно.

Ей, всичките си приятелки раздадох... поне знам на кой съм ги дала де.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    My own world
    Chacho, знаеш ли какво, намери ме във фейса, че ще ми е най-удобно - https://www.facebook.com/pirina.kasapinova

Иначе - яко съвпадение. Ша помагаш.

Ще уча аз в НБУ, затуй там.

Ясну. Немаш ядове. Утре по некое време 'ке ти пиша на фб-то.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си