- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Арен момък си ти..
Доброволци за изкачване на Витоша поне до Алеко в неделя сутринта има ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
След семестриалното завършване съм с един тон свободно време, което не знам с какво да запълня. Сещам се за хиляди начини да го загубя, но ми се ще да се захвана с нещо.. качествено?
Имам нужда от емоция, от разнообразие. Неща, които не успявам да получа в ежедневието си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От една страна съм добре, но от друга ми е притеснено, защото ми предстоят 6 изпита :/
ПЕТЪК ЕЕЕЕЕ. Нищо, че тази седмица ще съм само с един почивен ден, аз и на малкото съм доволна
А днес дори не съм и изморена, толкова много се забавлявах днес с мъниците, големи образи са. Ако майка ми не си намери човек, аз нямам нищо против да поостана по-дълго от обещаното.
Струва ми се, че пословичният ми мързел пак започва да се обажда. Ама то и как да е иначе, т'ва ставане в 5 никак не ми допада.Чудя се довечера дали да излизам или да си легна пак с кокошките и дилемата ще ме измъчва цял ден. И днес ми е първи път сама и се чудя къде ѝ е акъла на моята прекрасна шефка да ми се доверява така.
![]()
Пожелавам си спокоен и мързелив ден, ама дали ще е такъв кой знае.
втора поредна вечер сънувам ужасни неща
как е възможно да ми липсва толкова много?!
Прекрасно се чувствам, ходи ми се вече на море, да си пия студената биричка и да зяпкам арни моми.![]()
Супер бясна съм, всички ме дразнят, а даже не знам защо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
У дома съм сииииииииииии и си видях хората <3<3
Щастлива съм <3
Само той да ми пише и всичко ще е мноог хубаво
Гламър - 'фащай влака и идвай. Има къде да спиш, има кво да ядеш, 'арни хора ще се съберем, че и хубаво ще изкараме.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами тъпичко и някак с убит ентусиазъм.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не знам дали главата ме боли повече заради махмурлука или снощното мелеНе го знам тоя бастун боксьор ли беше , ама няколко месеца ще реанимира и той. Има късмет , че не бях с любимата си черна риза , че щях аз да го търся него. Хубаво , че във всяка дискотека половината сме от Пловдив , че щеще да стане много мазало. Като кисели краставички бяхме всички днес, май аз съм пострадал най-малко. За най-добрия ми приятел бих се бил и с двойно повече. Оная курва , която ме гледаше как се бия , повече няма да се радва на гласа ми , ама правеше хубав секс и масажи. Ще си намеря по-добра.
п.с. Добре , че нямах изпит днес , че баща ми ме заплашваше да ме прати на подводница , ако стане такъв фал![]()
Наблюденията ми сочат, че всички покрай мен (а и не само) са станали много дразнещи напоследък. Даже и мъжО не е изключение, дори е сред водещите дразнители.
Искам вече да е август, най-накрая да си съществувам спокойно, а не да се тормозя ежедневно с купища учебници и теми.
You are broken, I can fix you...
Ебаааси змиътъ! Бях на изпит,мина добре,доволна съм,ама имаше и бая преписвачи и квесторите се направиха,че не видяха.,.,
Както и да е. Вече ми олекна.
maDamn
еми добре съм си и така, уютно и приятно ми е вкъщи, а ме карат да излизам
изобщо не ми се занимава, но ако не изляза ще ми се разсърдят
омгг ставам, че са вече пред врата ми![]()