.
Затворена тема
Страница 125 от 163 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 4072
    Мега фен Аватара на babity
    Малко ми е депресивно и утаечно такова. Пак за нищо време си набурляках една камара каши, но нали съм експерт в това. Тръпна в очакване за момента, в който всичко ще се сгромоляса, защото нали винаги така става... Искам го, адски много го искам. И дори си доказах, че не е идеята за връзка, която ме привлича, а самият той. С педантичната му чистота и просташките коментари и двусмислените изказвания пред хората, и усмивката, закачливия поглед и адски дразнещия смях. Само една прегръдка и онази толкова дразнеща бащинска целувка и... нищо от това, което ме дразни вече го няма. Но аз не мога да му го кажа, разбира се. Не мога да кажа на никой. Аз не казвам такива неща, най-малкото защото не ги изпитвам по принцип. А и той... той не ме иска. Той прави всичко това с всяка друга. Просто искам да знам какво още трябва да променя... Не мога да го накарам, никого не мога да накарам. Искам да говоря свободно и да не ме е страх от това, че не контролирам. Не искам да си играя с останалите. Искам да си позволя да чувствам. Утре ще е нов ден и всичко ще е както трябва, а всичко това няма да ме притеснява. Просто докато съм в най-активната си драма искам да разбера какво, по дяволите, все още е останало за променяне в мен?!!?!?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много ми е тъжно.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Тежко ми е..
    Почнах на 12 часови смени, ама пък парите са много добри и ми трябват! Де да можех да поспя..
    Проблемите с нея извират вече,като чели, от всякъде.. А аз, аз просто исках да се обичаме...
    Ужасно тъжно ми е..
    Сигурно така ще е по добре, но според мен няма.. Както и да е, ще уважа решението и.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Сетих се за разни стари песни.
    Вече искам да е понеделник, време е вече.
    Като се замисля.. Май няма смисъл да съм толкова черногледа.
    Вместо да ми е кофти, защо не се порадвам, че ставам на 20?
    Мда, мисля, че имам нужда от малко щастие и усмивки.
    И това ще е тази седмица.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Как може да е толкова дразнещ! Супер дразнещото същество и все се падаме в една смяна и като ме погледне с оня снизходителен поглед и оная му ти мазна усмивчица, направо ми иде да... и аз не знам какво, ама ще да е болезнено! И тъпото е, че има нещо в това дразнещо поведение, което едновременно ме кара да му извия врата и в същото време да ми харесва, че ми обръща внимание, омг Оо Отделям го на това, че ми е скучно напоследък откъм тоя фронт и скоро ще ми писне. Дано!
    Утре ще е гаднооо и не ща да ходя, ама трябва. Поне вече взех да задобрявам, ама не ми е достатъчно - искам да съм най-добрата!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Уморена съм от поукърфейса си.
    Понякога искам просто да възкликна "Баста!" ,да си сваля маската и да го прегърна.
    Без да ми пука,че после ще се събудя без ребра и с половин душа.
    Все тая.
    Поне той ще живее два пъти ...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на xoxi
    Много сладък ден. Буквално и преносно.
    Толкова не съм се смяла от супер много време. Прекарахме си този ден на детето по много детски начин. Захарен памук, цветенце, плюшена играчка, шоколад, балонче, разходка, куче, сладолед, слънце, любов... Хубаво ни е, когато сме заедно! А днес пък ни е извънредно хубаво!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ^Звучи ми като в приказка, хаха, сладко ми стана

По темата: Отново един почти безсмислен и скучен ден, трябваше да уча- не го направих, презентации имам да правя-не ги направих, още 100 неща- и за тях по едно 'не'.
    Напоследък някакси съм се отделечила ужасно много от хората и си живея в свой собствен свят, който обаче далеч не е розов, какъвто ми се иска да бъде.
    Уф, още няколко дни остават..

Единственият ми почивен ден тази седмица, не съм станала от леглото, нямам и нямерение Наваксах на епизодите, които изпуснах последните седмици.
    Утре си изпращам децата, не мога да повярвам колко са порастнали, повечето ги помня от съвсем малки, на по месец-два, а на есен тръгват на училище

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Много хубав ден беше..с изключение на две неща, знаех си, знаех си, бях сигурна, че знае,или ще му каже ;д много неловко се получи..ама какво ми пука всичко беше до тук, край ще се съсредоточа в друга посока, много по-важна от него, трябваше рано или късно да видя с очите си що за тъпанар е преди да стане твърде късно и да ми бъде твърде трудно да се откажа така е по- добре наистина, много по-добре,много добре зная, че е така и още от началото знаех какъв ще е края просто го чаках : )
    За пореден път. . .
    Имам доста работа като се прибера+да уча дано тази година да бъде още по-хубаво и весело..
    И делова среща трябва да проведа хахах много готино : )
    Да става сутрин да си ги нагушкам онези малките пу пу пу <3 и И.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    блях, кой като мене - седя и чертая в 3 и половина събота вечер а не се вижда кога ще свърша, защото имам аааадски много работа...следващите 2 седмици, ако не умра, няма кога да е...пък съм доникъде с почти всичко

и да, имам нужда от шибано обаждане...много се дразня, когато съм свикнала нещата да стават по моето и после изведнъж да ги преебе нещо...ама поне като съм под напрежение съм зла и мога да сипвам обратно после двойно на хората
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София, България
    02:30 и е светло :Д прекрасно просто; а дори не съм си легнала още. Тц.

anonymous708973
    Guest
    "Пий кафе, че ще ми заспиш по средата на филма"
    И в 4 сутринта той си спи, а аз се чудя какво да правя, щот съм бодра като кукуряк :д
    Каква ми е муцунка сладичка бе. Толкова е миличък )))
    Повечко me-time ми трябва. Не че го искам, ама ми трябва. Утре ще започна с книжката...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-02-2013 на 00:47

Град
    София, България
    Днес май всички сме бодри толкоз късно/рано :Д

Май се опитвам да се разболявам.
    Иначе съм добре.
    Чака ме учене днеска и утре, може и малко на рождения ден, но общо взето ще е готина седмица.
    Вече нямам търпение да стана на 20 .

P.S. Влади - честит рожден ден .
    Да си жив и здрав, много щастлив и дано разходката днес мине много хубаво! ; )

Голям фен Аватара на shusha
    странно :д пиша стихче за вадене на мъдреци и смятам да го покажа утре на хиирурга :д това откачено ли е ? :Д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Не става така!
    Като малките деца сме.. по добре така.. и двамата се натоварваме и измъчваме взаимно, по добре по отделно..
    Много я обичам, но не мога просто.. Не мога да я гледам нервна постоянно, или пък тъжна.. опитвам се да помогна, тя не ми позволява.. Просто не издържам вече
    Съжалявам, че така трябваше да стане, но просто друг начин не виждам.. без мен ще и е по добре.. а пък мен кучета ме яли.
    Адски тъжно ми е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Окей, време да уча и да свиквам с новото.
    На работа съм утре, няколко дни графикът ми ще е смотан, докато се адаптирам, ма после ще е добре.
    Бая хора си изключих от живота, вече съм по-спокойна.
    Май беше за добро. Както и да е, седмицата ще ми е забавна.
    С доста хора ще се виждам, а след изпита вече ще съм и свободна.
    Мда, и си дочаках срещата .
    Интересно ми е.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Аайляк. Утре по финанси само да не дойде наркоманът Жеко Милев и ще мине всичко както трябва В хубаво настроение съм , вечерта ще погледна за последен път нещата

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    имам някакви странни кикове от мешането на всякакъв шит тая седмица

пак имам хиляди задачи, и пак ще се стои до сутринта...мразя ги тея седмици
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на spopi
    Щастлива! Very Happy

Снощи идеално си изкарахме компанията. Днеска цял ден на СПА и по магазините
    А от утре работа в кантората
    Обичам си вкъщи<3<3

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цял ден мързелувам заслужено. Вчера се разбихме. Имам най-готините шефове и колеги.

И нещо ме е ударила музата тези дни. Смятам да се поразвихря сега из кухнята.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на babity
    Много по-добре от снощи. Поне що се отнася до снощните въпроси. Но иначе вече ми е доста притеснено за изпита. Даже нямаше, но сега пак ще седна да си почета... Все още не съм напълно свикнала с това гробно мълчание на телефона ми, но искрено се надявам то да се проточи до края на месеца.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Идеалче съм
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си