- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Малко ми е депресивно и утаечно такова. Пак за нищо време си набурляках една камара каши, но нали съм експерт в това. Тръпна в очакване за момента, в който всичко ще се сгромоляса, защото нали винаги така става... Искам го, адски много го искам. И дори си доказах, че не е идеята за връзка, която ме привлича, а самият той. С педантичната му чистота и просташките коментари и двусмислените изказвания пред хората, и усмивката, закачливия поглед и адски дразнещия смях. Само една прегръдка и онази толкова дразнеща бащинска целувка и... нищо от това, което ме дразни вече го няма. Но аз не мога да му го кажа, разбира се. Не мога да кажа на никой. Аз не казвам такива неща, най-малкото защото не ги изпитвам по принцип. А и той... той не ме иска. Той прави всичко това с всяка друга. Просто искам да знам какво още трябва да променя... Не мога да го накарам, никого не мога да накарам. Искам да говоря свободно и да не ме е страх от това, че не контролирам. Не искам да си играя с останалите. Искам да си позволя да чувствам. Утре ще е нов ден и всичко ще е както трябва, а всичко това няма да ме притеснява. Просто докато съм в най-активната си драма искам да разбера какво, по дяволите, все още е останало за променяне в мен?!!?!?
Тежко ми е..
Почнах на 12 часови смени, ама пък парите са много добри и ми трябват! Де да можех да поспя..
Проблемите с нея извират вече,като чели, от всякъде.. А аз, аз просто исках да се обичаме...
Ужасно тъжно ми е..![]()
Сигурно така ще е по добре, но според мен няма.. Както и да е, ще уважа решението и.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Сетих се за разни стари песни.
Вече искам да е понеделник, време е вече.
Като се замисля.. Май няма смисъл да съм толкова черногледа.
Вместо да ми е кофти, защо не се порадвам, че ставам на 20?
Мда, мисля, че имам нужда от малко щастие и усмивки.
И това ще е тази седмица.
Как може да е толкова дразнещ! Супер дразнещото същество и все се падаме в една смяна и като ме погледне с оня снизходителен поглед и оная му ти мазна усмивчица, направо ми иде да... и аз не знам какво, ама ще да е болезнено! И тъпото е, че има нещо в това дразнещо поведение, което едновременно ме кара да му извия врата и в същото време да ми харесва, че ми обръща внимание, омг Оо Отделям го на това, че ми е скучно напоследък откъм тоя фронт и скоро ще ми писне. Дано!
Утре ще е гаднооо и не ща да ходя, ама трябва.Поне вече взех да задобрявам, ама не ми е достатъчно - искам да съм най-добрата!
![]()
Уморена съм от поукърфейса си.
Понякога искам просто да възкликна "Баста!" ,да си сваля маската и да го прегърна.
Без да ми пука,че после ще се събудя без ребра и с половин душа.
Все тая.
Поне той ще живее два пъти ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Много сладък ден. Буквално и преносно.
Толкова не съм се смяла от супер много време. Прекарахме си този ден на детето по много детски начин. Захарен памук, цветенце, плюшена играчка, шоколад, балонче, разходка, куче, сладолед, слънце, любов... Хубаво ни е, когато сме заедно! А днес пък ни е извънредно хубаво!
И спря да се върти за миг земята..
^Звучи ми като в приказка, хаха, сладко ми стана
По темата: Отново един почти безсмислен и скучен ден, трябваше да уча- не го направих, презентации имам да правя-не ги направих, още 100 неща- и за тях по едно 'не'.
Напоследък някакси съм се отделечила ужасно много от хората и си живея в свой собствен свят, който обаче далеч не е розов, какъвто ми се иска да бъде.
Уф, още няколко дни остават..
Единственият ми почивен ден тази седмица, не съм станала от леглото, нямам и нямерениеНаваксах на епизодите, които изпуснах последните седмици.
Утре си изпращам децата, не мога да повярвам колко са порастнали, повечето ги помня от съвсем малки, на по месец-два, а на есен тръгват на училище![]()
Много хубав ден беше..с изключение на две неща, знаех си, знаех си, бях сигурна, че знае,или ще му каже ;д много неловко се получи..ама какво ми пука всичко беше до тук, крайще се съсредоточа в друга посока, много по-важна от него, трябваше рано или късно да видя с очите си що за тъпанар е преди да стане твърде късно и да ми бъде твърде трудно да се откажа
така е по- добре наистина, много по-добре,много добре зная, че е така и още от началото знаех какъв ще е края просто го чаках : )
За пореден път. . .
Имам доста работа като се прибера+да учадано тази година да бъде още по-хубаво и весело..
И делова среща трябва да проведа хахах много готино : )
Да става сутрин да си ги нагушкам онези малките пу пу пу <3 и И.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
блях, кой като мене - седя и чертая в 3 и половина събота вечер а не се вижда кога ще свърша, защото имам аааадски много работа...следващите 2 седмици, ако не умра, няма кога да е...пък съм доникъде с почти всичко
и да, имам нужда от шибано обаждане...много се дразня, когато съм свикнала нещата да стават по моето и после изведнъж да ги преебе нещо...ама поне като съм под напрежение съм зла и мога да сипвам обратно после двойно на хората
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
02:30 и е светло :Д прекрасно просто; а дори не съм си легнала още. Тц.
"Пий кафе, че ще ми заспиш по средата на филма"
И в 4 сутринта той си спи, а аз се чудя какво да правя, щот съм бодра като кукуряк :д
Каква ми е муцунка сладичка бе. Толкова е миличък)))
Повечко me-time ми трябва. Не че го искам, ама ми трябва. Утре ще започна с книжката...
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-02-2013 на 00:47
Днес май всички сме бодри толкоз късно/рано :Д
Май се опитвам да се разболявам.
Иначе съм добре.
Чака ме учене днеска и утре, може и малко на рождения ден, но общо взето ще е готина седмица.
Вече нямам търпение да стана на 20.
P.S. Влади - честит рожден ден.
Да си жив и здрав, много щастлив и дано разходката днес мине много хубаво! ; )
странно :д пиша стихче за вадене на мъдреци и смятам да го покажа утре на хиирурга :д това откачено ли е ? :Д
Не става така!
Като малките деца сме.. по добре така.. и двамата се натоварваме и измъчваме взаимно, по добре по отделно..
Много я обичам, но не мога просто.. Не мога да я гледам нервна постоянно, или пък тъжна.. опитвам се да помогна, тя не ми позволява.. Просто не издържам вече
Съжалявам, че така трябваше да стане, но просто друг начин не виждам.. без мен ще и е по добре.. а пък мен кучета ме яли.
Адски тъжно ми е..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Окей, време да уча и да свиквам с новото.
На работа съм утре, няколко дни графикът ми ще е смотан, докато се адаптирам, ма после ще е добре.
Бая хора си изключих от живота, вече съм по-спокойна.
Май беше за добро. Както и да е, седмицата ще ми е забавна.
С доста хора ще се виждам, а след изпита вече ще съм и свободна.
Мда, и си дочаках срещата.
Интересно ми е.
Аайляк. Утре по финанси само да не дойде наркоманът Жеко Милев и ще мине всичко както трябваВ хубаво настроение съм , вечерта ще погледна за последен път нещата
имам някакви странни кикове от мешането на всякакъв шит тая седмица
пак имам хиляди задачи, и пак ще се стои до сутринта...мразя ги тея седмици
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Снощи идеално си изкарахме компанията. Днеска цял ден на СПА и по магазините
А от утре работа в кантората
Обичам си вкъщи<3<3
Цял ден мързелувам заслужено. Вчера се разбихме. Имам най-готините шефове и колеги.
И нещо ме е ударила музата тези дни. Смятам да се поразвихря сега из кухнята.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много по-добре от снощи. Поне що се отнася до снощните въпроси. Но иначе вече ми е доста притеснено за изпита. Даже нямаше, но сега пак ще седна да си почета... Все още не съм напълно свикнала с това гробно мълчание на телефона ми, но искрено се надявам то да се проточи до края на месеца.