- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Трябва ни един автобус на име "Форонна" и да минаваме да събираме съфорумници из страната![]()
да може и с кучета, ама котенцата май повече си ги обичам <3 хахах ами хайде добра партия ще станем ;d
бравоо, много се радвам за вас, даже във фб ми излезе един апартамент и мислех да ти го пращам,ама после видях, че сте си намерили!Честит да ви е!
по темата; ами боли ме главата и отивам да си чета книжката(интересна ми се струва) само и само да не съм във фейсбук,че много се дразня
пък колко имам да уча,ама хич не ми се занимава с глупостии
и да излизат вече резултатите от матурите ..
искам да съм ТАМ <3![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Предусещам шитсторма с резултатите от СУ,които ще излязат на 20 чак ...най-вероятно ,деКакто и тея от матурите,ебала съм ги , лягам малко,че съм труп.Иначе добре ми мина деня - малко релакс, кафенце, после у дружка. Мда,мда...good.
maDamn
Беше очакваното шоу днес , хубаво , че Жеко и Генадиев не дойдохаНай-гадната група , убеден съм , че от всички бастуни само аз знам как да прилагам метода на линейна интерполация без таблица със стойности.
Иначе се видях с Ростислава и беше готино. Бързо и върнах усмивката след изпита.Нищо , че играх дартс за първи път, все пак спечелих, въпреки че едвам гледах , толкова ми се спеше. Май баш заради това бих обачеПоне научих , че центърът не дава най-много точки, не е като да не го уцелих няколко пъти !
Всичко е добре, когато свършва добре.![]()
Наспах се, всичко завърши благополучно, ако не трябваше утре пак да му гледам физиономията, всичко щеше да е почти прекрасно.![]()
Не ми се учи, крайно апатично ми е, не ми се и излиза и възнамерявам да откажа всички предложения. Не съм за това просто. Точно в момента ми се иска да имах бутон за изключване на емоциите xD.
Няма да се впиша никога сред тях, а ни се налага да прекарваме по цели дни заедно, месеци наред. Ироничното е, че те пък много ме харесват и постоянно ми търсят компанията. Все тая, хиляди пъти предпочитам да си бъда встрани.
Снощи не мигнах и за минута, толкова много варианти си прехвърлих през главата... и единственото, което успях да постигна, беше утрояване на объркването и смесване на алтернативите.
И сценарият с отдалечаването ми е до болка познат, обаче явно няма да претръпна и да спра да се надявам да излезе нещо различно. Истината е, че се изморих. Прекалено много.
Последно редактирано от paradosou : 06-03-2013 на 18:29
ААа, форумци, срещата викам да е на 15-ти, за да е удобно на всички. Някво мързеливо такова 17-18 часа?
ИДЕАЛНО МИ Е!
Прекрасен е, толкова го обичам, толкова съм влюбена! Най-най-прекрасния ден!
Толкова ми е джаста-праста, грубиянче пълно, а само аз знам колко миличък може да ми е.
На пук на снощтното депресарско настроение, в момента ми е кеф на макс. Видях се с човек, с който отдавна се каним да се видим, и все не можем, е успяхме най-накрая ЮПИИИ! Е пак не ни стигна времето, но ще намерим кога да изпием по едно кафе. Много се радвам, че го видях, липсваше ми!
Напих се от 2 чаши вино, омг.
Свежарка съм :д
Идеално си изкарахме с компанията<3
Още мъничко и него ще го видя <3
А сега филмче и в леглото че утре пак на работа .
Все си мислех, че съм много търпелива. Прекалено търпелива даже. Е, хубаво е да разбера, че и аз имам граници, които тя успя да премине многократно в последните няколко дни. Изумявам се, че все още се държа сравнително хладнокръвно, но усещам, че ако продължава така, скоро (много скоро) няма да мога да изтърпя и ще стане грозно. Хич не искам това да се случва. Нямам търпение да свърши тази учебна година и да ми се махне от погледа за 2 месеца. Каква сладка почивка ще е...
И колко е хубаво, когато цял ден не сме се чували и не сме си писали с него, точно в момента, в който му пиша, да получа съобщение от него!
И спря да се върти за миг земята..
Любовно ми е.... ама няма на кого да си предам емоциите (садсадсад) :Д
Цяла нощ рев и след това 10 часа работа. Сега съм като парцал, но поне вече съм си в леглото. Усещам че ще е дълга седмица
Happy bday to me..
Пантерке, на теб също.
Да си жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-04-2013 на 07:22
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Честит рожден ден!
Аз.. не мога да определя в какво състояние съм. Изключително притеснено ми е и концентрацията ми липсва. Надявам се всичко да е било просто неприятно внушение и то да изчезне скоро.
You are broken, I can fix you...
снощи го сънувах...обаче сънувах и друг
започнах да си водя и аз дневник и не можах да се спра има толкова неща,които искам да споделя, а не го правя с никой и направо избухнах ;д
сега ми е някакво по-леко без да преувеличавам
той е прекрасен..
Бъдете щастливи, рожденнички!
На мен ми е кеф. И всеки ден все повече нямам търпение. Само се надявам да спре тоя вятър най-сетне за да мога да отида да поснимам и да набера малко билки за чайчета. Искам следващата седмица да е ултра клинч, за да ни е още по-уютно вкъщи.![]()
Имам чувството, че и аз почвам да полудявам покрай заобикалящото ме.
Някво ми е тъпо![]()
Времето е скапано,ама се разбрах с една дружка да се видимНз...едно ми е...никво
![]()
maDamn