- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Мързелана!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-03-2013 на 14:02
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И да си направите снимки![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ааа, без такива екстри
Изпросих си 10 редбула и 5 сладоледа в замяна на това да напиша две есета по английски. Хах, кой кат мене!
ако съм се събудила след 14-ти, на 16-ти и аз може да дойда
пак чертая, мразя да чакам някой да ми се обади...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пълна апатия.
Искам шоколад.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^На промоция има НуКрема в Билла![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм пас за тая форумна, ще съм по СФ по тва време,ама за изпит...и май няма да мога да се поява. Next time.
maDamn
Трябва ни един автобус на име "Форонна" и да минаваме да събираме съфорумници из страната![]()
да може и с кучета, ама котенцата май повече си ги обичам <3 хахах ами хайде добра партия ще станем ;d
бравоо, много се радвам за вас, даже във фб ми излезе един апартамент и мислех да ти го пращам,ама после видях, че сте си намерили!Честит да ви е!
по темата; ами боли ме главата и отивам да си чета книжката(интересна ми се струва) само и само да не съм във фейсбук,че много се дразня
пък колко имам да уча,ама хич не ми се занимава с глупостии
и да излизат вече резултатите от матурите ..
искам да съм ТАМ <3![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Предусещам шитсторма с резултатите от СУ,които ще излязат на 20 чак ...най-вероятно ,деКакто и тея от матурите,ебала съм ги , лягам малко,че съм труп.Иначе добре ми мина деня - малко релакс, кафенце, после у дружка. Мда,мда...good.
maDamn
Беше очакваното шоу днес , хубаво , че Жеко и Генадиев не дойдохаНай-гадната група , убеден съм , че от всички бастуни само аз знам как да прилагам метода на линейна интерполация без таблица със стойности.
Иначе се видях с Ростислава и беше готино. Бързо и върнах усмивката след изпита.Нищо , че играх дартс за първи път, все пак спечелих, въпреки че едвам гледах , толкова ми се спеше. Май баш заради това бих обачеПоне научих , че центърът не дава най-много точки, не е като да не го уцелих няколко пъти !
Всичко е добре, когато свършва добре.![]()
Наспах се, всичко завърши благополучно, ако не трябваше утре пак да му гледам физиономията, всичко щеше да е почти прекрасно.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не ми се учи, крайно апатично ми е, не ми се и излиза и възнамерявам да откажа всички предложения. Не съм за това просто. Точно в момента ми се иска да имах бутон за изключване на емоциите xD.
Няма да се впиша никога сред тях, а ни се налага да прекарваме по цели дни заедно, месеци наред. Ироничното е, че те пък много ме харесват и постоянно ми търсят компанията. Все тая, хиляди пъти предпочитам да си бъда встрани.
Снощи не мигнах и за минута, толкова много варианти си прехвърлих през главата... и единственото, което успях да постигна, беше утрояване на объркването и смесване на алтернативите.
И сценарият с отдалечаването ми е до болка познат, обаче явно няма да претръпна и да спра да се надявам да излезе нещо различно. Истината е, че се изморих. Прекалено много.
Последно редактирано от paradosou : 06-03-2013 на 18:29
ААа, форумци, срещата викам да е на 15-ти, за да е удобно на всички. Някво мързеливо такова 17-18 часа?
ИДЕАЛНО МИ Е!
Прекрасен е, толкова го обичам, толкова съм влюбена! Най-най-прекрасния ден!
Толкова ми е джаста-праста, грубиянче пълно, а само аз знам колко миличък може да ми е.
На пук на снощтното депресарско настроение, в момента ми е кеф на макс. Видях се с човек, с който отдавна се каним да се видим, и все не можем, е успяхме най-накрая ЮПИИИ! Е пак не ни стигна времето, но ще намерим кога да изпием по едно кафе. Много се радвам, че го видях, липсваше ми!
Напих се от 2 чаши вино, омг.
Свежарка съм :д
Идеално си изкарахме с компанията<3
Още мъничко и него ще го видя <3
А сега филмче и в леглото че утре пак на работа .
Все си мислех, че съм много търпелива. Прекалено търпелива даже. Е, хубаво е да разбера, че и аз имам граници, които тя успя да премине многократно в последните няколко дни. Изумявам се, че все още се държа сравнително хладнокръвно, но усещам, че ако продължава така, скоро (много скоро) няма да мога да изтърпя и ще стане грозно. Хич не искам това да се случва. Нямам търпение да свърши тази учебна година и да ми се махне от погледа за 2 месеца. Каква сладка почивка ще е...
И колко е хубаво, когато цял ден не сме се чували и не сме си писали с него, точно в момента, в който му пиша, да получа съобщение от него!
И спря да се върти за миг земята..