- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Това като го видях ми стана в началният момент много смешно,защото го асоциирах с едно клипче дето бях гледал,но сега не мога да намеря за да го споделя.Обстановката беше пак някаква такава домашна с подобен кол.Някакво момиче въртеше на някаква песен кръшни танци около него и върху него.По едно време се засили и се захвана с едната си ръка за него във високото за да се извърти на 360 градуса.В тоя момен обаче колът се откърти и откачи от към тавана и падна на земята, а тя държейки го с ръка брутално се разби на пода.
Викаш искаш всичко да е както преди,а? По добре да си живееш в красивата за теб лъжа убеждавайки всички и себе си,че той на теб никога не е гледал и няма да гледа като на повече от приятелка отколко да приемеш,че явно не е баш така.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Честит рожден ден на празнуващите днес.
Направих си печени моркови в зехтин + сол.. Е, облизвам си пръстите! Лежа, и гледам филми. Пълен релакс просто. Като знам, че другата седмица ще съм си в БГ, и краката ми се подкосяват. Нямам търпениеее!
Утре ми предстои изпит по Физика, изключително нервна съм. За сега си почивам, но ще продължа да уча, до към полунощ :/
Интересно е , че имам главоболие. Тъпото е , че имам толкова неща на главата , че не знам от кое еВидях се днес с братчето , променил се е доста , ама момичето му беше парцал. Не знам кво и е давал снощи, но пък се посмяхм доста. Идва последният ми изпит. Мързе ме повече от обикновено и няма да уча , дано общата култура помага при правните въпроси
![]()
Кофти ден! Много шибан ден! Противен ден!
Сбогом, Панти! Заспа завинаги във всеки един от нас!
"О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!"
Повдига ми се, бе. Няма такъв идиотизъм.
И имам да пиша толкова много по история, главата не ми побира как ще се вместя във времето. Явно пак ще съм кукуряк до малките часове.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Перфектно ми е, пак си изкарахме компанията супер
Чух се с него<3
Пия си чая и преглеждам новините из нета и лягам да спинкам ,че утре трябва да сме бодри за фитнеса ,и за работата .
Супер ден. Отдавна не съм си имал работа с толкова интересни хора накуп. То не бяха биячи, не бяха филолози по български език, не бяха моралисти дето предупреждават за използвачи и интриганти, не бяха такива дето се изкарват жертви, не бяха е*ачи. Вечерта мина добре, разделих с приятели някоя друга бира![]()
как
е
възможно
да
има
такива
идиоти
бе
и
как
все
мен
намират
.
пълен
малоумник
много
ме
дразни
няма
да
ми
мине
ако
реши
пак
да
ме
занимава...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Сякаш ще ми се пръсне сърчицето от притеснение...ама от онова сладкото![]()
maDamn
пак няма да се спи, ама поне сама съм си го поискала тоя път...пак много работа за 1 шибана вечер
24/7 буден не става...ама трябва, тъй че е време за цигарка и сериозна работа
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добро утроо
Няма ли да се стопля времето най-накрая х.х Искам плаж, дискотеки и купони вече, а вместо това получавам студ и работа. Колко несправедливо.
А как ми се спи, само аз си знам. К'ъв е смисъла да си лягам преди 10, като пак съм като пребита.
Ууууууууф, притеснено ми е! Дано да имам късмет днес.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какво направих толкова?
Разбирам да съм я излъгал, да съм я ударил, да съм я обидил, да съм я напсувал, да съм й изневерил... а аз казах, просто че я чувствам дистанцирана и получих насреща "мисля, че вече не съм момичето за теб" и 3 дни тотален игнор. То е ясно, че ме заряза или поне ще ме зареже като се видим. Вчера беше последния ми опит да се свържа с нея, но уви... жалко... жалко, че отново ме прецакват заради дребнави неща. Любовта е едно лайно. Повече никаква доброта и разбирателство към женския пол. Изобщо нищо не искам повече.
Последно редактирано от wtfstfu91 : 06-05-2013 на 06:36
Умирам от мързел. :/
Толкова ми е лениво,че чак ме боли аурата.
И е неспасяемо.
Ауч.
...
Явно и със задачите ми е същото,защото отказват да се решат сами. *садсад*
Последно редактирано от Glamour92 : 06-05-2013 на 09:04
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Лятно ми е. И спокойно. А не трябва.
Нещо такова, но не и по толкова егоистичен представен от теб начин. Искам всичко да е както преди, защото го ценя като човек и искам да си запазим отношенията (въпреки да осъзнавам, че едва ли някога би могло да бъде същото). Просто.. дори не бях предполагала, че е възможно той да НЕ изпитва същото, каквото и аз, а именно- приятелски, искрени чувства. Наивно и ограничено мислене, признавам.
Иначе днес.. тегаво ми е пак. Изморена съм, класните не спират, но водата в нас - ДА. Което допълнително ме изнервя, защото прее*ава тренировката ми. Надявам се до довечера да дойде!
Всичко ще си е същото, просто ще му трябва малко време да свикне с мисълта.
Може да се дистанцирате за кратко, после го потърси. А можеш и да му дадеш съвет как да подходи следващият път към някоя, за да не го възприема по тоя начин.
Или го препрати към фороня, ни ше се погрижим. :девъл:
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тва беше малко като :прати го насам , ние ще го отупаме...
Random forum gang
Хубаво ми е...явно някои неща не изчезват с годините, нито той, нито явно чувствата към него.
Последно редактирано от granger : 06-05-2013 на 10:34
maDamn
Ние се познаваме от 3 години, така че от това произтича фактът, че не съм очаквала така да се развият нещата и в началото е подходил "като приятел". Каза, че най-сетне (преди няколко месеца) осъзнал какво всъщност изпитва към мен; погледнал ме по друг начин..
В момента се налага всеки ден да се виждаме, но след още 20-ина дни, това ще приключи. Така че силно вярвам и се надявам, че през времето, в което няма да имаме контакт, нещата ще се успокоят.
Готинко ми е. Почивам си доста добре.
4 стотни по AE не ми стигат за 5и50,ама майната му. ВЗЕЛА СЪМ СИ МАТУРИТЕ и димпломата ми ще е бомбастик!
maDamn
Бясна съм!!!!!!!!!!!! Как може да има такива търгаши бе?! Как може лекарства да се дават напосоки?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чета японски автор и ям азиатска храна с нос забит в книгата. Мисля, че брат ми ме мисли за луда.![]()