.
Затворена тема
Страница 129 от 163 ПървиПърви ... 2979119125126127128129130131132133139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 201 до 3 225 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Искам да ида някъде да гледам е такову: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Това като го видях ми стана в началният момент много смешно,защото го асоциирах с едно клипче дето бях гледал,но сега не мога да намеря за да го споделя.Обстановката беше пак някаква такава домашна с подобен кол.Някакво момиче въртеше на някаква песен кръшни танци около него и върху него.По едно време се засили и се захвана с едната си ръка за него във високото за да се извърти на 360 градуса.В тоя момен обаче колът се откърти и откачи от към тавана и падна на земята, а тя държейки го с ръка брутално се разби на пода.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Честито на рожденичките! Само щастие и успехи занапред

Аз съм объркана. Най-добрият ми приятел, така да се каже, вчера ми призна, че всъщност има чувства към мен. За съжаление- аз не. Гадно ми е, искам всичко да е както преди.
    Викаш искаш всичко да е както преди,а? По добре да си живееш в красивата за теб лъжа убеждавайки всички и себе си,че той на теб никога не е гледал и няма да гледа като на повече от приятелка отколко да приемеш,че явно не е баш така.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Честит рожден ден на празнуващите днес.

Направих си печени моркови в зехтин + сол.. Е, облизвам си пръстите! Лежа, и гледам филми. Пълен релакс просто. Като знам, че другата седмица ще съм си в БГ, и краката ми се подкосяват. Нямам търпениеее!

Утре ми предстои изпит по Физика, изключително нервна съм. За сега си почивам, но ще продължа да уча, до към полунощ :/

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Интересно е , че имам главоболие. Тъпото е , че имам толкова неща на главата , че не знам от кое е Видях се днес с братчето , променил се е доста , ама момичето му беше парцал. Не знам кво и е давал снощи, но пък се посмяхм доста. Идва последният ми изпит. Мързе ме повече от обикновено и няма да уча , дано общата култура помага при правните въпроси

Супер фен Аватара на Irti
    Кофти ден! Много шибан ден! Противен ден!

Сбогом, Панти! Заспа завинаги във всеки един от нас!

"О, налейте! Ще да пия!

На душа ми да олекне,

чувства трезви да убия,

ръка мъжка да омекне!"

Супер фен Аватара на paradosou
    Повдига ми се, бе. Няма такъв идиотизъм.
    И имам да пиша толкова много по история, главата не ми побира как ще се вместя във времето. Явно пак ще съм кукуряк до малките часове.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Явно пак ще съм кукуряк до малките часове.
    Ще си ми дружка

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Перфектно ми е, пак си изкарахме компанията супер
    Чух се с него<3
    Пия си чая и преглеждам новините из нета и лягам да спинкам ,че утре трябва да сме бодри за фитнеса ,и за работата .

Повече от фен Аватара на antineutral
    Супер ден. Отдавна не съм си имал работа с толкова интересни хора накуп. То не бяха биячи, не бяха филолози по български език, не бяха моралисти дето предупреждават за използвачи и интриганти, не бяха такива дето се изкарват жертви, не бяха е*ачи. Вечерта мина добре, разделих с приятели някоя друга бира

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    как
    е
    възможно
    да
    има
    такива
    идиоти
    бе
    и
    как
    все
    мен
    намират
    .
    пълен
    малоумник
    много
    ме
    дразни
    няма
    да
    ми
    мине
    ако
    реши
    пак
    да
    ме
    занимава...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Сякаш ще ми се пръсне сърчицето от притеснение...ама от онова сладкото
    maDamn

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пак няма да се спи, ама поне сама съм си го поискала тоя път...пак много работа за 1 шибана вечер

24/7 буден не става...ама трябва, тъй че е време за цигарка и сериозна работа
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добро утроо

Няма ли да се стопля времето най-накрая х.х Искам плаж, дискотеки и купони вече, а вместо това получавам студ и работа. Колко несправедливо.
    А как ми се спи, само аз си знам. К'ъв е смисъла да си лягам преди 10, като пак съм като пребита.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ууууууууф, притеснено ми е! Дано да имам късмет днес.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Какво направих толкова?
    Разбирам да съм я излъгал, да съм я ударил, да съм я обидил, да съм я напсувал, да съм й изневерил... а аз казах, просто че я чувствам дистанцирана и получих насреща "мисля, че вече не съм момичето за теб" и 3 дни тотален игнор. То е ясно, че ме заряза или поне ще ме зареже като се видим. Вчера беше последния ми опит да се свържа с нея, но уви... жалко... жалко, че отново ме прецакват заради дребнави неща. Любовта е едно лайно. Повече никаква доброта и разбирателство към женския пол. Изобщо нищо не искам повече.
    Последно редактирано от wtfstfu91 : 06-05-2013 на 06:36

Супер фен Аватара на Glamour92
    Умирам от мързел. :/
    Толкова ми е лениво,че чак ме боли аурата.
    И е неспасяемо.
    Ауч.

...

Явно и със задачите ми е същото,защото отказват да се решат сами. *садсад*
    Последно редактирано от Glamour92 : 06-05-2013 на 09:04
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    София, България
    Лятно ми е. И спокойно. А не трябва.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Викаш искаш всичко да е както преди,а? По добре да си живееш в красивата за теб лъжа убеждавайки всички и себе си,че той на теб никога не е гледал и няма да гледа като на повече от приятелка отколко да приемеш,че явно не е баш така.
    Нещо такова, но не и по толкова егоистичен представен от теб начин. Искам всичко да е както преди, защото го ценя като човек и искам да си запазим отношенията (въпреки да осъзнавам, че едва ли някога би могло да бъде същото). Просто.. дори не бях предполагала, че е възможно той да НЕ изпитва същото, каквото и аз, а именно- приятелски, искрени чувства. Наивно и ограничено мислене, признавам.

Иначе днес.. тегаво ми е пак. Изморена съм, класните не спират, но водата в нас - ДА. Което допълнително ме изнервя, защото прее*ава тренировката ми. Надявам се до довечера да дойде!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Нещо такова, но не и по толкова егоистичен представен от теб начин. Искам всичко да е както преди, защото го ценя като човек и искам да си запазим отношенията (въпреки да осъзнавам, че едва ли някога би могло да бъде същото). Просто.. дори не бях предполагала, че е възможно той да НЕ изпитва същото, каквото и аз, а именно- приятелски, искрени чувства. Наивно и ограничено мислене, признавам.

Иначе днес.. тегаво ми е пак. Изморена съм, класните не спират, но водата в нас - ДА. Което допълнително ме изнервя, защото прее*ава тренировката ми. Надявам се до довечера да дойде!
    Всичко ще си е същото, просто ще му трябва малко време да свикне с мисълта.

Може да се дистанцирате за кратко, после го потърси. А можеш и да му дадеш съвет как да подходи следващият път към някоя, за да не го възприема по тоя начин.

Или го препрати към фороня, ни ше се погрижим. :девъл:
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Тва беше малко като :прати го насам , ние ще го отупаме...
    Random forum gang

Хубаво ми е...явно някои неща не изчезват с годините, нито той, нито явно чувствата към него.
    Последно редактирано от granger : 06-05-2013 на 10:34
    maDamn

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Всичко ще си е същото, просто ще му трябва малко време да свикне с мисълта.

Може да се дистанцирате за кратко, после го потърси. А можеш и да му дадеш съвет как да подходи следващият път към някоя, за да не го възприема по тоя начин.

Или го препрати към фороня, ни ше се погрижим. :девъл:

Ние се познаваме от 3 години, така че от това произтича фактът, че не съм очаквала така да се развият нещата и в началото е подходил "като приятел". Каза, че най-сетне (преди няколко месеца) осъзнал какво всъщност изпитва към мен; погледнал ме по друг начин..
    В момента се налага всеки ден да се виждаме, но след още 20-ина дни, това ще приключи. Така че силно вярвам и се надявам, че през времето, в което няма да имаме контакт, нещата ще се успокоят.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Готинко ми е. Почивам си доста добре.

Град
    Beyond reality
    4 стотни по AE не ми стигат за 5и50,ама майната му. ВЗЕЛА СЪМ СИ МАТУРИТЕ и димпломата ми ще е бомбастик!
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бясна съм!!!!!!!!!!!! Как може да има такива търгаши бе?! Как може лекарства да се дават напосоки?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Чета японски автор и ям азиатска храна с нос забит в книгата. Мисля, че брат ми ме мисли за луда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си