- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Да не казвам голяма дума, че обикновено като кажа и все нещо се обърква, ама май мина по-добре от очакваното даже.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
АЙЛЯК матурки. Не, че много ги грижех, ама си е друго да знаеш със сигурност! ^-^ Сега вече остава само да се наслаждавам.
Иде ми да агрх. Втори ден го мъча тоя проблем, щото се съмнявам първо в себе си. Оттук насетне почвам да гледам първо чуждата работа и на последно място ще търся грешката в себе си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Умряла работа...не съм оправдала очакванията на родителите си, идеално ...
Ама сама си го начуках, поставях си висока летвичка и сега ми очакваха някви неземни 6ци на шибаните матури. Преебано.
На приемните изпити да взема пак да се издъня,щото по история ще е издънка естЕ и по английски най-вероятно и да ходя, да паса патките!
maDamn
"Please, let me go back. Let me go back one more time. I'll do it right, i'll do it right this time. I'm sorry Penny... i'll change it, i'll change it.." - Нямам какво да кажа поввече.
Как може хората толкова да се променят? Няма пък, ще съм всякаква ама няма да му дам да ме унижава.
Някак не ми пука вече и все пак на моменти ми е горчиво.
не е истина...не съм си давала мирка :Д
ааадски изморена, поне си прекарвам яко за сметка на това
смятам да си дам почивка тази вечер и да се наспя най-после
*in love*
най-важното! :Д
омръзна ми, започвам да полудявам вече
и тва със сигурност няма да доведе до нищо хубаво..
http://ask.fm/iwwkaa
депресия с наченки на начален стадий на шизофрения и внезапни пристъпи на смях, супер направо
дразни ме, адски ме дразни с поведението си..
'що не ме гушкаш вече?' - 'еми не искам' и след 2 мин е при мен и ми изкарва въздуха от прегръдки, ходи разбери братче..
и ония двете злобарки само ми доскапват настроението гррр
След днешните изцепки в университета не може да ми пука за малко за последния изпит. След утре ще се разбивам редовно и лятото започва. Майната му на държавния другия месец![]()
Прибрах се от Пловдив, беше чудесно, зареди ме с много енергия, запознах се с нови хораХубаво ми е
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Някои неща ми вървят повече от чудесно, други неща са трагични.
Аз съм неутрална. Нека всичко върви както си знае. И без това някои хора около мен се интересуват повече от моите нещица, отколкото аз. Оставям вълненията на тях. Аз се пускам в преждевременна лятна ваканция.
И спря да се върти за миг земята..
Идеално <3
В кантората нещата стават все по-добри вече свиквам а колегите ми са мъже и са толковааа секси![]()
Чух се с моето момче и скоро след някакви 2 месеца ще го гушна<3
Резултатите от матурите ми са перфектни направо съм горда със себе си .
И днеска тренировката по балет мина перфектно
И си искарах вечерта страхотно с моите хора <3
Малко се дразня за едни неща на едни хора, ама бели кахъри...важното е, че се установи, че съм резултатите са ми перфектни и съм здрава!
Хаха, работата върви по-лесно така, а? :д
Айляк ми е, рожденият ми ден мина страхотно. Подредихме за нула време, видях се с приятелка вкъщи, мисля, че се сближаваме доста... пийнах си винце, утре ще е добър ден. Само да спра да съм ТОЛКОВА широкопръста и всичко ще е просто перфектно :д
Матурата по Физика мина успешно, напразно се притеснявах, беше по-лесна отколкото очаквах!
Иначе съм супер, не спирам да броя оставащите дни, до дома. <3
Утре класно по математика, аз си развявам коня до 4 часа... отново. Трябва да лягам ;Д И ми се спи малко ;д
Искам хубаво време вече!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може и така да е прозвучало, а може и така да съм го написал.Просто гледах да е по кратко веднъж поне да не наруша душевният комфорт на разни форумци дето им били дълги писанията ми
Като цяло тези отношения са една доста дълга и сложна тема, а това си е едно напълно нормално продължение на нещата понякога,въпреки,че доста момичета/жени го отричате напълно като възможност,което си е адски грешно.Ако най-добрата ти приятелка е лезбийка не се съмнявай,че един ден може да погледне и с други очи на теб, а ако пък беше общовъзприето,че най-нормалните хора са бисексуалните най-вероятно и от приятелките ти трябваше да се пазиш.Иначе знам за какво говориш.Разбира се,че вече ще ти е трудно да му говориш за новият готин пич, с който си се запознала,за гаджето, с което имаш проблеми или колко много се обичате и т.н и т.н. Друг е въпроса,че аз лично смятам,че след едно истинско приятелство между момче и момиче стига да няма пречки от различен тип могат да се образуват най-качествените и дълги връзки.Той може пак да изпитва прителски искрени чувства,но и да те желае.Защо много жени взаимоизключвате приятелството и любовта не мога да разбера? Малка е вероятността да е общувал с теб около 3 години и вчера да се е сетил,че всъщност не те възприема като приятелка, а те харесва и да ти го е споделил.От една страна това дори може да те ласкае.Показва,че освен вътрешната ти красота му харесва и външната ти.Бъди сигурна,че ако не беше така най вероятно той пръв щеше да ти намекне,че не иска да сте нищо повече от приятели.Съвсем друг е въпроса,че ако не харесваше външната ти красота и не сте се запознали на разни места като интернет,училището,универс итета, работата той изобщо можеше и да не държи да види какво представляваш вътрешно и да не изяви изобщо желание да ставате нещо повече от просто познати.Колкото повече се задълбочава едно такова приятелство рискът толкова повече се увеличава.Чувствата не се контролират с ръчка,времето не можеш да върнеш назад, а ако те заблуждава,че те възприема просто като приятелка за да може поне да е близо до теб те кара както казах да живееш в една красива за теб лъжа.
Не знам дали си чела темата на AliceSw. Това за мен не са просто приятелски чувства и отношения.
А можеш да прегледаш и това ако ти се занимава и имаш достатъчно време:
http://vbox7.com/play:c3c5523108
Тук ства въпрос за едни отношения между най-добри приятели,които не са баш само приятелски,но младежът си трае,защото явно е по срамежлив, а и не иска да загуби момичето и предпочита явно да е близо по този наичн отколкото да я загуби, а момичето явно осъзнава,че нещата не са баш така, а и че Гала е доста права,но си я устройва някакси да се самозаблуждава,че няма нищо такова, а всички останали грешат.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ Лаконичност. xDD
...
Бивам.
Общително ми е и се радвам на крехкото слънце навън.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn