- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Люляково. Обичам ГООО!
Толкова неща имам да правя преди да сме влезли в сесия, че не знам как ще смогна.. много е забавно като всички искат всичко в последния момент..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Работата днесак макар и до 12 на обяд беше натоварена . Но съм довална защото отново ме похвалиха . Иначе хубав ден беше днеска една приятелка дойде в Мюнхен и си изкарахме страхотно . Поглезихме се малко :P . Провали ми се излизането за тази вечер защото от 7 съм на тренировки по акробатика заради състазанието утре но вечерта ще разбивацияяя. С моето момче днес май няма да се чуем но аз си знам,че той е добре<3
Предусещам как милото ми братче ще бъде смачкано.
Ядосана съм.
Никакво ми е. Ама ще ми се подобри настроението!
maDamn
Да си е*ат майката всички. Ебати лицемерният клас, не мога да понасям поне 80% от хората в него. Значи, когато нещо не им изнася, другите са им виновни. Аре малко да си седнат на задниците и сами да се погрижат за това какви оценки ще изкарат, щом им е ТОЛКОВА важно. Буквално чакат някой да им изпрати "а в б г а в в б", ПФФФФФ
Яко ми е щото и тази седмица свърши.Което означава 21-ви и 29-ти са все по-близо.А пък тоя пич a.k.a педофилче се оказа свестен пич.Че ме уцели и в неподходящ момент...ах, късметлия.Сигурно му е кеф.
Вече Better! Надявам се и по-добре да стане!
maDamn
Не харесвам дебелите момичета , ама обичам дебелите жениМного готин човек е тая професорка , напомня ми на майка, не само по килограми. Бащата го няма като ми трябва да се обади на Александров , сега имам оправдание да убия още няколко дена в София. Тези дни свърших толкова много неща , че чак себе си изненадах. И тя ми вдига градуса и си прекарваме забавно , само дано не ме разочарова. Нещата няма да свършат тогава добре...за нея.
Искам утре да мине по-бързо, не съм притеснена, което е най-притеснителното в случая, но макар да не се чувствам подготвена, силно се надявам да се справя.. Щеше ми се да не съм болна и да я няма тази ноктопластика, почва да ми пречи, не съм свикнала! Още само един изпит след утрешния и най-накрая свободна юхуу! Имам чувството, че от толкова изпити добих имунитет.. Ахх края на юни и началото на юли как ги очаквам, пясък, море, планини, гори, въздух, светлина, простор, фрийдъм! Още малко!
хм, ако преживея и идната седмица, всичко ще е по моята сякаш, да видим...има проблясъчета надежда
(((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Епа, биващо е. Some is on the hook. Никога не ми е ставало ясно как ми се получава, явно имам талант !
maDamn
Следобедна дрямка 1-2 часа.. Да бе да, превръщат се в 5-6 вече трети ден! Ужас. Поне си поспах хубавичко![]()
Следващата седмица ще е адскоТрябва да изтрая още малко и край.. и се надявам да прекарам малко време с НЕГО,защото пак всичко ми е на каша в главата :S
Доста натоварена седмица ще бъде тази :х тъкмо се успокоих, че всичко свърши и пак се почват изпитите край няма :х да мине и тая седмица ...уф ужасна работа..манту трябва да си правя иии ..
Утре трябва да стана рано да уча за държавния..поне да имам понятие малко от малко то 10000 теми как да стане работата..
Трябва да мина да взема снимките))
И да се оправям после..дано ги свърша всичките работи и вечерта да е приятна, един път поне.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Маминка е толкова миличка, въпреки че да ми подари книга точно, когато имам адски много за учене, е най-неподходящия момент, защото зачета ли нещо, трудно го оставям докато не го изям цялото, с кориците. :Д
Иначе ми е някакво много спокойно и щастливо. :Д
Като труп
Тази няма милост
Съхне ми косата и лягам че утре ако не спечеля състезанието ще ми рита дупето из цялата зала .
абе знам аз,че няма нищо лесно на тоя свят....ама да му е*а майката защо някои неща трябва да се ТОЛКОВА трудни и това нещо да ме изяжда отвътре...
Ех, добре сте вие... следобедни дрямки по 5-6 часа...
От 2 седмици нещо спя по 6 часа макс на денонощие, събуждам се и не мога да спя повече... баси... 3 дена почивах и 3те дена като по часовник се събуждах в 11:20-11:30 :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Като пийняк, но доволен, че се събирам с качествени хора. И тая вечер се сетих за една култова реклама от едно време, не знам колко от посещаващите раздела я помнят:
http://www.vbox7.com/play:94d417f6
Пуловерът на татко аз обичам
И често тайничко си го обличам
Но дори да го измърлям
Татко няма да се сърди
Мама го изпира с(ъс) Пурлан!
Ще стана след години аз голям
Любимият пуловер ще е вече мой
Всеки ден ще го нося
Като нов ще е все още
Защото имаме Пуууурлаааааааааааааан!
![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Доволно, получих 6-чка на класната по АЕ, малко рейдж от съученици, залепям усмивката и не ми пука(http://www.youtube.com/watch?v=V41vBOmPVtI, за половин-една година доста се развих като личност, разбира се, има още хляб да изям, но време има.![]()