- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ооох, 5 днии! Трепери ми душичката!![]()
![]()
![]()
Едно такова оптимистично ми е
И ме сърбят ръцете да измия прозорците![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ааааааааааааааа дразня се
за втори път настивам в такова топло и хубаво време
ужасТно е
боли ме гърлото, тялото и носа мии тече, не спирам да кихам, очите ми сълзят :Х
Денят ми започва със супер много положителни емоции и смях. С маминка сме си заедно днес, само двечките сме цял ден и ще е супер глезене. Обичам такива женски дни! <3
И спря да се върти за миг земята..
надежда за нормална седмица
дано стане това в петък, много ми се избухва
така де , не само ; d
иначе не знам какво се случва около мен
добре, че напоследък съм заобиколена все от хубави хора
май пак трябва да съм оптимист
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-09-2013 на 20:39
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оф за няколко неща.
Тъкмо похвалих времето и то взе, че се развали пак.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Боли ме гърлото, на 15 заминавам и може да съм в цикъл тогава, защото смотаното ми закъснява с 7 дена. Идеално.
Може ли обичната ми шефка да ме изгаври така мощно.Искам да си вляза в график най-накрая и да си клатя краката по цял ден. Още седмица остава на изкелифенчени смени, ама кво да се прави. Поне ако продължавам в същия дух ще ме повишат, хаха.
Иначе съм доволна от себе си, излязоха ми резултатите от изпитите и не са зле. Можеше и по-добре де, ама догодина, първата академична и без това не се взима предвид особено.
И мойта дружка май ми се разсърди, ама кво да направя, не лежа вкъщи по цял ден в крайна сметка.
апффф зле ми е
навън е жега(поне така казват), а мене ми е студеноо, само кихам
ще изляза малко да се разведря
Тотално объркана и още малко неадекватна.
Не мога да разбера нито един от намеците му..защо просто не е директен.
Нашите момчета, са най-доброто, което човек може да има до себе си. (и все пак можеше да ни вземат и нас)
Искам утре да мине италианския и да се видя с него! Мечта ми е просто!![]()
хорни
Днес се разбих от четене. Приключих 3 книжки и ми е супер доволно. Остават 4 днииии (днешния е почти свършил). Ще се побъркам. В допълнение - дружката ми намери книжки на Мураками <3. Лежерно ми е. Спокойно. Идилия!![]()
мрън, мрън, мрън....имам прекалено много работа за 1 човек за 5 дни...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Илиян не знам къде ги намира тея дебили...Поне Мано е култов и когато се съберем...никой от нас не знае кво ще направи другиятГладен съм , мамка му, трябва да си хвана приятелка пак...или ще умра от глад сам
![]()
Отегчена съм вече. Каква коренна промяна, доволно ми е чак.
Everything changes, but beauty remains ...
Само искам,искам,искам..
Склонна съм да дам толкова много,но шанс.
Нуждая се от алкохол,хубава музика и нещо...различно.
Хубаво е да се събуждам рано и да откривам готова закуска и него полу-гол в кухнята. (:<
Греховно добре се чувствамне мога да му се начудя на акъла, за чий хикс толкова яко лапва, при положение,че съм казала,че не търся нищо в момента. Нито връзка, нито "just sex"... Баси
![]()
Ама квото зависеше от мен направила съм го.
Иначе явно той никога не си е отивал, не е пожелал,дори и като го отблъснах,не пожелах и аз...and someday who knowsОх, и малките ми дребосъчки са наоколо и ми е идеално
![]()
maDamn
Странно ми е такова. Прекарах си една чудесна екскурзия с прекалено различни емоции..
Но последната най не ми хареса, но карай.. нормално е от негова страна да прави така, само че на мен не ми се харесва, тъй като не харесвам такива неща
Супер щастливо ми е. В петък той си идва и после чак септември-октомври ще заминава отново. Вече имаме планове за лятото и полудявам от нетърпение. Обичам! Обичам! Обичам!
И спря да се върти за миг земята..