- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
оффф айде престанете
много ми е зор за васебаси кво ме преследвате във всяка тема
да не е спам
чувствам се все по-добре
май ми минава сега се надъхвам и се чудя дали да изляза, но утре пък ще ми бъде тегаво, тегавоооо
http://www.youtube.com/watch?v=4NOm-zlMHos
парфюмът..... този мирис ме преследва, и то все го носят момчета, в които се влюбвам, баси.
ох циклична съм и умираам, тялото ми пощуря, душичката също като ме гушка той :Д
ама и се агресирам яката, като гледам как прави тия толкова специални неща за мен и на други, гррр. -.-
Почвам да си водя музикален дневник тук.
http://www.youtube.com/watch?v=tB3IIFFoayE
Тази ! Намерих си я днес и се влюбих,много ме успокоява.
Да имаш чувството, че се влюбваш в някой, който си има приятел, е най-гадното усещане на света...
А когато започне все по-малко внимание да ти обръща, понеже приятеля ѝ се дразнел и се карат, е...
Искам да съм като вампирите от The Vampire Diaries и да мога да изключвам чувствата си... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Искам още гейм ъф трооооооунс
какво ще правя сега с живота си до следващия сезон
мъ :/
^And now my wait begins!
Инак днес ще се вършат задачки. Надявам се да мине добре. И трябв ада организирам най-накрая кое какво и що за едно мероприятеие.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щастлив съм и имам мотивация пак.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Уф, имам чувството, че колкото по-близко наближава петъка, толкова по-бавно минават минутите. Липсва ми всичко. Желание, най-вече.
Ох. 3 дни.
Спинка ми се и искам да рисувам.
Имам изпит след 2 дни и още не съм пипнала нищо.
Ужас.
Ммм, очертава ми се хубавО ден
Даноп!
Кольо, вече имам чувство ,че баш към тва се стремиш, душа! Страх те е да направиш крачка,затова се целиш към невъзможното,щото ... гроздето е кисело. Така не е твоя вината.
Grow some balls и си намери момиче, което да не е отново "невъзможната".
Последно редактирано от granger : 06-11-2013 на 10:17
maDamn
Леле , колко мразя ниските стълбища в УНСС. Небето се разтвори и звездите ми проговориха![]()
Чувствам се като заключена днес.....не мога да мръдна от учебниците и лекциите, за да си науча за утре....никак не е приятно да четеш за нещо, което е далеч от твоите интереси, като....Макроикономикатаааа аааааааааа
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
aхах :Д
мдаааааааа настина не можеш да разчиташ, дори на най-близкия си човек
чувствам се толкова сама..
само за няколко часа успях да се изпокарам и с майка ми и с баща ми, пък за брат ми да не говорим
хах..досега плаках, което се случва много рядко
много съм зле емоционално, никой не ме разбира, никой не ме обича, на никой не му пука
http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8
Денят ми започна с плуване и фитнес
На работата беше ужасно натоварено но пък съм доволна от себе си
Искам той да ми пише вече !!!!!
Жадувам някакво раздвижване. А не го виждам да е скоро. Кофти тръпка.
//ебати яките спагети, дето сготвихме<3
Днес пак задачи за международното. Но пък съм щастлив, ахаха.Изпълнен съм отвътре с надежда.И с любов. <3
Уморена. И ме е налегнал такъв мързел...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След малко ще гледам филм,който се казва „Шоколад“ препоръчан ми от един от потребителите на форума. Надявам се да ми хареса..чувствам се добре.
Как ми харесват тези книжки, ммммм, много добре ми действат ^^ Мога да чета с часове, с дни, без да ми се налага да ям дори![]()
Някой ще ми каже ли къде мога да видя списък с емотиконките в този форум![]()
^ Ето - цък.
Прекалено малко са нещата, които ми носят радост напоследък.
You are broken, I can fix you...