- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
майка ми ми звънна и беше толкова мила и добра
стана ми още по-тъжно..
Оф, идва ми да похарча абсолютно всичките си пари. Едвам се сдържам.![]()
Йооо, мушмуроченца xD Ко стаа, мо стаа :d
Апфффффффффффффф.... 43905440та нощна подред, вече изпушвам отвсякъде. Искам да се наспя един ден е така 24ч. да не стана от леглото.
Еххх, мечтиии.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Айде да става утре,че днес ми омръзна.
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Много ГУШкав ден.Перфектно се чувствам!
И спря да се върти за миг земята..
Има ли някой дето обича животни и има въображение? Да удари рамо в един личен проект, наградата е чест и слава, материално във вид на бира.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
38 часа будна, още 56 ме очакват...ако накрая не съм мъртва, ще спя поне 30...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
http://www.youtube.com/watch?v=WbLoYVnh4sY
Бях я забравила,много се радвам,че случайно попаднах нея отново и вече я превъртам за 15-ти път.
Иначе,като изключим,че имам мега-хипер-супер-гига много да уча,съм ... Абе не,имам мега-хипер-супер-гига много да уча,а ми се правят тоооолкова други неща,все по-хубави.Не ми е добре.
Уморена съм, а съм на работа.
Нищо де, като се прибера нищо няма да върша, ще си легна направо.
И съм обнадеждена, че няма да ме навали днес както вчера.
Надеждата умира последна, нали така..
А как мразя да мъкна чадъри..
Мразя дъжд.
Като преди сесия, но с добро настроение и с нетърпение да замина![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Трета поредна сутрин с главоболие.. Кога ще се науча да си лягам навремеЧувствам се като птичка, живяла в клетка последните 8-9 месеца, и сега някой ме е пуснал! Трябва да стисна зъби и да не се предам накрая, макар че другата алтернатива е много по-изкушаваща. Но ще опитам, поне това е сигурно
Вече усещам слънцето по кожата си и соления аромат на водата мммм
Преди час станах натъпках се и за обяд и за закуска на едно храненес това хранене до никъде няма да стигна, да свършва и днес и утре и да ми е една идея по-спокойно(надявам се) поне се откъсвам от училище
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
<3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Нещо ми се спи... Дано кока-колата помогне.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-накрая дойде водата и се изчипкаааааааах! Хубаво ми е и като се изсуша , ще отида да си погушкам дребосъчките.
maDamn
Бахти якия геймплей, бахти яката история на тая игричка <3 Усещам как цял ден няма да се отлепя от екрана
^Кво цъкаш, душа, че ми се играе нещо single player RPG?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
5и13 на изпита по история, мисля че ще получа инфаркт от кеф, 3 минути не мога да повярвам,гледайки си оценкатаЧаче, ке бидем колеги ми се струва!
maDamn
Ей богу, някои хора са способни да ме изкарат от релси за отрицателно време...