- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Meрси,какинка
A,дано,Чачоз...благодарим![]()
maDamn
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Чаче - Torchlight 2 FTW!
Инак на мен ми е добре. Проекта ми върви добре, засега. Не бих отказал малко помощ от човек, който обича животните и има въображение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^обичам животните, но за въображение мм май не :Д
добре съм, въпреки всичко
Съвсем скоро си идват и нямам търпение да ги видя всичките! Искам да си излизаме, да си ходим по барове и плажове, както всяка година и просто не мога да чакам да чуя/видя, че са кацнали вече.
След няколко часа трябва да ходя на работа, за днес нямам нищо, така че не знам какво ще правя от 12 до 8 сутринта :Д Сигурно ще си взема хубаво четиво, хаха, нямам избор. Дано шефката е в добро настроение, вчера се справих чудесно уж, ама да видим рецензията днес.
Искам да си освободя един допълнителен ден за снимки и да си почна работата по страничния проект. Като знам, че поне триста кинта ще паднат и от там и ме сърбят пръстите.
Ох.
Най-много от всичко обаче искам плааааж.
Едит: Валдес, за какво иде реч?
Barcelonaaaaaaaaaa !! Красота и изящество. Влюбих се ! Влюбих се и в роклята ми. Сякаш си ме чакаше точно мен!Ехх!
Носът ми още повече се запушва, вече нямам обоняние и вкус :Д
Иначе съм добре.
Другояче се чувства човек, като грейне слънце навън![]()
Хартшейпдбокс, шматарок Ива и парадосу имат ЛС![]()
Последно редактирано от valdesbg : 06-12-2013 на 16:02
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ааааааааааасдфаохфоасх...
Ще откача...
<3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не мога да определя ...
valdesbg за какво е проекта, че ми стана интересно. Ако е нахално от моя страна , извинявай и не отговарай. Не ми се вярва да мога да помогна за проекта...
От работа на тренировки абе хубаво ми е така
Искам да си зашия с игла чувствата и да ги нямам но не мога безсилна съм .
Колкото и да я слушам няма да им омръзне липсва ми дано да се видим по-скоро липсва ми всичко във нея,но най вече усмивката иначе ми е добре
Последно редактирано от Bomber : 06-12-2013 на 18:16
Най-после днес завърших и последния си изпит, беше по История -.-
Остават ми точно 2 седмици до България, нямам търпение.
А утре ще си боядисам косата червена и се вълнувам. ;3
Иначе съм супер добре.
парцал съм, още около 40 часа
и работа за поне 100....надявам се на стабилна помощ довечера и утре
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ОФИЦИАЛНО ЗАВЪРШЕН 11-ти клас!!!! Яздих кон, плувах по сутиен и бикини пред ЦЕЛИЯ МИ ВИПУСУК; брат ми целуна момиче; най-добрата ми приятелка танцува в скута на гаджето си пред всички; демонстрираха ни пози, (truth and dare); ГРИЛ, храна, студена бира; ТОНКОЛОНИ с ебахти яката музика и бас, които се пренесаха в автобуса заедно с още около 60 човека.
ЧЕСТИТО МИ ЛЯТО!![]()
Като цяло съм добре, ама мисли като тези, мисля трябва да ги няма вече.,......
Дееееба сесията...
То даже не е и сесия... ама що да нямаме изпити и сега...
Дъжд, ром, секс... поне добре завърши тая вечер. Лягам да спя.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
чувствам се объркана и ревнувам ама искам и другия абе аз съм доста зле и не мога да слагам запетаи
Remember me. Покъртителна история просто. УмирГам от кеф всяка секунда. И комботата са направо...да я разцелуваш тая мацка,а и циците са й ги направили яки!
Подкрепям и за Torchlight 2 ако не си я цъкал. ПичоФска е.
Влади, драскай ми за проекта ти, ама по фейса, че по-честичко проверявам там.
Чак и аз се вълнувам за тебЕ, бе, жена! :*
Он: Като си правя кафе в 6 следобяд, ама го пия в 9, защото го обичам студено...така шА е, в 2:31 не мога да мигна. Ям ябълки и чета като луда книжлето. Екстра е. Не мога да го чакам тоя Гейм оф троунс да ми излиза след една година.Ама си започнах от първата книга. Яката работа. Тамън се чудех защо не ми се чете и нищо не ми върви...то щото толкоз съм се отплеснала по тая история, чеее...аре, млъквам.
Тоя моя с болящия го зъб ми тръгнал да простира прането понощите. *кхъм,кхъм* Абе, яко е сладур нещо.Започвам полека лека да се чувствам по-добре след днес. Подредих си шкафа толкова яко...От трите рафта, които ми се полагат 2 надуфках с дрехи и един оставих за козметики. Може да не ги ползвам, ама ми е кеф да ги имам, д'еба. xD Не знам каква съм, нещо като полу-жена по характер. И с високите обувки ми е такова. Да ИМА, ама до там.
Ще се сгуша пак да пробвам някак да заспя, ама силно се съмнявам. ~.~
(ебати дългия пост)