- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Закачих една девойка в един магазин, излязохме няколко пъти. И ми се обади докато се прибирах пеша от вкъщи нощес да ме чуе, оттам вече е ясна работата. ("вземи си кака, да...", нали така беше)
Ма нищо сериозно като цяло.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ядосана.
Пак много се дъхам ама едва ли нещо ще направя.
Писна ми да си мълча .
Добре . Днес свършвам училище по рано . А и няма да имам урок докрая на седмицата и сега освен ад науча за утре и да се занимавам с братовчедка мимай няма друго да правя .
Trying not to love you only makes me love you more..
Последно редактирано от Wednesday666 : 02-28-2013 на 11:27
Ако скоро не ми се оправи кръкът сигурно ще се гръмна. Вече не ме свърта на едно място. Тъпотия!
Как можах да го забравя това есе? Сега трябва следващите 5 часа да успея да измисля още 830 думи, които да имат общо с темата и да го прочета поне 2-3 пъти, понеже ми писна да ми опява, че някоя дума не съм я написала правилно или изречението ми нямало смисъл. Мразела да вижда точка и запетая, да съм намерила начин да замествам, понеже и дразнело очите.
Довечера пак съм на смяна до 10, но това може само да ме зарадваобичам си работата.
Ядосана съм и тя ще го отнесе, защото наистина си е виновна.
Мммм, очертава ми се приятна вечер. Само ,ако и той си беше тук
Искам да си го чуя.
maDamn
Лошо ми е и ме боли коремъъът.
Чакат ме два рождени дни + трети март в неделя, трябва да се вдигна на крака, не може то така просто.
И вчера как ги насметох.![]()
Мамка му.Тамън започнах да се радвам на малките неща и да почвам да осъществявам отчасти желаната промяна и се разболях мн лошо днес
божееееее, то днес 28ми ли било, направо ужас. Излязоха някои неща, сега да се чудя как да смогвам да ги правя. :/
Вчера и днес общо взето минаха хубаво ^^
Сега тренирах, изкъпах се и съм в ебати якото настроение И въобще не ми се учи по литература. Ама е за утре..
Оф, майната му.
За кво ли се занимавам и аз не знам.
Съвсем скоро ще ударя периода, в който всички ще страдат.
Само после да не се оплакват и да ми казват " Ама ти не беше такава, кво ти стана? ".
Стана тва, че ми писна от идиоти, тъпаци и неблагодарници.
Аз като гледам само приятеля ми и най-добрата ми приятелка ме оценяват, поне малко.
Аз да не съм за един ден, бахти народа.
Последно редактирано от Wednesday666 : 02-28-2013 на 18:45
много сиво. искам сивото да свърши...
И аз искам да свърши сивото. Защо винаги като си харесам някое ИНТЕРЕСНО момче и нещата приключват бързо-бързо? А неинтересните ме преследват постоянно? Ама аз съм си виновна този път. Защото го наранявах, отблъсквах и сега има пълното право да не иска да ме погледне, когато най-сетне ми дойде акъла в главата. Искам да срещна някой, с когото пак да си говоря по цяла нощ и да правим глупости заедно, искам да мога да му се обадя в 3 през нощта и да му кажа да излезе в коридора на блока и да знам, че ще дойде. По дяволите, как го изпуснах!!! Никой не се беше отнасял толкова нежно с мен. Дали някога ще си го върна? Или поне някой, който да е поне толкова добър към мен...
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Бахти деня, лек. Смааазан съм. В "Шиша" щях да заспя, единствено зверския глад ме държеше ;д Но след като вече се наядох (мега доволен), нищо не може да ме спре по пътя към кревата !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нещо не се чувствам като момиче напоследък... липсва ми малко кокетничене.