- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
днес беше завършването / 7 клас съм / и нали за последно се виждам с класа си , рев та рев от страна на вскички...., прекарахме много добре , но ни е толкова мъчно , чувствам се ужасно , някак чувствам празнота , такива хора лигави , незнам къде ще срещна пак![]()
![]()
![]()
толкова простотии сме правили , толкова са ни наказвали , през какво ли не сме минали а сега - край :
(( незнам дали ще ме приемат където искам , но където и да уча просто няма да е същото , 7 години са си много време !!!!
![]()
още не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, не мога да повярвам, и не мога
той е толкова прекрасен, нищо не може да развали настроението ми
дойде вкъщи и ми подари най-прекрасното, мекичко, топличко оделаце, за да не настивам повече
моментът беше идеален
вкъщи нямаше никой и се гушкахме и цукАхме на спокойствие, не че не можехме да идем в моята стая
не мога да повярвам, че след предишната ми връзка съм способна да обикна друг толкова много
от тогава мина доста време..
какво нещо е живота толкова страдах по бившия, за мен дълго нямаше друг и, ако не беше заминал сигурно и сега все още да сме заедно, и ако бяхме още заедно сигурно никога нямаше да опозная това прекрасно момченце, което пък ме води до извода, щото спорехме с едни приятели дали съществува единствената, истинска любов и дали човек може да обича 'истински' само веднъж в живота
емиии за мен поне това не е вярно
била съм много влюбена в бившия и го обичах съответно и сега не съм по-малко влюбена в това прекрасно същество
сега светът ми се върти само около него ^^
Хубаво ми е, имам всичко необходимо, за да бъда щастлива, остава ми само да се справя с тези няколко изпита и мога да се отдам на пълно спокойствие, малкото човече в мен се нуждае от това.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Изпитите са към края,виждам светлината в края на тунелаа...Имам вече малко повече надежда,че ще оправим нещата между нас,колкото и трудно да изглежда това в момента,няма да се откажа от него.
![]()
Как може да се ококоря преди 7 часа в събота? Защо и през седмицата не съм толкова бодра рано сутрин?
И ме удари музата както никога преди. Дано се запази малко по-дълго този път.
В друг аспект - краят е близо. Нямам сили и желание да му се противопоставям.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изкарах си култово на сбирката на випуска и се убедих отново доколко е била провал предишната като изживявания за мен, а май и не само.Обичам ги тия хора.Обожавам и моментите,когато съм в центъра на вниманието, а този път определено си имах своите 5 минути слава...again. Та както казах обожавам моментите,когато всички танцуват около мен в кръг и моментите,когато цялото заведение е вперило поглед в мен и само в мен.Прекориха ме че пия слабо пих,прекориха ме,че нещо съм слаб в танците тоя път,станах център на вниманието.Може би не и без всегодишната помощ на две мои съученички едната от които обича да се държи на моменти доста мило с хората въпреки,че е малко доминантна личност и другата...дето отвреме навреме много често ми се явява в сънищата и ако нямаше мъж и две деца, както и една драма между един съученик и нея относно приятелството щях да си помисля,че ме сваля.Не ме остави и този път да си покъркам малко, а на отказа да стана направо ме хвана за ръката и ме издърпа с всичка сила.Сякаш винаги е искала да сме в малко по близки отношения отколкото сме и понякога наистина си мисля,че някога може и да изиграе решаваща роля в живота ми.На една пък девойка,не от випуска нещо май хем и се "сакаше", хем не и стискаше.Поднамекна ми го един от набора дето не би ме бъзикал така и танцуваше с него отвреме навреме.Ама аз кво да праа като бягаше като попарена щом започна да танцувам в близост до нея.А иначае ако е същата дето предполагам и беше много по-лесно да се опитва да ме храни във Facebook едно време,когато ми беше пратила приятелство.Чакам си с нетърпение снимките,които може би ще са култови този път.Та така![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-15-2013 на 07:25
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
айде и 8ми клас го приключихме
т.е. не съвсем, защото май останах на изпит, но да като цяло
след малко отивам на плаж и все още не знам как успяха да ме убедят о.О
и довечера сигурно ще празнуваме 'завършването' ни на 8ми клас, въпреки че абсолютно всички празнуващи оставаме на изпит поне по 1 предметahahah
http://ask.fm/iwwkaa
цяяяяла вечер го сънувах
идеално ми е, само дето не искам да празнувам, но само като леко им подметнах, че може би няма да мога да ида и ми се нахвърлиха и няма как да откажа
сега си пускам отново романтичен филм и продължавам с маратона доо довечера :Д
последен напън за края на даскалото.да минава тази седмица, да се свърша историята с лудия и рд ми да минава. И... something interesting i want![]()
Хм, точно този развой на събитията не съм го очаквала.
Имах някакви подозрения, ма не очаквах да се сбъднат.
Но, понеже съм "добра" актриса, ще се правя, че не съм забелязала.
Наспах се <3..
Най-после.
Ако знаех, че трябва да идвам до тук всеки път, когато искам да се наспя, майка щеше да ме вижда доста по-често..
Днес ще е хубав ден надявам се. Изчезвам с колелото! Молете се да не вали![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Върти ми се главата
Тъжно ми е
Вече не се надявам на нищо
Най-накрая усетих, че идва лято! Момчето ми се прибра и не си намирам място от щастие. Днес изгладняхме, но пък си направихме една страхотна и слънчева разходка с кучето му. Направих 300+ снимки и ми се реве като помисля, че трябва и да ги обработвам по-късно.
Супер доволна съм от лаковете, които си накупих миналата седмица. Голяма шаренотия стана, но пък носи лятно настроение.
пп: нямам търпение нашите да идват и да вечеряме, че днес наистина измряхме от глад...
И спря да се върти за миг земята..
след вчерашните случки, рев и извинения - доста по-добре съм
съмненията не ми изчезнаха обаче, той си е дете още и не е на моята спирка в живота, ама кво пък, забавно и приятно ми е с него. само ме гризе това дали въообще изпитва нещо към мен, дори и мижаво... :/
все тая, продължавам напред и се оставям на течението, квото стане![]()
Егати натоварената седмица. ПиснА ми от глупости днес и вчера, не ме кефят такива лудници.
Утре обаче заслужена почивка и след това малко по-спокойно, надявам се.
След малко алкохол и хубава компания, се чувствам добре.
Разни други неща също ме карат да се усмихвам.
Хубаво е, когато получаваш нужната подкрепа.
снощи се наспах...за първи път от цяла година имам чувството
както винаги не може всичко да мине както трябва...но съм по-спокойна доста, мисля, че скоро ще бъда и много по-щастлива...сега си лягам, че стана пак 100 часа...свикнала съм с по 2 часа на нощ, не с по 12![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Напазарувах и всичко е готово, даже и за мен си купих някои работи. Беше много спокоен и приятен ден, докато не ми стана нещо и не си изтрих tumblr. блога, сега място не мога да си намеря, страшно ядосана съм на себе си, не знам защо го направих, реве ми се чакНовият ми блог на нищо не прилича
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Завиждам му на спокойствието. Как може да спи, когато съседите над нас къртят нещо, долу някой в гаража си бръмчи с най-различни машинки, а друг реже дърва?! Тъкмо се махнаха тировете от магазина пред блока и реших, че ще се наспя... е да, ама не. Взимам си книжките и кафето и изчезвам. Не знам къде, но изчезвам.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Тъпо ...
Обичам да гледам как изгаря лист хартия, как ако я запалиш посредата и са няколко пласта, бавно изгаря, незебелижимо. Изгасваш яяя ... и наблюдяваш необратимото.След това хващаш кибрита и запалваш края и този момент тя цялата пламва и ... изчезва ... остава само празнотатат....
Получих си изследванията всичок е наред спокойна съм
Утре съм почивка до Сряда и ще си направя един страхотен шопинг ден с приятелки
Трябва да си намерим занимания и да запълвам празнините в живота си .