- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Малко ми е изморено след концерта снощи, но беше супер.
Откога не бяхме слушали хардкор в Пловдив. :Д
Сънена съм още, а трябва да уча, че утре пак изпит.
Просто ми идва да се гръмна...
maDamn
Пламе в гадна ситуация се намираш
Това че е почти разведен поне на мен не ми изглежда проблем но това с детето вече нещата стават по сложнички .
Реакцията ми остава същата... а той на колко е? 30-35?
Намери си някой на твоята възраст, какви са тези 30 годишни с деца...
Както и да е, живота си е твой, ти си решаваш какво да правиш...
П.П. Моето настроение е...![]()
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
29...в момента ми идва да хвана и да се гръмна просто...
Тя ми се сърди,че не съм го искала...не знам просто,малко ми бяха лайната миналия месец,ами ся нови...
Идеята е,че не ща никой , разбираш ли,не съм готова за връзка...просто не съм.
maDamn
Нормално е да не искаш никой, но за мен е странно въобще, че има каквото и да било между теб и 29 годишен мъж, със седем годишен син...
Имате 11 години разлика...
Не знам, странно ми е...
Мишинка
BrainDamage
Пламе, подарявам ти майнотеглилка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
11 години разлика не е толкова голяма . Тя е на 19 години все пак .
Не е голяма, ако са по-възрастни и зрели, тогава не си личи толкова...
Разликата между майка ми и баща ми беше 8 години, но тя е била на 33 когато ме е родила...
Извинявай, но не мога да приема Пламена за зряла жена, за да има връзка с 11 години по-голям мъж, който даже има син...
Та тя е още дете и може да бъде сестра на това дете...
Мишинка
BrainDamage
А ти познаваш ли я че да си вадиш изводи за нея само от форума
Това с детото ок ама разликата в годините си е добра не говорим да 16 годишна с 29 годишен.
А на 19 човек вече не е дете поне според мене .
Не я познавам, казвам си личното мнение.
Човек спира да бъде дете, когато започне да се издържа сам, когато започне да плаща сметките вкъщи, да ходи на работа, да е готов да създаде семейство...
Възрастта не определя човек дали е дете... познавам хора, които са над 30 годишни, но още се чувстват деца и мислят като такива...
Аз съм на 22 и все още често се чувствам като дете, независимо, че доста често мисля по-зряло и от майка ми, често плащам сметките вкъщи, преживял съм много неща и нося отговорност за много неща...
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 06-17-2013 на 11:11
Мишинка
BrainDamage
А личното мнение не се ли гради на някаква база ?
За това с възраста си прав иначе .
Изградил съм си го по това какво съм си писал с нея, какво съм чел тук и т.н.
Но не мога да приема, че човек току що завършил училище, още нищо не видял от реалния живот, че не е дете...![]()
Мишинка
BrainDamage
Добре, де, излагам мнение, за мен 30 годишен не е нормално да ходи с 19 годишна. Просто си има закони![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ъ!?! Честно казано преди като пишеше ми беше някак чудно защо се запъваш и заради предишната си връзка не искаш да му дадеш поне малък шанс на човека. Това с недоразведеният с дете обаче ми беше напълно достатъчен отговор,защо подсъзнателно НЕ искаш да се обвързваш с него самоубеждавайки се как не искаш нищо и не даваш нищо.И по-добре.Чакай си да се разведе.Че даже и да го направи щом е стигнал дотам при положение,че е с 7 годишно дете доколкото разбрах,да тича още недоразведен по една 19 годишна девойка обяснявайки и колко е влюбен в нея...явно не е чак толкова прекрасен колкото изглежда в очите на приятелката ти
А на приятелката ти като толкова ти се сърди и кажи да ходи да си хване някой женен с три деца![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-17-2013 на 11:49
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ми за тебе като не е нормално за мене е нормално
Все на закони ми върви в последон време![]()
Тя, като казва, че не и се занимава с нова връзка, включва и всички тия сметкаджийски истории. Надали в момента й е до "ма ше прежала х и у качества, за да градим А и В". Дай и бира, малко терзания за изпити, малко море, да си опъва краченцата 2 месеца и после ще се впуска в квото си иска. А сега само ще й сипваме допълнително, щото ние си нямаме драма при нас.
Така е, всеки има право на грешни.
(Чакам подкрепление от Пантерата)
Това че моето мнение не съвпада с твоето далеч не значи че е грешно