- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Бъзикам те, не се впрягай. Само казвам, че тука можеш да погледнеш обективно на нещата, а в другата не искаш да си надделееш емоцията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не съм се впрягала просто казвам![]()
За мен едни неща са нормални за тебе други еднакви хора няма .
В момента просто е малко разочарована,малко иска да си почине докато не и залипсва пак любовта и най-важното не е намерила точният човек.Иначе и аз също смятам,че не е начина да се хвърли на първият,който и е обърнал малко повече внимание както я убеждава приятелката и само и само за да им угоди на двамата.Да се хващат и да тръгват като има такова желание да я урежда![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Направо ми ебахте майката :*
Ако ще принцът на мароко да ми цъфне, няма да искам да съм с него,искам едно лято,без шибани драми, без мъж ,който да ме сдухва, без някой да ми трие сол на главата ЗАЩО НЕ ИСКАШ еди кой си? Просто искам да си обичам мене си. В момента, поради общите им усилия започвам да затъвам в лайната, от които едва се бях отървала. Просто искам да ме разбере...тъпото е,че той ме разбра, а тя не...и идилия.
На всичкото отгоре ми насажда и вина..."щом не е достатъчно добър за теб,прави квото знаеш"
Ще полудея.
Не искам мъже , искам да пътувам,много надалеч...и сама.
Последно редактирано от granger : 06-17-2013 на 12:05
maDamn
Тва майка ти или баба ти го вика... слушай ги, те са половин идея по-мъдри от теб.
Тегаво ми е ,че е била на моя хал...ама тя не ги виждаше така нещата, за разлика от мен,тя е от връзка във връзка. Искам сама да се вдигна,не да чакам на чувствата на друг.
И е гадно дори най-добрата ти приятелка да те притиска.
maDamn
Знаеш ли какво ми се струва? Че приятелката ти е една доминираща фигура,която всячески се опитва да те уреди и доминира правейки разни сметкаджийски истории.Най-добре и кажи,че животът си е твой и ако не те разбере вземи и тегли една къса дълга и да ходи да командори някой друг.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пламе в край на сметка живота си е твой разбирам че мнението й е важно но не решава тя .
Някойтам,лошото е че и на мен на тва ми намирисва...неведнъж и го е казвала,че ще ме уреди,като съм и казвала,че не искам и няма смисъл...
maDamn
Пламе, ето и моят съвет:
-Ама ти що не тръгнеш с него?
-....
-Добре, са кво се...
-Ходила ли си на Леденика?
-Кво!? Не...
-Големо пиене падна тама!
-...
-*success baby*
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
, ох... нали знаеш,че много та обичам!
maDamn
А тва да не е тая твойта, дето си чатеше с Крис?
Сейм
Искаш ли майтап...
Тя е спала с въпросния г-н меринджей![]()
maDamn
Тя няма ли кандидатстудентски цикъл, та те занимава с глупости?
Нье...мен ми бяха малко идиотиите покрай изпитите,ами сега и тва. ма,ще се оправям някак.Просто нямам сила за нови драми.
maDamn
На мен ми е по интересно защо приятелката ти толкова държи да се събереш с него пък ?
Он- Съжалявам за него но не съм му виновна аз .
Щото и на нея и е приятел,щото много бил страдал,щото щял да ме направи щастлива ей такива неща...Кво да ти кажа, аз не съм важна явно в цялата ситуация![]()
maDamn
ахаахах а тя откъде зане пък че той ще те направи щастлива много са ми интересни такива хора![]()
Щото тя се раздели с бившия си и месец след тва някъде беше със въпросния, в който иска да ме урежда едва ли не...и и бил помогнал. Не просто не мога да ви опиша колко гротескна е цялата картинка.
maDamn
Ами явно си добряк и затова разни гаджета и приятелки постепенно и усетно или неусетно опитвайки се уж да ти направят добро (въпреки,че както казах моето лично мнение е че в случая просто ще те вкара в един много голям филм имайки предвид,че ти е малко трудно да биеш шутове, а най-вероятно ще ти се наложи-интерпретирам го с един познат ми случай) или пък не,да ти се качват на главата.Добротата понякога може да бъде и порок.Знам го и от личен опит.![]()
А според мен пък тя още го харесва хаха
Или човека се явява като някъв отдушник![]()
Някойтам, аз знам,че от добрината си патя. Добряк съм си , не обичам да срязвам хората, но с него го направих, за мое и негово добро. НЯМА да се впусна в същата вихрушка още веднъж,просто няма...
maDamn
Само кати ги чета тези неща и в съзнанието ми изникват още куп въпроси от рода на: "Когато беше с приятелката ти още ли беше развеждащ се? Тя да се отърве от него ли иска,да му угоди уреждайки го с теб или някога да си правите тройка заедно евентуално? И такива ми ти работи.Да,определено много готин пич![]()