.
Затворена тема
Страница 144 от 163 ПървиПърви ... 4494134140141142143144145146147148154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 576 до 3 600 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Chacho
    Бъзикам те, не се впрягай. Само казвам, че тука можеш да погледнеш обективно на нещата, а в другата не искаш да си надделееш емоцията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не съм се впрягала просто казвам
    За мен едни неща са нормални за тебе други еднакви хора няма .

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тя, като казва, че не и се занимава с нова връзка, включва и всички тия сметкаджийски истории. Надали в момента й е до "ма ше прежала х и у качества, за да градим А и В". Дай и бира, малко терзания за изпити, малко море, да си опъва краченцата 2 месеца и после ще се впуска в квото си иска. А сега само ще й сипваме допълнително, щото ние си нямаме драма при нас.
    В момента просто е малко разочарована,малко иска да си почине докато не и залипсва пак любовта и най-важното не е намерила точният човек.Иначе и аз също смятам,че не е начина да се хвърли на първият,който и е обърнал малко повече внимание както я убеждава приятелката и само и само за да им угоди на двамата.Да се хващат и да тръгват като има такова желание да я урежда
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Направо ми ебахте майката :*
    Ако ще принцът на мароко да ми цъфне, няма да искам да съм с него,искам едно лято,без шибани драми, без мъж ,който да ме сдухва, без някой да ми трие сол на главата ЗАЩО НЕ ИСКАШ еди кой си? Просто искам да си обичам мене си. В момента, поради общите им усилия започвам да затъвам в лайната, от които едва се бях отървала. Просто искам да ме разбере...тъпото е,че той ме разбра, а тя не...и идилия.
    На всичкото отгоре ми насажда и вина..."щом не е достатъчно добър за теб,прави квото знаеш"
    Ще полудея.
    Не искам мъже , искам да пътувам,много надалеч...и сама.
    Последно редактирано от granger : 06-17-2013 на 12:05
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    Тва майка ти или баба ти го вика... слушай ги, те са половин идея по-мъдри от теб.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ако ще принцът на мароко да ми цъфне, няма да искам да съм с него,искам едно лято,без шибани драми, без мъж ,който да ме сдухва, без някой да ми трие сол на главата ЗАЩО НЕ ИСКАШ еди кой си? Просто искам да си обичам мене си. В момента, поради общите им усилия започвам да затъвам в лайната, от които едва се бях отървала. Просто искам да ме разбере...тъпото е,че той ме разбра, а тя не...и идилия.
    На всичкото отгоре ми насажда и вина..."щом не е достатъчно добър за теб,прави квото знаеш"
    Ще полудея.
    Какво ти пука дали приятелката ти те разбира не е е ли важно Той да те разбере . Поживей си живота и си гледай себе си . Любовта пак ще дойде .

Град
    Beyond reality
    Тегаво ми е ,че е била на моя хал...ама тя не ги виждаше така нещата, за разлика от мен,тя е от връзка във връзка. Искам сама да се вдигна,не да чакам на чувствата на друг.
    И е гадно дори най-добрата ти приятелка да те притиска.
    maDamn

Ще полудея.
    Знаеш ли какво ми се струва? Че приятелката ти е една доминираща фигура,която всячески се опитва да те уреди и доминира правейки разни сметкаджийски истории.Най-добре и кажи,че животът си е твой и ако не те разбере вземи и тегли една къса дълга и да ходи да командори някой друг.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Пламе в край на сметка живота си е твой разбирам че мнението й е важно но не решава тя .

Град
    Beyond reality
    Някойтам,лошото е че и на мен на тва ми намирисва...неведнъж и го е казвала,че ще ме уреди,като съм и казвала,че не искам и няма смисъл...
    maDamn

Пламе, ето и моят съвет:

-Ама ти що не тръгнеш с него?
    -....
    -Добре, са кво се...
    -Ходила ли си на Леденика?
    -Кво!? Не...
    -Големо пиене падна тама!
    -...
    -*success baby*
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    , ох... нали знаеш,че много та обичам!
    maDamn

А тва да не е тая твойта, дето си чатеше с Крис?

Град
    Beyond reality
    Сейм
    Искаш ли майтап...
    Тя е спала с въпросния г-н меринджей
    maDamn

Тя няма ли кандидатстудентски цикъл, та те занимава с глупости?

Град
    Beyond reality
    Нье...мен ми бяха малко идиотиите покрай изпитите,ами сега и тва. ма,ще се оправям някак.Просто нямам сила за нови драми.
    maDamn

На мен ми е по интересно защо приятелката ти толкова държи да се събереш с него пък ?

Он- Съжалявам за него но не съм му виновна аз .

Град
    Beyond reality
    Щото и на нея и е приятел,щото много бил страдал,щото щял да ме направи щастлива ей такива неща...Кво да ти кажа, аз не съм важна явно в цялата ситуация
    maDamn

Кво да ти кажа, аз не съм важна явно в цялата ситуация
    Тоест, ако се отдръпнеш и ги оставиш да си плямпат, могат да си се оправят сами?

ахаахах а тя откъде зане пък че той ще те направи щастлива много са ми интересни такива хора

Град
    Beyond reality
    Щото тя се раздели с бившия си и месец след тва някъде беше със въпросния, в който иска да ме урежда едва ли не...и и бил помогнал. Не просто не мога да ви опиша колко гротескна е цялата картинка.
    maDamn

Някойтам,лошото е че и на мен на тва ми намирисва...неведнъж и го е казвала,че ще ме уреди,като съм и казвала,че не искам и няма смисъл...
    Ами явно си добряк и затова разни гаджета и приятелки постепенно и усетно или неусетно опитвайки се уж да ти направят добро (въпреки,че както казах моето лично мнение е че в случая просто ще те вкара в един много голям филм имайки предвид,че ти е малко трудно да биеш шутове, а най-вероятно ще ти се наложи-интерпретирам го с един познат ми случай) или пък не,да ти се качват на главата.Добротата понякога може да бъде и порок.Знам го и от личен опит.

А според мен пък тя още го харесва хаха
    Или човека се явява като някъв отдушник

Град
    Beyond reality
    Някойтам, аз знам,че от добрината си патя. Добряк съм си , не обичам да срязвам хората, но с него го направих, за мое и негово добро. НЯМА да се впусна в същата вихрушка още веднъж,просто няма...
    maDamn

Само кати ги чета тези неща и в съзнанието ми изникват още куп въпроси от рода на: "Когато беше с приятелката ти още ли беше развеждащ се? Тя да се отърве от него ли иска,да му угоди уреждайки го с теб или някога да си правите тройка заедно евентуално? И такива ми ти работи.Да,определено много готин пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си