- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Да,пак си беше развеждащ се.
Не знам вече и аз що толкова се пъне, но ми е достатъчно тегаво да ги мисля .
maDamn
Ъмм а той преди колко време е бил с нея?
Мен ако питаш развеждаш се ще си и остане
Месец.
Абе и неговите филми не са малко,но просто нямам сили да съм опора на някой друг, само щото ме възприемат като такава.
maDamn
И ще си остане такъв задълго да знаеш.Поне ако жена му не е по характер такава,че тя да му бие шута като познатият на мен случай.Дори и да желаеше страшно да бъдеш обична в случая по-добре сама да си останеш.А приятелката ти и кажи както казах да ходи да му се радва без да замесва и теб в тоя неин филм![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тия на 30 с филмите са ебати филма.
Глейте каква точна дедукция намерих у ФБ:
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
оф...аз да се оправя с нея,пък...другото майната му,квото имах да казвам - казах.
maDamn
Добре за кво заядохте Пламена само не разбрах? Къде ви бръкна толкова?
Инак на мен ми е криво.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влади,довечера ще ти драсна, че сега имам малко задължения! :*
maDamn
Аз пък къде съм я заяждала ?
Чачо и Някойтам също не видях да я заяждат за нещо .
То и аз не видях някой да се заяжда.Ама щом така му се е сторило на човекО![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Синеочке, не споменавам персонално никой. Що се засегна не разбрах. 2 страници се влачи темата що грейнджъра се дърпа на разведен с дете.... Толко ли няма някоя друга пикантерия да дъвчете?
едит: Заядох и заяждам се са два различни глагола. Научете се да четете с разбиране.
Dr. Gregory House
Абе хора защо си мислите че все се засягам просто зададох въпрос
аз доколкото виждам на Плам не й пречи иначе щеше най-малкото да ни каже . След като е споделила е трябвало да знае че ще има коментари
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-17-2013 на 13:13
Да не се повтарям за Леденика.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гледали ли сте Козият рог?
maDamn
Хубава книжка в ръка и мъркаща котка на леглото до мен....безценно![]()
Прибраха се, видяхме се, обичам ги!
Мега якият ден вчера и шефката благосклонно ми отпусна още един ден почивка и сега чакам да стане по-хладно, да си отида при лекарката и след това със сестрата ще ходим да правим снимки.
Сега като знам, че всички са си тук никак не ми се ходи на работа цяло лято![]()
Малей, Пламе!
Хич не се занимавай с глупости и не се оставяй да те манипулират и да ти набиват колко евентуално, може би, вероятно би ти било добре. Обичай си себе си, щом така си искаш. И се кефи. Всичко едва сега започва, толкова много нови хора ще срещнеш тук по София, толкова запознанства ще имаш покрай университета... Карай си лудото лято както най-добре си го чувстваш, пък после каквото сабя покаже. :*
(аз да си кажа, де :Д)
Иначе ми е екстра. Само дето климатик задължително ще слагаме с мъжО, че се не трае между 6 и 8 надвечер като пекне знойното слънце. -_- Окачаме си завивката на корниза за максимална сянка. :Д
Хрема, гърлобол, кашлица, алергия и цистит накуп, чудничко.
Така и не можах да и направя един комплимент през цялото време, че има красиви очи и че е най-доброто нещо , което ми се е случвало в живота.... остана с друго впечатление и след 5 години вероятно може да се видим отново......
Най-после вкъщи, адски уморен и пребит от работа, но все пак вкъщи!![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
втора вечер няма да мога да заспя и главата ми просто ще експлодираа,
мамка му искам веднъж да се наспя като хората и на сутринта да ми бодро.
Ох. Мъка.
Ще взема да последвам съвета на сестрата и наистина ще взема от онези хапчета за сън.
Не, че не спя. Просто не си отпочивам, събуждам се по-уморена от преди.
Но за целта ще ми трябва събота или неделя. Демек има време до тогава, ма ще видим, не съм решила.
Готино събуждане.
Някак си не го очаквах. Ма като те събуждат готини хора е така)).
Да идва утре, след тва около четвъртък, че ми е интересно кво ще става)).
Бтв, Плам, Леденика е наистина хубаво място..
Последно редактирано от Wednesday666 : 06-17-2013 на 21:11
Значи, нищо друго не мразя повече от зле организирани хора. Защото те не са неорганизирани, никак даже. Само дето субективната организация, създадена на базата на това как на едната страна й е удобно, не е нищо повече от bullshit. Ще се съобразявам, какво да правя. Исках да се науча на търпение към другите, ето ми възможност.
Лягам си.
Не ми се мисли утре как ще стана в 6 за да си хвана влака.