.
Затворена тема
Страница 146 от 163 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 4072
    Не издържам... как може да съм такъв идиот... ;(
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на xoxi
    Даже не мога и да заспя от жега. Чудя се дали пък не се разболявам от нещо. Не може само на мен да ми е толкова неприятно. Всички останали изглеждат толкова... не знам, нормално. Взимам си студен душ номер 4567876 за днес и лягам. Вече ми се припада от умора.

пп: ужасно влюбено ми е, ужасно, ужасно хд
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Стабилно снощи, цял следобед си плащах последствията :д

Амбицирана съм и ще направя всичко възможно тая абмиция да не е от ден за пладне.

Днес ми разказаха играта да ходя ня ляво и на дясно за някакви глупости. Уморено ми е, обаче пак не мога да спя.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Снощи беше тотална размазвация чак сега се прибирам
    Отбора победи
    Чух се с момчето ми

Днеска се очертава цял ден релаксче и довечера пак тотална размазвация
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-18-2013 на 05:30

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Оф, с нищо не ми се занимава днеска.
    Много трудно станах, а тепърва коса трябва да оправя, грим също..
    Понякога се чудя за кво го правя.. Ма после се сещам точно колко съм суетна и.. ндам ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хаххахахха, насмях се!

Ох, никакво не ми е. И студено.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Стабилно снощи, цял следобед си плащах последствията :д
    Ние последствия НЕ познаваме!
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Де да беше така...

Нова цел. Амбицирана съм.
    Записах се на 2 курса от coursera, утре се записвам на немски да опресня лексиката малко.
    Издирвам си финансови списания.
    Ще кльопам черешки и ще гледам новия сезон на True Blood. Брех, може и да се науча да ценя това me time.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мехехе, всичко ми е cool!
    maDamn

Отивамммммммм на работаааааааааааааа<3<3

Супер фен Аватара на cyclops
    Болен Сидеров смешник! Да се маха тъпата мафия от властта. Крайно време е!
    Изморено ми е..

Нещо се побърках аз по тренировки , тренира ми се , стяга ми се тяло :Д
    Времето е много яко , приятеля ми е на работа ..:Д напоследък осъзнавам някои грешки ,които допускам :О ..
    Купих си готина книга : "Какво се случи в Париж" от Моли Хопкинс , малко е дебеличка ,ама се вижда интересна // започвам да я чета след малко

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Дай и аз да се отчета набързо.
    Време за мен си...накъсано.Нормално за лятото и особено пък,когато баща ми си е почивка.Не се знае какво ще му скимне и кога.
    Настроение...нормално уж.Нещо ми е някак малко самотно, чегрътливо и т.н.Иска ми се да и пиша,обаче не ми се ще да кажа Здрасти и да стана. Емоцията от сбирката на випуска,която в повечето случаи ми повишава бая настроението и ми държи доброто настроение някои и друг ден започва да зачезва осъзнавайки,че вече това е останало в миналото.Връщам се в сивото си и сигурно,но безинтересно и безпроспериращо ежедневие.

Иначе на вторият етаж,където сме, точно върху едната търба на простора над терасaта на кухнята и под лозето ни дето се качва там са си направили гнездо двойка някакви шарени птички.Пеят си ни много хубаво отвреме навреме и даже ги и снимахме,но така и все още не можем да разберем канарчета ли са,синигирчета ли или славейчета.Онзи дне даже без да разбере,че са там баща ми явно им е напръскал гнездото с препарат срещу вредители по лозята,но нищо им няма.Вчера бърка в гнездото и напипа две яйца.Но като че ли още не са напълно готови и може и да има още впоследствие.

Иначе искам да споделя и едно много готино стихотворение,което е свързано с един дето му викат Болен Лидеров и не е лично творчество:

Болен ми лежи Сидер войвода.
    болен ми лежи под овча кожа.
    Народът го търси, ламята съска.
    а той се навел – по нисък от гъска.

Ах майно льо мила, съдба проклета.
    Нима ще е кратък живота на кабинета.
    Аз дупце им дадох и сега за беля,
    Народа излезе и всичко разбра.

Аз исках бе, майчице, само годинка.
    евраци да пръскам, макар под сурдинка.
    Аналната болка голяма, ти казвам.
    Добро поведение трябва да спазвам.

Догана разпори ми сладкото дупе.
    С тоз ятаган отреден за мамути.
    Станиша ми здраво устенцата пръсна.
    ”Атаката”, майко, не мой пак възкръсна.

В тоз ред на думи, в тоз анален аспект.
    Бих могъл да редя думи безчет...
    Но има ли смисъл, аз народен поет.
    свиня да възпявам, макар и в коплет.

Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Разминах се с работата
    От 3 тренировка пак ще ме навиква онази

Мега фен Аватара на Chacho
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Лятно ми е..
    Работа, тренировки и купони.. Точно така си представях лятото, цяла зима, е може би не точно така, но и без нея ще се справя..
    Слънчицето толкова ме радва, че не е истина, всеки ден след работа правя 6 километрова разходка само за да се нарадвам на жаркото слънчице, пък другите нека си ходят с колата, да дишат прахта, аз си се радвам на слънчицето което е толкова невероятно, обожавам допира на изпепеляващото слънце по кожата ми.. а пък и ши хвана загар.. !! черничко Ши съм!
    Купоните са невероятни, работата ми харесва и парите са супер добри, тренирам си... Еххх почти всичко е перфектно, казвам почти, но и на това ще му се радвам Я!!!
    Чувствам се свободно, а съм натоварен като вол.. почти не ми остава време да мисля простотии.
    У У у, също така се приближавам все повече, към заветната сума и скоро гордо ще си купя първата кола и мотор (абсолютно самостоятелно, и ще са си чисто мой и само мой!!) Много ми е кеф.
    Баща ми каза, че се гордее с мен и на мен ми стана много драго, защото се виждаше и в очите му, а и ми каза, че харесва какъв мъж съм станал!! Просто е най-големият пич!! Бащата!!
    Лятото е супер! Хора радвайте се!

ПослеДрас: На таз форумна не можех да смогна да дойда и да присъствам,а толкова исках.. обадете се за следващата, че ми сА ходИ...
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-18-2013 на 14:12
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Някои ги опознаха в неделя, други в понеделник.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Тихо бе! :d

Трябва да се науча да тегля майни, защо позволявам всичко да ми влияе така...
    Защо, по дяволите, съм позволила някой да е толкова важен за мен, че той да си позволява да ми превръща суперслънчевото и добро настроение в сълзи и чувство на пълен парцал за 5 минути? Защо съм толкова глупава, че да го позволя?
    Само глупаците повтарят грешките си, очаквайки различен резултат. Аз глупачка ли съм?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-18-2013 на 13:14

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тихо бе! :d

Трябва да се науча да тегля майни, защо позволявам всичко да ми влияе така...
    Защо, по дяволите, съм позволила някой да е толкова важен за мен, че той да си позволява да ми превръща суперслънчевото и добро настроение в сълзи и чувство на пълен парцал за 5 минути? Защо съм толкова глупава, че да го позволя?
    Само глупаците повтарят грешките си, очаквайки различен резултат. Аз глупачка ли съм?
    Споко, ще си глупавеем заедно, осъзнавам каква съм патка и пак го правя...още по-дебилно е,а?
    Нищо...то ще ми прищрака в един момент.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Чудя защо още не ми е, никога не съм била от най-търпеливите. Явно съм се променила. И не съм сигурна, че ми харесва.

Град
    Beyond reality
    Аз съм в процес на промяна, усещам се просто...но все още ме човърка старата преклонност...
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ааааха.
    Нещо напук ми правят.
    Както и да е, за момента не съм се издразнила достатъчно, че да отвърна.

Такаааам, после ми намирисва как ще закъснеяяяя.
    Дано пак не ме удари каръшкият ми късмет, шот около 2 км не ми се вървят на токчета .

Пламе, Ина,

някои сигурно ще ме сметнат за сексист, женомразец и други подобни измишльотини, обаче ще ви кажа, че е от пола (и обвързаната с него емоционална нагласа), мили дами. Просто много си "слагате на сърце" това и онова в живота ви, изпускате контрола над ситуациите и отношенията ви с околните, а после се питате "ама защо така стана". Освен това и много преувеличавате. В конкретния/те случай/и може и да има разлика, но по принцип е точно така. И това се отнася не само за вас двете, а както казах за болшинството жени, независимо от възпитание, образование, характер, етническа принадлежност и интелектуален потенциал. Имам достатъчно сериозни лични наблюдения в защита на твърдението ми, а и голяма част от мненията в тази тема го потвърждават.

Не се кахърете толкова, само се натоварвате излишно.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-18-2013 на 13:35
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Пламе, Ина,

някои сигурно ще ме сметнат за сексист, женомразец и други подобни измишльотини, обаче ще ви кажа, че е от пола (и обвързаната с него емоционална нагласа), мили дами. Просто много си "слагате на сърце" това и онова в живота ви, изпускате контрола над ситуациите и отношенията ви с околните, а после се питате "ама защо така стана". Освен това и много преувеличавате. В конкретния/те случай/и може и да има разлика, но по принцип е точно така. И това се отнася не само за вас двете, а както казах за болшинството жени, независимо от възпитание, образование, характер, етническа принадлежност и интелектуален потенциал. Имам достатъчно сериозни лични наблюдения в защита на твърдението ми, а и голяма част от мненията в тази тема го потвърждават.

Не се кахърете толкова, само се натоварвате излишно.
    Ако изпускам контрола, съм глупачка.
    Ако не изпускам контрола, съм феминистка.

Слагам си го на сърце, да. Слагам си на сърце неуважението и непукизма, които посрещат моите добри намерения и суперслънчевото ми детско настроенийце в стил "омгомгискамсладоледблиза каразходкаомгвреметоепре раснообичобич". Щото ако не си го сложа на сърце, ситуацията се повтаря и потретва и ще се превърна в парцал, който позволява на хората да им се разминава.
    А най-абсурдното е, че с толкова много близки хора никога не съм изпадала в подобна ситуация, защото знаят как да реагират, като видят, че съм обидена. Следователно проблемът не е в мен. Чувствителен бил на тая тема... когато обаче аз съм чувствителна по някоя тема, съм нервачка и избухвам без причина. Двойният стандарт е велик.

Ще избухна просто. Усещам как от мегаразочарована, обезверена и тъжна ставам просто бясна. Е, по-хубаво ми е! Хах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си