- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Става ми гузно, че нямам драми от известно време.
Както вика един колега: Умри от гуз!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Недей да избухваш, опитай се да се сдържиш. Както Violenca ти каза, така и аз ще ти го кажа, търпението е огромно предимство, което много вреди, но и много помага.
Особено що се отнася до мъже.
Аз ако нямах такова голямо търпение, въобще нямаше да се занимавам с някои момченца ( добре де, Мъж се води).
Сигурно вече щеше да е бит, пребит, на кол забит, ма го гледам още диша и ми лази по нервите
.
Майната му, нетактичността и двойните стандарти са им генетично заложени направо.
Ина, не е лошо да си феминистка, стига да знаеш къде да слагаш границите. То е малко като в спорта - според ситуацията играеш в защита или в атака/контраатака.![]()
В конкретния случай явно има(те) някво разминаване в моментното настроение/нагласа и това скапва всичко. Седнете и поговорете, с цупене, сърдене доникъде не се стига. И аз искам сладолед.![]()
Поздрави на Ана, като се чуете/видите.
Welcome to the Jungle...
Давайте свобода само на позитивните емоции да ви влияят. Когато се намесят негативните, само рационални разговори и решения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ина ,Плам
Трябва да се научите че не всеки човек заслужава вниманието и емоциите ви . Има хора и хора вие трябва да прецените . Безкрайно отвратително ми е неуважениеот и незачитането на мен самата като човек но ми и безкрайно ясно ,че има такива хора от който няма да го получа .
Чуда се дали да не си почина от форума...
А НЗ
много обичам баклавичка.
мхмммммхмх.
и бира.
мммхммхм.
Чачо, не ме изоставяй, че ми е мъка!
maDamn
Няма време да се спи. За сега смогвам. Уж... нищо, че за малко да припадна миналата седмица, ще се нормализира всичко след по-малко от 7 дни...
И не ме е яд за снощи. Не беше загубено време. Опознах го още малко и прозрях доста неща. Хубаво ми е.
И люлякови нощи... ама от люлякови май липови станаха в последно време. Снощи така ухаеше ...
Абе, кво.. ще спя като умра...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кали снощи направи мега шоуто отново , Галена само може да и яде пастите. Повече няма да излизам със странни момичета, в стомаха ми има революция. Сушито било бахти якото , ДА, ДА . Егати уасаби сосаПловдив лятото се пълни с ненужни хора , но пак ще ми липсва градът
Ще ми липсваш много ,ако напуснеш форона,дори и временно...
тва е форумна любов, обяснявам ти са
отсичкото нагоре и бира тряя пием като идвам по софията...и не само с теб![]()
maDamn
Ха, лъжливото овчарче е заело нова форма като гледам.
Забавно е отстрани.
Наистина е забавно.
Писна ми от глупости, писна ми и да вали, а го дават така до края на седмицата. 25 лигави хлапета затворени цял ден в една стая много трудно се издържат, вече имам чувството, че главата ми ще гръмне.
Само още два дни ми останаха до следващата заплата![]()
Неописуемо жадно ми е. Щом се събудих от петте ми часа сън, за да пия нещо, смятай. Нагълтах се със сокове и компоти и сега ми е гадно и лошо, а трябва да ям и да ходя на работа. Не ща!
Поне почивам следващите дни. Отново! Йей.
Хич не ми харесва как са ме подредили за днес, ама се надявам, че няма да е голямо бедствие. Поредното предизвикателство да се доказвам.
Спи ми се... След малко ще ходя до университета да си подам документите за кандидат студентски изпит...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Идеално ми е
Снощи компанията си изкарахме перфектно
Днес имам да си подготвям някой неща за работата ,ще седна по преговоря по датски . Нямам търпение да дойде утре и ад отида на работа липсват ми вече кантората и колегите ми
Момчето ми също ми липсва вече мноог направо не издържам
Егати и жегата е днес.
И пак на село.Поне дъжда няма да ни прибира през 1 минута като миналите пъти.
И тук в къщата в задният двор се заформиха едни ремонти от тия дето най ги "обичам".Трябваше да се измаже мазето,но затова трябваше да се оправи водопровода,но пък се оказа,че трябва да се промени и инсталацията на къщата.Хубавото е че при повечето от тези неща повече наблюдавам отстрани.
Иначе един скорошен разговор и една съвсем отделна ситуация преди това ме върнаха към разни отделни разговори и случки от мминалото и когато е свободно съзнанието ми от няколко дни е заето с някакви анализи.Даже мислех и тема да постна само дето не знам как да я формулирам с въпроси,да стане интересна,а не като изсмукана от пръстите и какви изобщо въпроси да вложа в нея за да не излезе,че си пиша тема от скука.Става въпрос за доста тънката граница на приятелство и нещо повече между момче/мъж и момиче/жена. Как тази реплика може да е за отбиване на номера или наистина истинска или пък...просто изчакваща и как даден човек да разбере това.Как заради нуждата от внимание и/или забавление тази граница може неусетно да бъде премината. Как едни хора страшно внимават всячески да не я преминат без да искат. И как често накрая винаги има сърдити.Кои са по правите тези дето се сърдят,че са ги погледнали по друг начин или тези дето може би са разбрали грешно някои знаци.И такива ми ти работи![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!