- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Уххх тия протести ми отнемат от вниманието и спокойствието, а имам да мисля за куп неща. Сватбата наближава, пътуването не е планирано и още куп детайли. Трябва да се стягам и да да намеря време за всичко.
Другата седмица малко на моренце за релакс йейй :3
Чувствам се тъпо.Някои хора май прекалено много си повярваха и изкарват мен виновна.Ааайде чупката!!!
В момента е 23.25h, навън е 29 градуса.
о.О
Kill me, please !!
иначе: http://www.youtube.com/watch?v=xg_Xxcv5VLs
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Явно при вас по чужбина е по-горещо. Тук в София в момента са "само" 22.
Welcome to the Jungle...
Тук лятото е три дена.
Следващата седмица пак ще е 13 градуса.
Няма средно положение.
По темата: затишие преди буря.
^___^
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Голям смях се смяхме одеве с тия двамата образи. При това държа да отбележа, че рядко съм срещал толкова интелигентен човек, който пие прекомерно от години. Слабостите понякога се оказват голям препъникамък...
Работим по желание и с материали на клиента, Пламе.![]()
Welcome to the Jungle...
Идеално,идеално...замислям невероятно вкарване ...у филма![]()
maDamn
Стягам багажите, опрявам каквото има и утре рано сутринта потегляме към Куклен <3
Само за уикенда ще е, програмата обаче ми допада, парти ще е.
Някой от вас ще ходи ли на фестивала?
https://www.facebook.com/WakeUpBulgaria
Много ми е зле. ;w;
Вчера празнувахме дипломиране обаче от както се прибрах окупирах тоалетната цяла вечер. И сега още продължава да ми е зле и да ме боли корема. Какво ли съм пипнала пак. Пък имам да свърша едни неща и пак трябва да излизам в най-големите жеги. Не може ли просто да си завра главата някъде като щраус!?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мно'л мразим да ходим по лекари.
Искам да легна и да се наспя. И шефката да спре да ми мрънкоти за глупости. Не съм си избирала аз служителите да са кой от кой по-прости.
Искам го да го гушкам и целувам <3<3
Работата добре мина сега си почивам и довечера съм с момичетата.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-20-2013 на 10:43
И да паднем и да бием, пак ще се напием!!!!!!!!! Това ми се върти от снощи в главата, по повод изпита днескаЕ бихме, с 3ка ама все пак бихме, пък и при положение семестриалният ми контрол по тоя предмет, можеше и по зле да е. Все пак 3ката е свещенната оценка за студента
![]()
След 1-2 часа отивам при мъжо, да си го видя. А довечера ще се празнува и пиеЛюбимата ми част от сесията, празнуване на взетият изпит
Нещата с работата също се подредиха много добре, и нямам търпение да дойде 1вата промоция![]()
Днес ми е много шитаво. Ще отида до училище да се поядосвам и ще се върна да спя. Повече от час-два не мисля да стоя. Омръзнало ми е от всичко. От целия прекрасен състав там.
Той е на лов за книги. Нямам търпение да видя какво ще донесе.
Как ми се иска днес да свърша вече...
И спря да се върти за миг земята..
PAYDAY
поне за сега се очертава да бъде много хубав ден
Самотна малко,но утре ще го видя. И облекчена да,най-накрая й го казах,просто осъзнах къде трябва да насоча негативната си енергия и да се изясним. Няма да ставам ничия играчка,най-малко пък на човек с изключително деградирали морални ценности и изкривена представа за хората и света. Да,хубаво е човек да не таи нещата в себе си .
Ами добре бе когато едно момиче ти кажа че е влюбено в тебе и те иска ми целуни го бе
Снощи с приятелките ми оплюхме въпросният и обсъдихме всичките му недостатъци ,хубаво ни беше
Болката не намаля но стана доста по-добре
Ох днес ще е много тежък и изморителен ден, ще падне цял ден учене и нищо друго и така до 26ти, когато ми е последният от 3те изпита и след това ще се отдам на заслужена почивка, нямам търпение вече...
cuz I swear, I don't care ... ;]]