- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
^ А защо просто не си купи сирене? Ахах
По темата- вчера и днес цяяяяял ден обикалям градинки, молове, улици; не си чувствам краката вече :Д Търся си сандали, не мога да си харесам. Днес си купих уникалните платформи обаче <3
Малко гадно постъпих, гузно ми е, ама нямах друг вариант.
Бахти якото.. т'кова... ммм... И пак съм в хармония... Само да си взема Пропедевтиката във четвъртък и ще има... пиян да рИвешшшшш!![]()
БАТЕЕЕЕЕЕ
как се изгърмях вчерааааааа, още ме държи сигурно
сто про щях да умра, убедена съм
ИСКАМ ГИ
всичките
въпреки всичко добро, случващо се около мен, много ми е тъжно
знае се що
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Уморена,ама утре ще плажувам!![]()
maDamn
Да знаеш ти живота как обичам!
И колко мразя
празните
химери...
Общо взето така се чувствам.
Разсеях се и чаят ми изстина.
Пф.
Утре е последен ден почивка.
Следващите две седмици трябва да направя 20 часа участие в експерименти и изследвания. Уж бях свикнала да съм опитно зайче, ама...
Трябва да направя протокола по статистика, да уча за 8 изпита (набутани в рамките на една седмица, както винаги), плюс съм на работа всеки ден до средата на юли.
Абе, и студен не е лош.
^__^
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Обичам я, по дяволите! <3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Искам просто да се наспя.
Поне вчера мина чудесно, не очаквах всичко да е толкова лесно. За пореден път се убеждавам, че стига да си с правилния екип и най-натовареният ден може да мине спокойно, докато такъв без работа може да е същинско бедствие с някой, който не знае къде се намира.
И шефката ми предложи някой път да изляза да пия с тях, хихи.![]()
Онова чувство когато си на път да преобрнеш из основи живота си. Независимо кой и какво ще пострада в процеса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Успяха рано-рано да ми вдигнат нервите...добре бе, п.м. От 3 години карам, от около 1 - законно , още ми се инатят да ми дават колата за 20 км, не повече, а съм карала и в много лошо условия...
Направо, думи нямам ...
Ама дано плажчето ми се отрази добре.
maDamn
Снощи ми съобщиха добри новини, дано днес да станат още по-добри... :3
Ако стане, ще трябва да черпя...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Толкова ми е едно смотано, безрачлично, тъжно и самотно, че не е истина ;(((
cuz I swear, I don't care ... ;]]
В шопландия ще вали и гърми. Thank God!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Събрали се една групичка от 4-5 масивни черни циганина, от сутринта си напълниха един надуваем, също мащабен, басейн пред блока и цял ден се плацикат вътре, крещят, хилят се и ръкопляскат. Даже и маса си изнесли хората, да не би да останат гладни. От време на време и музикален съпровод се чува.. Побъркващо е, цял ден ги псувам тия.![]()
You are broken, I can fix you...
Беше супер якия ден,докато не се сговняса АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!!! И естествено аз съм виновна,че на дядо ми му е умряла бензиновата помпа, че тряяше баща ми да го дърпа. Че ся тряят пари за нова, а на него не са му плащали 3 месеца. Но естествено , аз съм тъпа и безотговорна, защото дядо ми не си е взел телефона!? Желязна логика...
абе като цяло ,ако ви е крив света - аз съм виновна!
maDamn
Вчера се получи малко тъпо, ама не ми харесва вещицата да идва до София и да не ми казват, нямаше как да не реагирам така ,когато ме поздравят в дискотека, случката от Пловдив няма да позволя да се повтори. Десито го отнесе най-много, ама пък се забавлявахме всички много. Днес си е супер ден, голямо шоу беше да гледам като лек махмурлия омърлушените лица на падналите в битката с финансите.
Тази 6-ца ми дойде много добре, сега имам стимул за другите два изпита и като минат с него отново ще си бъдем заедно.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Няк'ва меланхолия ме е обзела и напоследък надделява дори и над нагона ми... :х Дали т'ва е нещото, което би трябвало да усещам, ако съм наранена? Пак е няк'во сиво... Знам, че съм обичана, обаче само каши... :х А аз сравнявам и на всяка следваща стъпка се обръщам да погледна назад. Пък аз не правя така! Утре вече ще си седна на седалището да уча и се надявам след две седмици да имам цяааалото свободно лято за да размишлявам над каквито простотии ми създаде, плюс демиджа...
В по-добро настроение. Обичам го. Идната седмица ще е лайно. След нея всичко ще е повече от ОК.