- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Мъчно ми е, носталгично, тъжно, обидно, разочаровано, отчаяно, щастливо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много съм доволна от "инструкциите", които писах досегаСкоро ще направя и втората част.
Нещо ми е криво. Много тегав ден.
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg
you kick up the leaves and the magic is lost
бръм С това си започвам седмицата.
И смятам тази да е готина, поне аз ще си я направя такава.
Стига толкова притеснения и отрицателни емоции, време за малко усмивки.
Получава ми се точно както исках - бавно, но в крайна сметка качествено.
Интересно ми е другия месец какво ли ще стане, но със сигурност ще ми е забавно.
Последно редактирано от Wednesday666 : 06-24-2013 на 04:49
Вчера беше хубав ден, но можеше да бъде много-много по-хубав, но...
Дано тя поне да си е прекарала страхотно...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ще го удуша тоя човечец.
Толкова да ме нервира и дразни,да е толкова,толкова непоносим ... и същевременно да ме привлича така силно.
Че е и наясно,гадината ...
I'm screwed.
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Толкова зареждащи дни!!! Няма такава прекрасност! Няма по-титанично чувствто от това в краката ти да опира земята, която те храни, а небето над теб да прорязват достижимите върхове! Обичам си планината, обичам си страната, обичам живота повече от всичко! Завинаги ще остана жадна и дерзаеща...
и няма нищо, което да ме радва
повече.
<3
Идва ми в повече. Всичко.
Искам да се заровя някъде и да не излизам и виждам хора поне една седмица.
Ухх дано не се разболея, май преодолявам настинката благодарения на любимата ми ехинацея. Ха дано! Нямам търпение да мине и тази седмица и да отида на моренце! Колко дълго го очаквам това море, не е истина. Няма по-хубаво място !
Искам да играя на жуменка и да заплашвам хора с чембери
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искам да ми прости и да я прегърна, нищо повече...
Много ли искам по дяволите?![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Благодаря за подкрепата. Те си знаят кои съфорумници саЖивот и здраве, като ме изпишат, ще черпа всички бира!
Уморено ми е. Но си прекарах хубаво днес с прекрасна компания и си купих книжка. Мхмхм.
Пък колко неща са ми на главата не е истина. Карай, живи и здрави да сме.
Имам нужда от промяна, отчаяна нужда.
Ех.
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=-yFn-ZVFwP0 :3
Да питам понеже знам,че тук има геймъри дали знаете как се казва една игра.Преди я намерих в замундата и ми се стори готина и на брат ми също му хареса как изглежда.Обаче понеже изискванията и надвишаваха възможностите на компютъра я зарязахме и и забравих името.Сега иска да пробва някоя игра с по-големи изисквания ще му тръгне ли на лаптопа и му предложих тази,но пък и забравих името.Та играта доколкото си спомням имаше релийз на английски и на руски.Беше 18+. Екшън от първо лице,но както се забелязваше от скриншотовете измежду стрелбата имаше и доста секс сцени.Главната героиня май се кзваше Нина и мисля,че на началната обложка беше гола.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Веднъж може и да е по погрешка, но втори път... Тази вечер прескачам една граница и няма как да се върна назад... Знам, че така трябва, просто искам да не ме е страх от това, което правя.
Искам да го видя,да си говорим,да се смеем,да се гледаме в очите,да ми гали по бузата,да ми отмята косата от лицето и да не откъсва от мен онзи замечтан и възхитен поглед....знам,че няма как да сме заедно сега,просто искам да го видя damn![]()
Само утре ми остана и край с изпитите и всички други депресори. YESSSS !!!!
Виновно,но знам,че така е по-добре...за него, за мен...просто няма смисъл да се мъчи.
maDamn
Ох, очаква ме пътуване след 2-3 дни, преместване в нов град , търсене на работа и записване в университета, но ще бъда с моето момче.![]()
Гледам щастливи хора около мен.Радвам се за тях. Аз пък някак си мога да кажа,че не се чувствам особено щастлив.Като изключим разни моменти и уж присъщите за зодията ми бързи промени на настроенията ми.Е, много хора,които ме познават по всяка вероятност може и да си мислят,че съм най-щастливият човек на света и няма как да съм тъжен,но просто грешат.На моменти ми се иска да си изкрещя и да си излея всичко на показ пред всички,но като че ли....голяма файда няма.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някойтам дай повече инфо за играта, поне малко.. и може би ще успея да я намеря.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House