- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Имам вопиюща нужда от нова спирала.
И от хладилника на Чък Норис.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Спи ни се, но ще ходим да спим на плажа...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
цял ден и цяла нощ работа ще имам, мразя живота си понякога...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Обичам го.
Обичам да свършваме заедно.
И да се галим, да се прегръщаме, да се целуваме...
и да се чукаме като за последно всеки път ♥
Коле, досега май не съм те коментирал, щото и без това доста хора те хокат, а и не е моя работа и не те познавам. Но ми е много странно, някакъв морал ли виждаш в това да се подчиняваш на някаква фалшива любов и да се чувстваш мъченик. Даже не става на въпрос за мъжкарство и женкарство, а за това, че си сграбчил някви фалшиви ценности. За да не ти отвръщат на чувствата а ти да ги изпитваш напук, не говори за духовна извиненост и непоколебим дух със собствена воля, а говори за глухота към чуждите чувства. Нима ако искаш един човек да получава от любовта ти, ще му я даваш такава, каквато в твоите очи е правилна, а не в неговите? Като да искаш да впечатлиш някой с храната си, но да му даваш нещо, което на теб ти се яде в момента, а не на него.
А си млад, почти набор си ми, оплакваш тук от известно време, което ни кара да си мислим, че само това ти е в главата. Защо трябва да се тормозиш със злощастията си, а не се фокусираш върху хилядите други позитивни неща, които трябва да съпътстват живота ти и да не отдаваш толкова значение на несподелените любови, като цялата тая емоция можеш да си я спестиш за когато наистина ти се получат нещата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Взриви му илюзиите, ха-ха.
Амчи, супер съм.
Принципно съм доста позитивен човек и гледам дори най-малкото позитивно нещо.Това, че тук показвам само саднатата си страна от несподелената любов, не означава, че съм постоянно някакъв депресант.
А ако човек се отказва и от най-малката пречка, то той никога няма да постигне нещо което желае.
По темата... работа, плаж ии след малко пак на работа, а толкова ми се спииииии...
П.П. "Вярвай и ще успееш."![]()
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 06-26-2013 на 14:47
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
" - Е, любов ли е все пак или просто страст?
- Има ли разлика?
- Да, любовта е пълна всеотдайност.
- А страстта? Какво е страстта?
- Страстта е да взимаш, да поглъщаш колкото можеш повече.
Без мисъл и разум.
- Е, ти даваш ли или взимаш? Кое от двете?
- И двете. Искам да й дам всичко от себе си.
И да взема всичко от нея.
- Tи си изгубена кауза... "
едно ей такова ми е... ♥
Ама много наше си, много предишно, много сегашно, много всичко.
И от това ми е страшно хубаво. А той тези дни как ме гледа...като че иска да изпие всяка капка от мен.
гр! :3
![]()
It's so over.
Сляп ли е?
Тжно ми е. Ще ми мине.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Обичам Пловдив. Няма такова шоу никъде другаде. Що ми трябваше да ставам финансист, супер си се справям като ел.техник в търсенето на скрити кутии, рофл Фитнесът ми действа уникално . Тоя път не пия нищо , а вече усещам промяната. Обаче е много опасно, докато тренирам а,з някви пичове да се смеят, дигайки 150 от лежанка , а други да пъшкат като локомотов , правейки флайс с 25 . Нищооо , добре сме всички![]()
http://25.media.tumblr.com/39c737fc4...dyyio1_500.gif
Пия четвърти чай в рамките на час и половина. Шести за деня. Трябва да спра. Не мога. Помощ!
http://25.media.tumblr.com/6ac2741db...xdsno1_500.gif
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
гадно ми е ,боли ме ,не ми е щастливо...
защо все така става ;(
Чувствам се ужасно.Зарязана,тъжна.Иска утре като се събудя вече да съм го забравила.. :/
http://www.youtube.com/watch?v=YUtHj...ture=endscreen
I'm not here for your entertainment,you don't really want to mess with me tonight,
just stop and take a second I was fine before you walked into my life.
Cause you know it is over before it begins
много ми се прееба настроението....агрхххх...из орена съм, нервна съм, това, което правя ме кара да се чуствам нещастна
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
"Легло мое, не искам да те напускам"
Толкова съм изгоряла и толкова ми се спи, че чак ми се плаче. Не ми се работи. Дано поне да сме двама днес.
Вчера беше невероятно хубав ден, видях се и с останалите и да, наистина ми липсваха. Хубаво е, че се събрахме всички отново, донякъде ми липсва още един човек, ама явно ще пропусне тазгодишното разцепване. <3
Цяла седмица ми е криво. Незнам защо но след хубави моменти ме налазва "депресия". Толкова хубав уикенд имах, забавлявах се много яко, с много готини хора, на много готини места и накрая резултата е ... депресия. И това се случва при всички по паметни мигове. Немога да се разбера понякога....