- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Чака ме кардио,а пък вънка пече като за Световно.
Как да съм...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Домашна пица! Пица! Пица!
Нямам търпение да ям Пица!![]()
Ужасно ми се яде пица! Пица! Предумах го да си направим днес и гледам, че е излязъл без мен за продуктите. Нямам търпеие да се върне и да си направим пица! Пица! Пица!
А аз през това време ще търся филми...
В супер, мега 'домашно' настроение съм.
Пица.
И спря да се върти за миг земята..
4-ти ден съм на вода и айрянXoxi, заради твоята пица ме заболя всичко :Д Най-вече сърцето
. Казала съм му, че като оздравея до 10 дни, ще изпуша цигара и ще си сготвим картофи на фурна с кашкавал, защото много ми се ядат картофкиии
![]()
На теб какво ти е? Бих поканила на по пица и без това правим тройно-семейни размери.Ха, за довечера сме приготвили картофи, но още не е решено как ще ги правим. Ние когато сме си двамата, всичко ни се яде... и по много. Опасна работа.
Супер съм... хрема, главата ми ще гръмне, среднощно повръщане...
Nice![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
айляк и същевременно много натоварена.
за две години така и не си синхронизирахме навиците.
охх
Почиваам си... най- накрая.
Надявам се това лято да едно от най- хубавите.
ии реших да споделя нещоо, защото е уникално..
Кажи ми нещо - докъде пада косата по гърба ми? Проучи ме, ще те чакам. Нарисувай ме, докато спя. Сигурно, докато спя, съм хубава, защото тогава съм с теб – рисувай ме, докато те сънувам. Вземи най-леката си четка и хвани движенията ми, докато тичам. Лесно ще ме уловиш – нали все към тебе тичам! Хвани ме, можеш. Нарисувай ме, преди да изчезна от платното ти. Преди да се забави сърцебиенето ми. Преди да свърши това писмо. Нарисувай ме, ако душата ти може..
Кой ме кара снощи да пия бе мама му.. Се едно някой ми наливаше алкохола с фуния :d Ся главата ме боли.. Умирам..![]()
Искам да се приберем вкъщи, да се изкъпем заедно, той да бъде мой, аз да бъда тотално негова, цяла нощ да не спим, да си сготвим, да си изпием бутилката вино, да рисуваме на салфетки, да пушим голи лулите си на терасата и да не искаме нищо да си кажем. ♥
heartshapedbox, никога не съм намирала дума, която да го определи. Винаги е било неописуемо и "неописуемо" също не е дума, която да побира цялото това...не-знам-как-да-го-нарека.
Държи ме много in the mood любовта ни тези дни. И любовта ни по принцип, но последната седмица беше някак много безгрижно на фона на всичко, което и двамата имаме да вършим. И все се провираме между капките за да си намерим местенце, на което любовта ни да живее в една секунда. И секундата е такъв момент, в който се прехласваш по цялата хубавост, която някога е съществувала, усещаш как създаваш нов свят, как те блъска топлотата на хармонизирани емоции и преливаш от щастие, на което искаш да станеш отражател и да направиш така, че целият свят да познае подобно състояние. И когато секундата си отиде, знаеш, че това е once in a lifetime. И в същото време си сигурен, че ще го преживееш пак. Защото имаме неузнаваемо много секунди да изживеем.
Пак ме халоса вдъхновението.
И как да не ме, цял ден усещам очите му впити в мен, цял ден го поглеждам и се усмихвам тайно. И той знае. Но тези усмивки са нашата тайна. И когато прокара пръст през дължината на тялото ми, цялата настръхвам.
Неописуемо.
(сърцетуп)
Не ми пука за хорските проблеми, но не ми харесва определени момичета да ме тварят като имат очаквания , които не искам да изпълня. Как не се научи тя да приема отказ и да спре да се надявам , леле, спирам да се опитвам да го разбера.
Трябва да си изчистя фейса от много неща. Кви са тея тъпи статуси и снимки на пържените картофи в МакДък от 4 различни ъгъла. Бях спрял да внимавам кого приемам и сега открих , че имам 2 момичета с едни и същи снимки ,рофл
Отчайвам се ... и корема почва да ме боли , притеснена съм , искам да съм с него ...
И днес никакъв резултат...Надеждата умира последна
Май ще си лягам, дано тази нощ не повръщам пак... не, че има какво де...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
9 часа висене на изпит за 2ка...тва просто беше пълна подигравка..
>>DjBelev<<
сякаш имам нужда от нещо тотално ново в живота си, но не ми хрумва нищо. а де...
Тотална несправедливост. Възмутена съм. Късат ме 'щото не съм достатъчно симпатична, а следобеда разбирам, че най-добрата мъжка курва на света е решила да си седне на седалището... И още ми е летаргично и меланхолично и всяк'во такова умрЕло. И ако продължавам да си играя с огъня, може да хлътна по най-добрия ми приятел... :х Къде е сексът, когато ти трябва?
На обяд официално излизам в лятна ваканция и колкото и странно да е, развълнувана съм. Ще разполагаме с толкова време, колкото пожелаем. Ще правим каквото си искаме и няма да броя часовете преди следващото му заминаване. Повече от прекрасно е, когато си лягаме, а той не настройва телефона си да го буди сутрин, за да стяга багаж и да заминава.
Толкова ми е щастливо и влюбено, че ми се тича, скача, крещи/пищи... Почти 3 сутринта е, а преливам от енергия, полудявам и издивявам. На косъм съм да обуя маратонките и да врътна един спринт из квартала.
Чувствам се будна.
Проблема е че е 04:13
Брях,брях
оф, болна съм и ще се побъркам.
дано да не вдигна температура, че целия ден трябва да го изкарам на крак и не искам да ми се спи и да съм неадекватна ;/.
много ми е нервно и след малко сигурно някой ще го изяде![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Айди, нагласихме ги нещата. Муцка е 'сичко!