.
Затворена тема
Страница 157 от 163 ПървиПърви ... 57107147153154155156157158159160161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 901 до 3 925 от общо 4072
    Чувствам се по-объркана от всякога.
    Човека който толкова ми липсваше.. и очаквах да не ме отрази и да не дойде въобще, ме направи толкова щастлива..
    Не го очаквах и отново съм на мнение, че когато не очакваш нещо се случва по-хубаво и те сразява направо..
    Не знам как ще го погледна.. след тва, което ми беше днес .. той .. някак си ми остава на заден план, а така се чувствам все едно съм му изневерила, а не е така.. душевно може би, но дефакто...
    3 години не мога да ги пренебрегна.. просто няма да ми мине.. това е .. факт ... Искам да съм си с него при всички обстоятелства, но не знам как мога да преодолея всичко останало с моя..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Днес беше хубаво. Иначе съм несигурен.. в няколко аспекта от живота си. И трябва да си оправя филмите в главата,

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Тъпо, тъпо, тъпо...

Иначе плановете ми за утре са да стана в 7:30, към 8:30 да отида да гласувам за кмет на Варна, после малко до Кауфланд да напазаруваме за папане и т.н. ии към 11 да палим към Тюленово... :3
    Там да посрещнем Джулая ии да палим към Варна в понеделник рано сутринта, че след обяд сме на работа, а някои още сутринта...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Наваля ме дъжда едно хубаво, пуша цигари и съм още по-смачкана от одеве...
    Ще трябва да си спя самичка при всичките тия гръмотевици, а и с този съжд плановете за Джулай на море отпадат
    Ох тъжно ми е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Натоварена...така се чувствам. От една страна той с неговите неща, от друга страна тя...Не може да ме притискат от две страни и да очакват да се чувствам добре.
    maDamn

Чувствам се страхотно и изобщо не ми пука за него.Щом предпочита 12 годишните к****-много му здраве!

Мега фен Аватара на babity
    Снощи... <3 Искам пак! Не знам защо, не знам как, не го познавам и не го опознавам, но всеки път ме кара да се чувствам... И аз знам, че това няма да доведе доникъде, но е толкова хубаво... Отпуска ме, предразполага ме, кара ме да се чувствам прекрасно в кожата си и... после ме предизвиква и...

Мега фен Аватара на galaxy29
    I'm just a little bit caught in the middle
    Life is a maze and love is a riddle
    I don't know where to go I can't do it alone I've tried
    And I don't know why

I'm just a little girl lost in the moment
    I'm so scared but I don't show it
    I can't figure it out

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Стига с тоя дъжд вече бе, искам да посрещам изгрева :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    ох, от работа не ми остава време за нищо..
    не че се оплаквам - много ми е приятно на работа, но съм тооолкова изморена и толкова нямам време за нищо, че чак ми става тъпо
    от друга страна се кефя, че си изкарвам сама парите, защото все пак майка ми и баща ми не са задължени да ми изпълняват всяка прищявка и дори днес, когато мама предложи да ми купи една туника (просто искаше да ми направи подарък) ми стана неудобно, защото аз имах пари...
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Как да се чувствам..чувствам се като лайно. Чувствам се сякаш всичко, което виждам или чувам ми напомня за него. Чух думите обичам те и изпаднах в див рев, сякаш те бяха негови и не мога да ги чувам от друг/друга. Макар и по приятелски. Макар и тези думи да са толкова щастливи. Аз всъщност не знам какво стана де, объркана съм ... как така си отиваш изведнъж от човек, на който си повтарял ЗА ВИНАГИ.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Развълнувана съм.
    Днеска ми започва обучението, имам супер готината нова прическа, спокойна се чувствам, имам желание да уча и смятам, че този път ще излезе нещо от цялата работа.

А кви са тия простотии с университета не знам, ма ще го мисля септември .

Супер фен Аватара на paradosou
    Не мога да повярвам кви невероятни истории с мое участие са се изфабрикували. Забавното е, че аз последна научавам за цялата схема. Все едно, грам намерение да дълбая нямам, ще оставя събитията да стигнат пълния си комичен потенциал без да се намесвам.
    Хубаво ми е. Сутринта мирише на палачинки и ползотворност. Утре съм на имен ден (на патерици ) и ще си изкараме готино.

Мега фен Аватара на Chacho
    За кво си отрезах главата като днеска съм на работа ;(
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Прекрасна нощ. И прекрасна утрин. Закуска в леглото. Охх... обожавам го.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Развълнувана съм.
    Днеска ми започва обучението, имам супер готината нова прическа, спокойна се чувствам, имам желание да уча и смятам, че този път ще излезе нещо от цялата работа.

А кви са тия простотии с университета не знам, ма ще го мисля септември .

Какво се случва с ''прекрасния'' ни университет? :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес беше Джулай Морнинг. Годината навлезе в моят месец.Още точно 14 дни и съм рожденик.

Иначе "най-обичам" ремонти,който водят до други ремонти и т.н. Сега се оказа,че част от стената на къщата трябва да се сваля,да се отливат трегери и т.н. На един определен човек му скимне нещо и хайде двай безгласното работниче няма къде да ходи да не се съгласява.Понякога и сам се дразня на себе си,и се чудя защо не мога да се напасна в ситуацията и не мога да се променя и да си муфтя наще колкото ми душа иска и в малките моменти,които имам възможност да го правя поне да се забавлявам истински? Защо не се науча да използвам по всяакъв начин хората за моите си цели и моето си благоденствие?Уж ми е против принципите,сякаш съм прекалено добър за това, а тая глупава съвест не спира да ме чегърта.

И да.Колкото повече пораствам сякаш толкова по-трудно ми е да разбирам прословутата женска логика вместо да става обратното.И не този път май не е свързано с мен, а с брат ми и неговото Близначе. То не са телефонни разговори сигурно по 30 пъти на ден,то не са телефонни събуждания от двете страни рано сутрин и телефонни заспиванивя късно вечер постоянно. Не са ходения почти всеки ден да се виждат и когато на нея и стане кеф.Не са идвания в 12 през ноща и ставане на брат ми да ходят някъде си,когато щял уж да си почива.Не са разговори по време на работа във всяка секунда на почивка.Имам чувството,че телефона вече му се сраства с ухото.Не са тичания до пребиване като му звънне телефона.Не са обяснения като млада ученичка пред учителя си защо е закъснял за час.Ревнувала едвали не от сянката му въпреки,че не си признавала ама хич И сега какво? Дай за известно време да спрем да се виждаме,но няма пък да ти кажа защо(ако можеш сам си се сети) придружено с две позвънявания в рамките на 10-20 минути с въпроса Спиш ли? Айде лека нощ. Явно липсва драмата,която толкова много жени обожават.Трябва да се търчи по нечии задник за да е интересно Щом я няма значи трябва да я създадем.Логика ли е да го опишеш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Толкова време валеше и днес, когато е "Джулай Морнинг" слънцето изгря по-крсаиво от всякога!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хубаво ми е. Всичко ми е толкова планирано и толкова се радвам! Пък и те, плановете ни, са едни такива...МЕГАЯКИ!

Мега фен Аватара на babity
    То ясно, че акита се случват, ама защо само на мен?

Мега фен Аватара на pandabear
    'Много искам да те видя, но не ми се излиза'

Ясноооооооооооооооооо. сериал.книга.фреш.спане. и хич не ме ***.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Все повече се убеждавам в тезата, че хубавите хора са самотни, защото всеки търси от тях само секс.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморена,но доволна! Видях се с пичовските хора!няняня!
    Записах се в СУ и сега ...дееаа 15 дни очакване
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Уморена,но доволна! Видях се с пичовските хора!няняня!
    Записах се в СУ и сега ...дееаа 15 дни очакване
    Ей, мушморок!

Няма ли да се задържиш по Софийско за малко по-дълго?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Лесно е като трябва да обясниш на новата приятелка на бившия си, че тва между тях вече са само забравени случки и нищо не пречи да си поддържате добрите взаимоотношения. Ама като си от другата страна е повече от тъпа работа. -_- meh.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си