.
Затворена тема
Страница 157 от 163 ПървиПърви ... 57107147153154155156157158159160161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 901 до 3 925 от общо 4072

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Развълнувана съм.
    Днеска ми започва обучението, имам супер готината нова прическа, спокойна се чувствам, имам желание да уча и смятам, че този път ще излезе нещо от цялата работа.

А кви са тия простотии с университета не знам, ма ще го мисля септември .

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Развълнувана съм.
    Днеска ми започва обучението, имам супер готината нова прическа, спокойна се чувствам, имам желание да уча и смятам, че този път ще излезе нещо от цялата работа.

А кви са тия простотии с университета не знам, ма ще го мисля септември .

Какво се случва с ''прекрасния'' ни университет? :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Какво се случва с ''прекрасния'' ни университет? :Д
    Дано изгори ..
    Трябвало за някъв печат да ида от библиотеката, че видиш ли ти, без него не мога да презапиша.
    Лошо ми стана, само некви простотии измислиха ..

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Дано изгори ..
    Трябвало за някъв печат да ида от библиотеката, че видиш ли ти, без него не мога да презапиша.
    Лошо ми стана, само некви простотии измислиха ..
    О, да, ама тва май може и като отиваш да записваш 2ри курс, няма какво да се разкарваш сега :Д
    Иначе - а дано, ама надали, тези новите са чисто луди да се записват в тая пародия ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    О, да, ама тва май може и като отиваш да записваш 2ри курс, няма какво да се разкарваш сега :Д
    Иначе - а дано, ама надали, тези новите са чисто луди да се записват в тая пародия ;д
    Бе то може, ма идеята ква е не мога да схвана.
    Сигурно да са сигурни, че всичките книги са им върнати.
    Ненормалници пълни, хич не ми се занимава със селяниите им ..

Супер фен Аватара на paradosou
    Не мога да повярвам кви невероятни истории с мое участие са се изфабрикували. Забавното е, че аз последна научавам за цялата схема. Все едно, грам намерение да дълбая нямам, ще оставя събитията да стигнат пълния си комичен потенциал без да се намесвам.
    Хубаво ми е. Сутринта мирише на палачинки и ползотворност. Утре съм на имен ден (на патерици ) и ще си изкараме готино.

Мега фен Аватара на Chacho
    За кво си отрезах главата като днеска съм на работа ;(
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Прекрасна нощ. И прекрасна утрин. Закуска в леглото. Охх... обожавам го.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес беше Джулай Морнинг. Годината навлезе в моят месец.Още точно 14 дни и съм рожденик.

Иначе "най-обичам" ремонти,който водят до други ремонти и т.н. Сега се оказа,че част от стената на къщата трябва да се сваля,да се отливат трегери и т.н. На един определен човек му скимне нещо и хайде двай безгласното работниче няма къде да ходи да не се съгласява.Понякога и сам се дразня на себе си,и се чудя защо не мога да се напасна в ситуацията и не мога да се променя и да си муфтя наще колкото ми душа иска и в малките моменти,които имам възможност да го правя поне да се забавлявам истински? Защо не се науча да използвам по всяакъв начин хората за моите си цели и моето си благоденствие?Уж ми е против принципите,сякаш съм прекалено добър за това, а тая глупава съвест не спира да ме чегърта.

И да.Колкото повече пораствам сякаш толкова по-трудно ми е да разбирам прословутата женска логика вместо да става обратното.И не този път май не е свързано с мен, а с брат ми и неговото Близначе. То не са телефонни разговори сигурно по 30 пъти на ден,то не са телефонни събуждания от двете страни рано сутрин и телефонни заспиванивя късно вечер постоянно. Не са ходения почти всеки ден да се виждат и когато на нея и стане кеф.Не са идвания в 12 през ноща и ставане на брат ми да ходят някъде си,когато щял уж да си почива.Не са разговори по време на работа във всяка секунда на почивка.Имам чувството,че телефона вече му се сраства с ухото.Не са тичания до пребиване като му звънне телефона.Не са обяснения като млада ученичка пред учителя си защо е закъснял за час.Ревнувала едвали не от сянката му въпреки,че не си признавала ама хич И сега какво? Дай за известно време да спрем да се виждаме,но няма пък да ти кажа защо(ако можеш сам си се сети) придружено с две позвънявания в рамките на 10-20 минути с въпроса Спиш ли? Айде лека нощ. Явно липсва драмата,която толкова много жени обожават.Трябва да се търчи по нечии задник за да е интересно Щом я няма значи трябва да я създадем.Логика ли е да го опишеш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Толкова време валеше и днес, когато е "Джулай Морнинг" слънцето изгря по-крсаиво от всякога!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хубаво ми е. Всичко ми е толкова планирано и толкова се радвам! Пък и те, плановете ни, са едни такива...МЕГАЯКИ!

Мега фен Аватара на babity
    То ясно, че акита се случват, ама защо само на мен?

Мега фен Аватара на pandabear
    'Много искам да те видя, но не ми се излиза'

Ясноооооооооооооооооо. сериал.книга.фреш.спане. и хич не ме ***.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Все повече се убеждавам в тезата, че хубавите хора са самотни, защото всеки търси от тях само секс.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморена,но доволна! Видях се с пичовските хора!няняня!
    Записах се в СУ и сега ...дееаа 15 дни очакване
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Уморена,но доволна! Видях се с пичовските хора!няняня!
    Записах се в СУ и сега ...дееаа 15 дни очакване
    Ей, мушморок!

Няма ли да се задържиш по Софийско за малко по-дълго?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ей, мушморок!

Няма ли да се задържиш по Софийско за малко по-дълго?
    Next time, душа. Като идвам да се записвам вече х'официално ще направим един бирфест
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Лесно е като трябва да обясниш на новата приятелка на бившия си, че тва между тях вече са само забравени случки и нищо не пречи да си поддържате добрите взаимоотношения. Ама като си от другата страна е повече от тъпа работа. -_- meh.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оздравех! Да ама не. Апф. Проспах си деня. От утре си почвам задачките. Очаква ме МАТЕМАТИКА и някакво кирливо 8 страници есе. Дам, няма проблем

Доволно ми е. Много.

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Яде ли ?

Иначе..аз съмм леко изнервена.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ^ Яде ли ?
    Ям по две 200 грамови бебешки кашички на ден Като влязох в магазина да sи ги купя, и продавачката ми sе sмееше. Като научи причината и sтана sконфузно. Горкичката
    Ама не ме боли като преглъщам! Ураа!

Голям фен Аватара на shusha
    Сега съм добре ...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Учудващо добре, при положение че загубих 50 евро.
    Ноооо http://www.youtube.com/watch?v=KRe_NNFOAas ^__^

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на xoxi
    Главата ме цепи. Последните няколко дни толкова лоши неща преживях и такива емоции изпитах, че не искам никога да се повтаря същия кошмар. За последните 3-4 дни, ако ми съберат поне 10 часа сън, ще е добре. Утре пак трябва да ставам преди изгрев и пак цял ден да не съм си вкъщи, но поне любимите ми хора ще са до мен и няма да ми е толкова притеснено.
    Ужасно е, когато в такива моменти, човек трябва да се оправя сам с всичко и да преживява емоциите си пак сам. Дори усмивката от непознат ми беше утеха.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на shusha
    скапа ми се настроението. Оня ден май съм настинала и сега леко врата ми е схванат и ухото ми е заглъхнало. Сега го разбазиках ухото и стана по-зле. Бях нещо преди ,есеци с едни слушалки съсипала, но се оправи май. Няма да се ядосвам и глуха да остана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си