- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Оздравех! Да ама не. Апф. Проспах си деня. От утре си почвам задачките. Очаква ме МАТЕМАТИКАи някакво кирливо 8 страници есе. Дам, няма проблем
Доволно ми е. Много.
Учудващо добре, при положение че загубих 50 евро.
Ноооо http://www.youtube.com/watch?v=KRe_NNFOAas ^__^
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Главата ме цепи. Последните няколко дни толкова лоши неща преживях и такива емоции изпитах, че не искам никога да се повтаря същия кошмар. За последните 3-4 дни, ако ми съберат поне 10 часа сън, ще е добре. Утре пак трябва да ставам преди изгрев и пак цял ден да не съм си вкъщи, но поне любимите ми хора ще са до мен и няма да ми е толкова притеснено.
Ужасно е, когато в такива моменти, човек трябва да се оправя сам с всичко и да преживява емоциите си пак сам. Дори усмивката от непознат ми беше утеха.
И спря да се върти за миг земята..
скапа ми се настроението. Оня ден май съм настинала и сега леко врата ми е схванат и ухото ми е заглъхнало. Сега го разбазиках ухото и стана по-зле. Бях нещо преди ,есеци с едни слушалки съсипала, но се оправи май. Няма да се ядосвам и глуха да остана.
Страх ме е от провал.
You are broken, I can fix you...
оооооооооо разтапям се, гледах too cute! puppies и са толкова сладки дребосъчета, даваха за едно новородено лабрадорче, което не можеше да си поеме въздух и мамиту му го гледаше тъжно и като го оправиха и започна да скимпи бебешки, мамиту му се усмихна кучешко доволно и като станаха малко по-големички и се търкаляха в есенната шума, след това беше време за баня, а кученцата едни такива уморени и намусени и като изкъпаха едното и го подсушиха то падна и заспа, а пък тризначките ши тцу бяха на преглед при ветеринар и на едното му биха инжекция и сестричката му го милваше по муцунката и мама ми се смееше на възклицанията: "ооо", "ооооооо"![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 07-01-2013 на 20:43
Нямам думи..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
някои хора току-що се лишиха от моята така известна толерантност
много съм ЯДОСАНА.
Утре ще ми е първия работен ден у хотела...пфф хич не искам да работя тям и като сервитьорче,ама...ще трябва да ходя и да се опитам да не се захапя със някой от първия ден..Току виж има готини хора и се забавлявам![]()
>>DjBelev<<
Край, това беше, няма аз да седя и да се мъча по нощите..
След 2 часа отивам на работа, вечерта като се прибера се наспивам хубаво, а на сутринта.. на сутринта
Започвам отново с активните тренировки (Ама хич не ми дреме за здравословното ми състояние)
Измъчих се достатъчно, достатъчно тъжни мелодии и текстове, в крайна сметка, аз съм си аз, щастлив съм със себе си и съм си напълно самодостатъчен, няма смисъл да се терзая излишно, то каквото стане ще стане и без да го мъдря и да го пришпорвам, а трябва да си подредя обратно живота, така че заемам се и с тази задача.
Щастливо ми е, че най-после осъзнах всичко, което толкова време не разбирах!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не мога повече. Изморих се да чакам. Имам чувството, че всичко става много трудно с много мъки и много усилия, положени само от мен. И ми писна от празни обещания. Не спирам да се надявам, че нещо ще се промени, но уви...
Дори не ми се яде, вече. Мех.
Иначе, се очертава прекрасна седмица с готини хора. Мммммм.
wse taq
Последно редактирано от wtfstfu91 : 07-02-2013 на 08:16