- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Съжалявам, че се намесвам ама исках да си кажа мнението за "сивия сектор". Изобщо не трябва така да се изразяваш според мен. Ако държиш да кажеш, че си работил по-добре им кажи, че си помагал на приятели,роднини, от университета и т.н. в еди коя си сфера.
Тццц добре се уредих аз на работа на топличко и с компютър![]()
Честита Баба Марта !
В някво неутрално настроение съм сега, а през деня времето беше уникално (sun)
още един хубав ден и то доста ползотворен
петък е време е за малко излизане
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
2 дни в приятелкахубаво ми е, многооо.
Днес цял ден си мисля за един приятел, който не съм виждала от месеци. Ужасно ми липсва. Имам тоооолкова много за споделяне и само на него мога да кажа всичко. Пф.
Ако не беше лигльото, с който трябваше да се разправям днес, денят ми щеше да е абсолютно перфектен. Надявам се следващите два да са такива. Особено неделя. Имам толкова много очаквания от този ден.
Най-важното - той ще си идва и нямам търпение да го видя!
И спря да се върти за миг земята..
днес ми беше щастливо и радостно, дори когато ме претърсваха в тъпото джъмбо, щото алармата се разпищя :Д а аз както се бях облякла като клошар, не ги обвинявам де :Д
поне си купих супер шашавите очила и формички за мъфинии :3
Ебем ти грип! Ебем ти все!
Киснене в гореща вана с морска сол Не помага! Пиене на хапчета НЕ помага! Пръсване от плодове и витамини НЕ помага! Три дни непрекъснато ядене на чесън и лук НЕ помага! Пиене на огромно количество ракия НЕ помага! Пиене на вино с черен пипер и гадости НЕ помага! Лимони един куп, сок от лимони И ТОВА НЕ ПОМАГА! Пиене на неограничено количество ВОДКА.......... отново НЕ ПОМАГА! Чай! РОМ! Сокове! Всичко пробвах!
Не знам какво да правя вече. Щом на ден пуша по 3-4 цигари ЗОРЛЕМ и ми е толкова гадно, че едва, едва ги дърпам, а това никога не е било.. значи си е ебало майката нещо по системата, ама много сериозно!
Ирти , я бегай на някой знахар /лекар/ шаман щото хич не звучи като просто грипец, ще вземе да захванеш някой бронхит или пневмония, тогава вече си е ебало всичко.
maDamn
Имам да рисувам за утре, а така не ми се ще. Все още ме е яд, че се записах на този клас, но в твърде късно да се отказвам, половината семестър вече мина. И пак ще спорим, но каквито и аргументи да ми изкара, това на Damien Hirst не е арт
Иначе днес беше добре, може би за първи път от много време![]()
Стара. Изостанала. Подведена. Left behind.
Все готини емоции. За капак цял ден Асеновград утре...
Да ви еба и несериозността като сте влюбени... бахти... "Ще се видим, ще се видим, да ест" и накрая кво... "Ми не знам кога ще е готова, и не знам кво да ти кажа...изчакай малко... после ще пиша"
Казваш "Да си готова в толкова часа, иначе примоцията приключва". Особено когато става дума за момент 5 часа напред. В тази част на денонощието. Аз ли да ви уча... Писва ми да съм обкръжен от ученички.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ОООО не в близките 6 години деца не искам да гледам , до никое време съм играла на войници и полицай . То не бяха пушки и базуки![]()
. После на футбол играх, и се прибрах в нас все едно се връщам от Ирак
LOL . На всичкото отгоре опитвайки да ги накарам да заспят след 3 пъти прочетената приказка паднах от кревата
:d ,после и вкъщи малката ми братовчедка ,която е на 5, и е влюбена един футболист едвам сме я сложили да спи след 1 часова игра с кукли . Утре ,не знам какъв ден ме очаква
понеже съм на работа от сутринта до вечерта, и тези деца ще ми скъсят живот
. В момента се чувствам точно като нея
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qn6czOt5rIU
А сега лягам защото съм гроги а утре трябва и да успея да седна да уча ,ако онези дивачета спят на обяд , че имам много за учене.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-01-2013 на 23:06
Слушам си от моята релаксираща музика и след малко бегам да наням.Скоро ще се изяснят нещата с нея,вярвам че може да се получи и се надявам,за пръв път ми се случва да се ухилвам само като видя,че ми е писала![]()
>>DjBelev<<
гледам си tumblr,слушам някакви бавни, протяжни песни и ям ягоди, какво повече мога да искам![]()
Днес съм по-добре.
Падна ми един огромен товар от раменете.
Казах си всичко, за пръв път от бая време не премълчах нищо.
И се оказах права за бая неща, да не кажа почти всичките.
Щастливо ми е.
Събудих се почти наспана , леко неспокойна,защото очаквах да ми се обади, е обади ми се ,ама по-късничко
Сега мисля да си помързелувам, да си похапна, като цяло скука,ама тва е положението.
maDamn
Не се получи никак красиво снощи. Да си бях отишла сама, сигурно нямаше да ми стане толкова гадно, баси.
Повече никого няма да заведа там, това е решението, ще си ходя сама и да ми е мирно на главата.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Цяла сутрин чистя и подреждам, направо се изморих :Д Сега си похапнах доволно ии както се очертава днес няма да излизам, следователно ще си почивам и следобяд може нещо да поуча.
Хайде да идва лятото!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Един ден си викам, че ще спя до късно и комшията точно тогава ще реши да извика компания да му отреже дърветата пред къщата... в 6 сутринта
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-02-2013 на 22:03