- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Магс,ти оправяш ли се вече?
Иначе, усещам че или ще ми експлоадират яйчниците или ще раждам...
Ама ми е по-спокойно. Иначе, не се отчайвам тотално, все още кътам пароциама в момента съм гладна...окей...как може да съм гладна? Не разбирам,тея дни освен да ям нищо друго не правя
![]()
Последно редактирано от granger : 07-03-2013 на 18:01
maDamn
Тъкмо се беше поуспокоила топката и доброто ми старо свойство нещата да се случват по най-малко вероятния и непредвиден вариант си каза думата. Точно пича дето разчитах най-много на него се издъни, без умисъл разбира се, ама заради тая работа влизам още по-яко в кашата, той също, че и не сварих да реагирам най-адекватно и умно. Сега и двамата ще трябва да поработим яко, за да излезем от кюпа, и да направим много компромиси.
Плам - все още не мога да ям твърда храна, защото ме боли, ама иначе се оправям.![]()
Ох...не е ли жалничък миличкияМного боляло да не ти отговарят на лс-тата
"gledia sq kwo stawa ti si tupa grozna klio6tava prosta dolna kurva koqto q ebat za kef i izostavqt i znae6 4e taka trqbvwa samo da bydesh izpolzwana zybri selqnke is toi na selo i pak si typa kato gyz maika ti myrshawa kurwa dolna da eba"
maDamn
Ми къ мислиш ти и he goes hard!
maDamn
Това да ти пука за нещо или някого е ужасно нещо.
Вечната борба между двете ми егота пак е в разгара си.
Пука ми. Не, не ми.
Каквото и да правиш не си позволявай да изпитваш някакви си чувства, чувствата са ада на земята..
Ще ходя на работа по собствен график и ще ми плащат за това. Колко по-идеално може да е?
Нещата с кандидатстването ми вървят идеално, поуспокоих се. За пореден път се убедих колко добре работя, когато имам дедлайн.
Готви ми се. Утре. Хихи, малко сладко мое бръмбъзъче.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
яснY![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ебахти скуката жалко, че не мога да заспя.. Отивам да легна и да си чета книжка..![]()
Dr. Gregory House
<- така.
Много съм изтощена. И що пък да не се успя за работа. То се и очакваше де, имам нужда от почииивка. Хубу че почти винаги има ентусиасти да ме закарат пак в деветия кръг на ада.
Да мине и днес. Само да мине днес.
След вчерашния инцидент - добре.
Не съм стресирана, обаче здравата се уплаших.
Днеска се започват системите.
Като преглеждах учебника вчера нищо не схванах, некви кодове, некви неща, ама днеска ще ми ги обясняват.
Късмет си пожелавам..
Зайче.., операция :Д обеца имам под езика.
Днес се захващам на работа! А как ме мързи :Д
завърших семестриално!!!!
напих се зверски, рефрешнах се преди малко, животът е прекрасен
само трябва да си убия "мъжа"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
DisappointedDreamer бързо оздравяване. Съчуствам ти за кашите.
Емии ... как се чуствам. Добре и хващам фотографията.
Ще хапна набързо и пак този немски.
Щастлива съм обаче![]()
^ Що изчезна от чата, ся ми е скучно..
Он топик - чувствам се уморен, но сядам да уча!!!
Dr. Gregory House
Толкова много спах,че не е истина...
И сега ме чакат кафе и цигарка, след това едно прекрасно обедно къпане и ядене!!!
maDamn
Корема ми така се е надул, че вече може да взема самостоятелни решения за съдбата си.![]()
![]()
Трябва да чистя, после кардио, малко силови и... много силно се надявам довечера да ми се излиза някъде с някого.