- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Един път да се радвам , че имам главоболие. Усещам как предната вечер обърках доста неща. Няколкото дена фитнес ще ги преживея , дано се оправя на изпита. Цял ден се мотая из нас , бахти жегата е с вентилатор , ако си свикнал на климатик
май прекалих със сладоледа и усещам как гърлото започва да ме болии
добре съм общо взето с изключение, че съм наказана
на почти 18 съм, няма право да прави това, а и не съм направила нищо
ще се оправим
искам да се видиим
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мина ми изпита в Стара Загoра, "хазяйката" ми е супер добрата, пих бира с хубаво момиче днес деня е хубав, ходих на power risers, направо чудесен![]()
Последно редактирано от valdesbg : 07-05-2013 на 20:41
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На морето беше приказно, приказно, приказно! А сега отново към реалността. Оставам само 15 дена до сватбата и още много, много задачи. Имам огромен списък и все ме е страх да не забравя нещо..
трептя и се надявам да е за хубаво;
мъничето ме събуди и е толкова прекасен...като почнe да лае става още по-голям сладур, сега ще си правя палачинки + кафенце, после едно сериалче, малко документации, почистване, книжка и разходка из Борисовата <3
Добро утро :д
Объркана съм, не знам какво толкова се случва и знам, че се държа ужасно, но трябва да ме изтърпи малко, имам и други неща на главата. Жалкото е, че едва ли ще може, а аз не мога да го упрекна. И чувствам как по цял ден бездействам... Пф, ужасен човек съм станала.
Пълна апатия към всичко около мен.
снощи бешее....... СТРАХОТНООООО <3
килата е голям глупак, обаче добре че ди джея беше лице и направи купона.
а вървенето от дискотеката към колата с 2 леко пийнали момичета и едно супер сериозно момче беше върха
като цяло ми беше мнооооооого хубаво и искам пак![]()
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Искам всичко да е по-различно в момента.
Нещо положението ми не ме удовлетворява, което не е хубаво.
Дано поне с тва, което се захващам да излезе по-лесно отколкото е, че голяма мъка ще ми излезе иначе.
Заобиколена съм от хубави книжки.. ще се окъпя и ще легна да чета.. нямам желание да излизам изобщо, а уж е лято, а навънка е ужасно времето.. като есен.. загубено ми е такова..
Предупреждавам дълъг пост, просто искам да си излея всичко къде ми се е насъбрало.
Мляко с кафе и натурално ( разбирайте горчиво ) какао - пълен кеф. Но за сметка на това нямам никакъв апетит, нищо че я карам от 8 заранта само на 1 филиика. И съм отслабнала с 2 килограма, мамка му ...
За сефте ме скъсаха на изпит, голям праз, поне взех заверка, макар и по трудният начин. Хич не ме ебе, ама хич, но за сметка на това майка ми реши, че трябва да пищи, врещи, заплашва, обижда и тн. като за световно. Не ми се мисли за бащата, ама той поне е толкова избуглив и с толкова слаби ( липсващи ) нерви.
Майната му пук на всичко, довечера няма да се прибера и толкос, може и 2-3 вечери да не се прибра, толкова вече ми е писнало от всичко. Ще си остана при моя няколко дни, че ми писна от цялата тая мизерия наречена сесия. 3 изпита взех и на последният - дървото си го гризнах. Наистина взе да ми писва! Даже се замислям да ида направо на ликвидация, и да не се занимавам с поправки, но още не съм решила.
Вече започвам да си гледам само кефа.
За капак на цялата тая изнервена история най-добрата ми приятелка реши да ме изнерви и тя. Викам и аре да се видим утре, или днеска до към 3-4, че имам вече уговорка за 4 и нещо, която трябваше вчера да стане, тя мрън-мрън-мрън не можела по рано от 3 и половина и макар и да съм на близко, пак трябва да измествам уговорки за 1 час назаде, от което пак следват скъсани нерви.
Най-добрият ми приятел пък го играе сърдит и той не знае защо ... Едно друго аверче пък го чакам 4ти ден да ми пише да се видим като хората, че ми писна за по 30тина мин само, е малко е. И все го мисля как е, къде е и тн. Поне телефона му да бачкаше, той нашият не си платил сметката и айде, пак са го резнали ( което ми напомня, че и аз имам една неплащана от 2 месеца, а кинти за нея - няма ). В скайпа никакъв го няма от седмица, в фейсбука и там не е влизал близките 3 дена ... дори съобщението не си е прочел, и верно започва да ме притеснява.
Единственият човек, който не би ме изнервил в момента май е мъжо, ама то и това не е сигурно ... Нищо сигурно няма на тоя свят ...
Майната му на всичко, довечера с компанията ще се напием като мастии!!!
Последно редактирано от DragonLady : 07-06-2013 на 10:37
Казаното - казано. Направеното - направено. Всичко свърши.
Напред и нагоре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дано вече този цвят на косата да ми отива![]()
Тя ми липсва нещо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Въпреки снощния фейл вечерта мина добре.
Установих, че не е толкова трудно да караш колело по тъмно... с рокля :Д И е хубаво да знам, че има кой да ми изслуша ревливите драми, които и без това не се случват често.
С каквито и песни да ме поздравява, нещата няма да се променят.
Ама поне има вкус, това му го признавам: http://www.youtube.com/watch?v=AQBe_pibFCo
И все пак в момента съм така: http://www.youtube.com/watch?v=_U5Y5r__0N0
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Аз съм си напълно истинскиятТова показва,че просто не ме познаваш,което си е напълно нормално всъщност.Твърде малко хора ме познават истински.Спомням си и една реплика на Пантерата (понеже не мога да не включвам и други хора),преди време,която ми каза във връзка с една тема от мое мнение именно в такава тема,но по предна:"Изненадваш ме с мнението си.Аз мислех,че ще държиш на мнението,че чалгата е за идиоти, а всички фолк певици са курви.' или нещо от тоя род беше.Просто нещо не ми се пишат чаршафи сега,отвреме навреме не се задържам на компютъра, а и не ми се повтарят все едни и същи неща.Животът ми не е чак толкова интересен.А тя...да липсва ми...въпреки,че общуването се извършва в интернет и ако съдим по онези твои намеци в ЛС-тата наскоро за този тип отношения изобщо не очаквам да ме разбереш.
. Така по-добре ли беше или пак съм в слаба форма
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всякаква диагноза очаквах, но не и това. От тук нататък, спокойно мога да забравя за отворени обувки или недай си Боже и тениски в бъдеще...![]()