- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Болна и безпарична съм, как трябва да се чувствам? Ако имах пистолет, щях да стрелям наред.
Да се е*а и в интуицията тъпа, винаги знам какво ще се случи предварително, а не мога да го предотвратя. По-добре да живея в блажено неведение, отколкото да преживявам прединфарктни състояния по никое време.
Излишно е да споменавам и как другите очевидно не са ми достатъчни, щом почнах да се саботирам сама... Върха на сладоледа.
Много ме мързиии, а трябва да се стягам, защото след два часа апартаментът ще се превърне в бойна зона покрай рд-то на съквартирантката. Тъпото е, че май не ми се купонясва особено.
И не знам къде са изчезнали всички, ама ми е много самотно у нас![]()
Как ми се иска точно в момента да е тук... да си го гушна или просто да го наблюдавам как работи на компютъра си. Всичко в него ми липсва вече. Утрешният ден ми се струва толкова далечен и недостатъчен. Искам го веднага и го искам за по-дълго.
И спря да се върти за миг земята..
Защо обича да ме дразни толкова? После защо съм искала да се изнасям това лято, ами то вече ми писна от нейните глупости. Дето само ще се караме и сърдим, по-добре да сме далече една от друга и да се виждаме един път седмично.
Да се откажа ли? Да се боря ли? Такива мисли ми се въртят в главата. Интересно ми е в неговата какво се върти? И защо пак трябваше да се влюбвам и вманиачавам? Колко добре си ми беше като не ми пукаше и той тичаше след мен. Именно тогава прецаках нещата. Сега ще си сърбам попарата. И ще си знам за друг път.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
it's amazing.... понякога се чудя на собствения си късмет, чувствам се щастлива
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Поредният тъпак. Имам чувството, че привличам само такива, баси, как пък не се намери един нормален да ме занимава. Или ще е някой тотален мързел, който го мързи да си направи закуска сутрин и да си изпере дрехите поне веднъж седмично, или ще е някъв алкохолик и наркоман, или ще е обвързан и ще си изневерява на тъпото гадже. Все едно и също!
Купонът иначе беше много як, надявам се съквартирантката ми да е щастлива, получи се хубаво рд парти, без ексцесии и проблеми. Утре ще се чисти много, амааа няма пълно щастие, пак съм доволна, че няма нищо строшено тоя път
Честит трети март на всички!
Тая вечер смятам да се занеса на бг-парти, че ми писна от шотландски идиоти.
Хубаво се натрясках. Тц. Но за сметка на това си прекарах страхотноооо! Нови хора, танци, забавления. Бррр.
Дроб съм. Махмурлук. Нуждая се от сън.
Като герой от текст на SlipKnot се чувствам... Може би като Disasterpiece...
Май го преборих тоя гад. Всъщност още го боря, но съм значително по-добре. Остана само грубата кашлица и храчките, но аз и без това си кашлям откакто се помня. Времето е хубаво и мисля да мръдна някъде. Върти ми се една кръчма в главата и няма да е лошо да се гостя с някакво ядене, няколко водки и няколко бири. Поразведох кутрето и тъй.
той беше казал ,че си пука яко чесън ...
ох, не мога. Искам да легна и да се размажа от сън,докато не дойде тая пролет ,БЕ!
Честит 3ти март!
maDamn
Мноооооого ми е щастливо! Знаех си, знаех си, знааех си! ^^
Щастливо и много много влюбено![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
в момента се чувствам сякаш съм оперирана от либидо, някакво желание за нищо; изморена съм, а не ми се спи; имам за учене, а нямам намерение да уча, дано да издържа повече от седмица без фейсбук, натоварих се много там
едно хубаво нещо - по-бързо да идва вторник следобед!
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Отчайвам се колко ограничени могат да бъдат някои хора.
maDamn
Хубав завършек на деня.
Утре обаче не знам как ще се става толкова нечовешки рано.
Прецакана. Някои мъже просто са страхливци и ги е страх да се влюбят, за да не бъдат наранени.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Имам нужда от нещо повече. Заслужавам нещо повече. Губя си времето и енергията. Не искам драма.
Утре... поне се очертава да е ... хубав ден... секс, лекции.. <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5