- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Тъжно ми стана.
Как вечно добрите и всеотдайните биват тъпкани и наранявани.
Тъжно е, наистина.
Иначе, след малко заминавам на уни.
Доволна съм от свършеното за днеска, ще чакаме резултати с нетърпение.
Сраснала съм се с леглото и не искам на училище.
Не знам колко пъти изтрезнявах тая вечер, не съм мигнала и ми е много интересно как ще оцелея през четирите часа лекции.
И се тревожа, не мога да ги открия. Къде по дяволите са се запиляли, оффффф.
Втора смянаа. Смесени чувства. Малко ме мързи да уча ама след малко ставам ;]
Понеделник, блях.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Цяла нощ не съм спала заради едно от децата . А на всичкото отгоре днес ще правя контролно по Физика. Доволна съм , че съм втора смяна но .... не чак толкова много
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-04-2013 на 07:59
Физика ли казахте? Страшно съм доволна, че последна година я учим, просто камък ще ми падне от плещите. Е, астрономията е интересна, ама е мъничък дялът в учебника.
Прилив на енергия усещам. И съм се захванала с много неща, ама тоя път нямам никакво намерение да оставя някое от вече почнатите недовършено.)
Малко повече започнаха да ми идват задълженията.Просто искам спокойствие от всичко и всички.Поне за няколко дена.
Да бе.
Моля ти се... красив/чаровен/странен как ти звучат като прилагателни за кварки? Що за малоумщина?
Електричеството също беше трагедия.
Най-много ми харесва оптиката и астрономията.
Готино ми е такова, само трябва да изчистя и заминавам да се уча да паркирам на полигон. Мухах.
Чачо, кварките и лептоните ,ако са яки , питай ме как съм се напъвала да изкарам 6 на тоя материал.
Само дето не се нааках![]()
maDamn
Йееее, седмицата започва чудесно! Хубави оценки, хубаво настроение, хубави хора.![]()
едит: <3 прекрасен е.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-04-2013 на 14:41
В гърлото ми като огън тя гори,а лавата в кръвта ми ври, ракийчице, пламък си ти и от лъчите ти пия,мерака по теб не мога да скрия.Не са опитомени още зверовете,усещам как ми се огъват коленете.Поглеждам бурето и клатейки се върху стола, виждам как в дим и пари се появи добрият дух на алкохола.
Ирти , да си мислил да станеш поет? Ще направиш кариера.![]()
maDamn
Прибрах се от тренировка, изкъпах се, вечерях и сега съм супер уморена, най-вероятно ще си лягам... :]
Ех,тъкмо си помислих,че ще ти искам автограф,та кат станеш известЬен да се фукам![]()
maDamn
най-добрата ми приятелка е наранена а аз се чувствам 5 пъти по-зле от нея само защото я виждам плаче повече последните дни отколкото откакто я познавамиска ми се да можех да й помогна
трябва ми нещо разтърсващо и свестяващо
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Пореден скапан ден ! Ставам без желание за нищо и се чудя - Света ли е побъркан и хората са решили , че "любовта" е демоде или аз самия съм ебати каръка и все си избирам невъзможни ... както и да е. Приятен и изпълнен с емоции ден на всички !![]()
Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 03-05-2013 на 03:09
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...