.
Затворена тема
Страница 19 от 163 ПървиПърви ... 91516171819202122232969119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от iiinaaa Виж мнението
    мисля че се влюбвам
    говори ми, говори ми
    <33333333333

Супер фен Аватара на Irti
    В гърлото ми като огън тя гори,а лавата в кръвта ми ври, ракийчице, пламък си ти и от лъчите ти пия,мерака по теб не мога да скрия.Не са опитомени още зверовете,усещам как ми се огъват коленете.Поглеждам бурето и клатейки се върху стола, виждам как в дим и пари се появи добрият дух на алкохола.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ирти , да си мислил да станеш поет? Ще направиш кариера.
    maDamn

Прибрах се от тренировка, изкъпах се, вечерях и сега съм супер уморена, най-вероятно ще си лягам... :]

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ирти , да си мислил да станеш поет? Ще направиш кариера.
    Това е от нета. Просто си запивам след работа.

ПС: Тези дни ще се направя дърво пиян, че отдавна не съм бил. Толкова пиян, да залитам хипер много, но да не падам.

Град
    Beyond reality
    Ех,тъкмо си помислих,че ще ти искам автограф,та кат станеш известЬен да се фукам
    maDamn

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    най-добрата ми приятелка е наранена а аз се чувствам 5 пъти по-зле от нея само защото я виждам плаче повече последните дни отколкото откакто я познавам иска ми се да можех да й помогна
    трябва ми нещо разтърсващо и свестяващо
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Пореден скапан ден ! Ставам без желание за нищо и се чудя - Света ли е побъркан и хората са решили , че "любовта" е демоде или аз самия съм ебати каръка и все си избирам невъзможни ... както и да е. Приятен и изпълнен с емоции ден на всички !
    Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 03-05-2013 на 03:09
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Вече сЪм на работното място, пия си кафето, попЪлнил сЪм отчетните книги, засякЪл сЪм касовата наличност. Остава да ударя 1 метла и 1 парцал на бара. СлЪнцето изглежда супер огромно и червено, а всички бЪрзат за работа и все 1 само аз го виждам!
    Ще бЪде ебаси и якия ден!!! [[skyperock]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Вече сЪм на работното място, пия си кафето, попЪлнил сЪм отчетните книги, засякЪл сЪм касовата наличност. Остава да ударя 1 метла и 1 парцал на бара. СлЪнцето изглежда супер огромно и червено, а всички бЪрзат за работа и все 1 само аз го виждам!
    Ще бЪде ебаси и якия ден!!! [[skyperock]]
    Къде бачкаш?

Раздразнена съм. Ще бъде поредният страхотен слънчев ден, пропилян в седене на дивана и гледане на сериали.
    Фани тая логика.
    И трябва да ходя до лекарката за бележка, дано не ме кара да чакам 100 часа.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Къде бачкаш?

Раздразнена съм. Ще бъде поредният страхотен слънчев ден, пропилян в седене на дивана и гледане на сериали.
    Фани тая логика.
    И трябва да ходя до лекарката за бележка, дано не ме кара да чакам 100 часа.
    Управител сЪм на 1 автомивка ( )
    Деня беше супер якия!! Всеки ден искам да ми е такЪв!!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Прекрасно. Взех си кратка почивка от даскало, която ми се отразява много добре до момента.
    Изпих си кафето и вече се чувствам пълноценен човек.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Доволна съм от изпитите. Сега трябва само да подобря някои оценки. Мхмхмхм.

За пръв път от доста дълго време съм мъничко наистина щастлива.

Усещам как днес ще съкратя живота си с няколко годинки . На всичкото отгоре утре съм на урок,и трябва да намеря време да седна да довърша домашноот си .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Имам 6 по статистика без да съм пипала задачи да уча и без да съм била седмица само каквото ми обясниха преди часа, не че нещо ама съм си умница *горда* . В настроение съм, което от доста време насам не се беше случвало..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Обърнах всичко, нищо не мога да открия, да му се невиди и тъпотията. Тъпо ми е малко, сега ще трябва да се занимавам с хиляда простотии.
    Мързи ме да ходя на лекции, ама днес е вторник, което значи, че няма да ми е скучно.

Мега фен Аватара на Chacho
    Нещо взех да се охарчвам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нещо взех да се охарчвам.
    Така е, като си богат напоследък ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Така е, като си богат напоследък ..
    Много бързо свършва тоя "напоследък".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Много бързо свършва тоя "напоследък".
    Това е, защото хубавите неща са кратки ..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Охххх запали ми се тия дни главата покрай това CV. Важното е че се справих и след известно забавяне преди малко го пратих.Сега вече каквото е писано това ще стане
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Най-сетне време за мен . Вчера свърших къщната работа и днес съм свободна . Научих си за урока и сега съм доволна !

Град
    Beyond reality
    Чудеснооооооооо!!!! Чувствам се пИрфекшън.

А ето и нещо,което знам от мегамного време,но ми напомни за Пламен Горанов,срещнах го в една статия. Ако се интересувате от Ян Палах и делото му ,прочетете
    Ян Палах го няма и така ни се пада -
    сега всеки си има своя вътрешна клада,
    на която страхлив, разтреперан и ням,
    се самоизгаря от мъка и срам!
    -В.Петров

Не съм сигурна каква е позицията ми спрямо действията им, но стихтворението е силно,частта която е тук е само финалът.
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не особено добре. Това, някой да ти липсва и единственото нещо, което да искаш повече от всичко друго на света, е просто да те гушне и да те целуне, а да знаеш, че никога повече няма да се случи и все пак, да продължаваш да чакаш и да се надяваш е възможно най-парадоксалното, най-абсурдното, най-мъчителното чувство, което можеш да изпитваш.
    Изключително много ми липсва във всеки един момент, обичам го, обаче повече обичам себе си. Преживяла съм едни от най-хубавите си моменти с него, но и едни от най-нещастните си. Поради тази причина и се опитвам да продължа. Не мога отново да го допусна в живота си, не мога отново да позволя да ме съсипе, тъкмо когато се закрепих и животът ми отново потръгна по нормален начин, не мога отново да се унижа да бъда там, където не ме искат.
    И все пак, дълбоко в себе си се надявам да не се чувствам само аз по този начин. Надявам се да чувства нещо към мен, надявам се да му липсвам и ежедневно да си припомня всички хубави моменти, които сме имали и да съжалява... И да съм грешала, ужасно много да съм грешала, че той е влюбен в друга и че посвещава всяка свободна минута, за да бъде до нея. ..
    Иска ми се да изпита разкаяние и да ме потърси, когато вече е осъзнал грешките си; когато е осъзнал, че има всичко и аз съм единственото, което му липсва и което го допълва, когато е готов да поеме отговорност за действията си и когато има реалното желание да присъства в живота ми, както и аз в неговия.
    Знам, че това никога няма да се случи, ако ще Земята да се разтвори и Ад-ът да замръзне, знам, че никога няма да чуя думите, които желая да чуя най-силно, знам, че дори най-вероятно никога повече няма да го видя, знам и че връщане назад няма.
    Тогава защо продължавам да тая надежда и да тръпна в очакване?

Супер фен Аватара на tonssy
    Днес съм най-щастливатаааааааа <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си