- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Благодарна съм, че я има.
Иначе - все така зле.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съвсем скоро..... щастливо и напрегнато ми е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Идва ми да наритам де що съществува мъжки индивид. Не знам дали някога е имало разделение на половете, обаче в момента съществува само един или ако са два, то определено са обърнати. Определено, ако един ден имам момче, ще го възпитам да бъде МЪЖ, а не просто някво същество с израстък.
Наистина съм шокирана как може да съм повече мъж от масата мъже. Сменях обкръжението, сменях компаниите, смених поведението, обаче разочарованието продължава да е тотално. Плахи, неамбицирани, боязливи, мързеливи, отказващи се от най-малкото, лигави, женкари... Не знам възпитание ли е, среда ли е, кво е, обаче ми идва да се обеся вече.
Искам да срещна свестен мъж. Един поне. И то не, за да си го присвоя, а просто, защото имам нужда от някаква надежда, някакъв знак, че един ден, когато съм по-добре и когато съм готова, ще има някой, който заслужава да му дам любовта си и ще я оцени.
3 сутринта... аз утре съм на училище. Не ми се мисли просто.
Пак съм в някакъв супер якия филм замесена ... как все в такива се набутвам, не мога ли да си живея спокойно живота. За първи път ми се иска предишното ми еднообразие.
Наруших принципите си и бях жестоко смачкана ... Никога, никога не тичам след момчета, за първи път го направих и сега се чувствам като пълния олигофрен... Да се мъча да си изразя чувствата аз (то едни чувства де ;д), а да ми отговорят с "лека нощ Борянче" ... леле колко е грубо това. Никога повече няма да се обяснявам на момче.
И все пак това е леко минало вече ... Пак се събрах с моето момче и силно се надявам всичко да си дойде по старому, въпреки че знам, че едва ли ще стане ... Правим само някакви напразни опити вече.
Имам да уча по право .. и по биология. Трябва да оставя личния си живот малко на страна и да се хвана здраво в ръце, защото летя стремглаво надолу.
Нали си на 17се какво право ? Или малко фейк профилченце ? Чудя се как го правите това събиране и делене и връзки и к'во ли неБах ! На 22 години съм пък съм имал само 1 гадже и то не сериозно. Всичко друго беше чук и бег. Даже и свирка не са ми прайли !
Вие тука ревете ли ревете
И аз имам да уча по Основи на информатиката. То кой ли и не скъсаха на този изпит ...
Ае лека нощ Борянче![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Все още чакам.... мъчително е... но трябва да изтрая. Надявам се остава още малко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
you're so deep![]()
![]()
Етика и право - 10клас
Баш тя не е фейк, опитваха се да я изкарат не веднъж или два пъти.
Липсващо ми е. Искам си го при мен. Днес имам тест по математика,който се надявам да не оакам.
Нях.Обичам го.Ще имаме някакви олипси в училище,които да ни "ориентират" професионално.Лектори някакви. Да видим какви ще са и дали няма да си хвана гъза в ръка и демонстративно да напусна,не че не ми се е случвало.
maDamn
Не.
Имам да чета, пък толкова ме мързи... Срамота е да съм толкова несериозна и неорганизирана. Да не говорим и колко съм разсеяна в последно време и как все забравям да свърша нещо. Затова реших да си пиша бележки и да си ги слагам уж на видни места, ала след като почнах да пиша по 10 бележки на ден с една и съща информация или направо да ги затривам от лицето на Земята, тотално се отказах.
И ми се ще да завали. На топличко съм, имам книга, хубав чай и удобно легло. Само дъжд ми липсва, за да е идилията пълна.
Спах ли тази нощ, не спах ли...
Искам, ама последствията от това ме притесняват. И дали ще има последствия изобщо, ама като знам, най-вероятно да.
Днес съм пас.
Прибрах се уморена,адски. А колко много работа ме чака. Поне с него всичко е добре. Влюбено ми е,обичам! Имам нужда само от одеалце,топло шоколадче и почивка. Пък работата няма да избяга,ще си я свърша!
Ух...толкова го искам до мен,скорооооо, дано е по-скоро.
А сега готвенето мен чака.
maDamn
Сега се прибрах от училище след е*ати дългия и (почти) безсмислен ден. Адски ме боли коремът и като цяло не се чувствам много добре :/
ще се пробвам за Спийди Гонзалес днес. дано ми се получи.
липсва ми и трябва да си търся нов шампоан.
<3:Д
ОООо днеска в училище голм смх падна всички тези хора ужасон ще ми липсват![]()
Някво ми е весело нищо че след 2 часа отивам на урок и там онази ще ми свие сърмите
![]()
Влюбена съм и нямам търпение приятелят ми да си дойде Април месец , че нямам търпение да го нацeлувам и настискам вече ужасно ми липсва <3<3
Почивка ... най сетне малко почивка и за менСъвсем скоро всичко ще се подреди както трябва да бъде. А от сряда или четвъртък ще гледам голям сейр, че и две в едно. Ама така е някой хора сами като си серът в паничката, после им се налага да си го сърбат.
И чакам гостиТоест един доста приятел следобед
![]()
Разни хора ми се усмихват чаровно и ме поздравяват, а аз даже не ги знам кои са и нямам спомен да съм се запознавала с тях. Баси, остарявам! Паметта ми явно вече не е толкова услужлива.
Обичайно много ме мързи, ама трябва да го преодолея и да захващам учебниците. Ама първо да си почина малко.
You are broken, I can fix you...
след успешно взетото кормуване се чувствам много по-спокойна и дори с една идея по-щастлива![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Един изпит мина. Един остава. И после ваканцииииияяя![]()
![]()
Не можах да спя тази нощ. Супер скапана съм. Нямам търпение да се прибера и да нищоправя. Искам на екскурзия в някоя интересна страна с различна култура..еххх
Ужасно ми е. Изморено, болно, нервно, тъжно.. всякакво. Правила съм си преди много време регистрация тук и честно казано я забравих, но реших да си направя нова, която тепърва ще използвам.. Най-вероятно тази тема ще ми е любима, тъй като има неща, които не мога да кажа на приятелите ми, относно това как се чувствам..
Става дума за момче, разбира се, за ужасното детско държание на уж по-големия ми приятел.. Зле ми е.
Чудесно . Днес е Понеделник а урокът им е само 1 час . Тая седвица ще бъде много натоварена в училище но пък се очертава да е страхотна !
Тцтц, може да се оправдава.. Явно има опит в оправданията. А аз имам опит в това да ме боли заради него.
Тоз живот не е хубав !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...