- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Колко е хубаво да те глезят, докато си отпочиваш от всичко около теб...
Разтапям се. Ужасно влюбено ми е, а пък и започва нов етап от живота ми. о.О
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Малко ми е скучно пък и много се надявах времето днес да е малко по-слънчево и да изляза на разходка, но явно цял ден ще си остане мрачно.
Зарибила съм се по една трилогия от книги и възнамерявам след малко да седна да почета.Така и така няма да има какво друго да правя...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
скоро ще се похваля с извадени сливици
най-сетне ще ги разкарам тия тъпаци.
брр.
доволно ми е. креативно.
продутивно! захващам се за работа!
Не знам. Имам усещането за някаква борба на емоции,за някакво постоянно претегляне на нещата на една везна по всяко време и всеки ден,някакъв страх от изпускане на контрола върху нещата,всячески стремеж за постоянното им контролиране.
Мисля си,че като че ли аз не искам да попадам в подобна ситуация,но пък и си мисля,че доста добре умея да се поставям на мястото на хората,когато го пожелая.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пф, колко изпитвания пак се събраха не е истина -.- Почвам да уча.
Като глас в пустиня.
Иначе ми е окей. Неутрално някакво. Чакам уикенда, за да се видя с приятел и да се нарадваме на готиното време с колелата, ако имаме малко късмет.![]()
егати скапаното време. Толкова дълго се задържа слънчево и приятно и днес пак е студено. Поне ми отмениха следобедните лекции и обмислям да си отспя.
И тъпо, ама съм забравила как се общува пропърли с хора, които ти разбират всяка дума и с които тепърва се запознаваш. Объркано го обясних, ама... дам. Свикнах напоследък по 100 пъти да обяснявам някакви тотални глупости и сега, като виждам общи неща и разбиране отсреща спичам. Блах. Понякога сама не се разбирам. :/
Някво обърканоооооооооооооооооо оооо. НЕЗНАМ КЪДЕ СЪМ , И КВО ПРАЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Я !
Чувствам се изморена от всичко около мен от хората от емоциите от случките
Изморена, изтощена...искам само да си лежа и да си почивам без никой да ми говори и да иска нещо от мен. Искам повече никога да не ме боли крака след утре.
Последен ден, и след това седмица почивка. Вярно ще се работи почти всеки ден, но поне класове нямам![]()
Сууууупер ден.С Ростислава беше забавно.Трябва да пиша по предприемачество , а Даймънд 4 ме чака рофл .Дано дойде топлата вода , утре е ден за курви
Тъжно ми е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Скапан и утре ще ми се ебе майката. В Събота ще работя на не знам колко места. Писнало ми е да работя за 5 човека, като луд. Деба и парите деба. Искам да се напия и да си легна.
Мамка му! Чувствам се ужасно...добре!!! Седмицата е кЪм края си, дано да не е така и с доброто насроение! Да си кажа честно, от доста време не сЪм се чувствал така. Чак почвам да си мисля, че нещо скапано ще се случи... хА дано не!
Цяла вечер си хейтвам на воля. Действа ми изключително успокояващо.![]()
You are broken, I can fix you...
бясна.
И на себе си, и на родителката ми. Никаква подкрепа за пореден път, кога ли ще се науча и аз, че няма смисъл да разчитам на никого.
Ааааааааааадски уморена, след душа преди малко не знам какво ме спира да се пренеса в света на сънищата. Нямам търпение да свърши утре.
Да идва вече утре и да мога да си го видя и чуя по скайп най-после, че така ми липсва вече. Всичко е било до сега, но цял седмица без каквато и да било комуникация до сега не се беше случвало.
Липсва ми! Искам Юни месец!!!!!!!!!!!![]()
Май съм се тревожила напразно толкова много, хубаво е да имаш хора, които да те подкрепят в подобни моменти, радвам се и на него, че го има и ми дава такава сила да се боря с всичко, обичам го много![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]