.
Затворена тема
Страница 22 от 163 ПървиПърви ... 121819202122232425263272122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 4072
    Мега фен Аватара на xoxi
    Колко е хубаво да те глезят, докато си отпочиваш от всичко около теб...
    Разтапям се. Ужасно влюбено ми е, а пък и започва нов етап от живота ми. о.О
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Малко ми е скучно пък и много се надявах времето днес да е малко по-слънчево и да изляза на разходка, но явно цял ден ще си остане мрачно.
    Зарибила съм се по една трилогия от книги и възнамерявам след малко да седна да почета.Така и така няма да има какво друго да правя...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    скоро ще се похваля с извадени сливици
    най-сетне ще ги разкарам тия тъпаци.

брр.
    доволно ми е. креативно.
    продутивно! захващам се за работа!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не знам. Имам усещането за някаква борба на емоции,за някакво постоянно претегляне на нещата на една везна по всяко време и всеки ден,някакъв страх от изпускане на контрола върху нещата,всячески стремеж за постоянното им контролиране.
    Мисля си,че като че ли аз не искам да попадам в подобна ситуация,но пък и си мисля,че доста добре умея да се поставям на мястото на хората,когато го пожелая.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на tonssy
    Пф, колко изпитвания пак се събраха не е истина -.- Почвам да уча.

Изнервена,гладна и възбудена

anonymous708973
    Guest
    Като глас в пустиня.

Иначе ми е окей. Неутрално някакво. Чакам уикенда, за да се видя с приятел и да се нарадваме на готиното време с колелата, ако имаме малко късмет.

Супер фен Аватара на shmatarok
    егати скапаното време. Толкова дълго се задържа слънчево и приятно и днес пак е студено. Поне ми отмениха следобедните лекции и обмислям да си отспя.
    И тъпо, ама съм забравила как се общува пропърли с хора, които ти разбират всяка дума и с които тепърва се запознаваш. Объркано го обясних, ама... дам. Свикнах напоследък по 100 пъти да обяснявам някакви тотални глупости и сега, като виждам общи неща и разбиране отсреща спичам. Блах. Понякога сама не се разбирам. :/

Някво обърканоооооооооооооооооо оооо. НЕЗНАМ КЪДЕ СЪМ , И КВО ПРАЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Я !

Чувствам се изморена от всичко около мен от хората от емоциите от случките

Супер фен Аватара на cyclops
    Изморена, изтощена...искам само да си лежа и да си почивам без никой да ми говори и да иска нещо от мен. Искам повече никога да не ме боли крака след утре.

Последен ден, и след това седмица почивка. Вярно ще се работи почти всеки ден, но поне класове нямам

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Сууууупер ден.С Ростислава беше забавно.Трябва да пиша по предприемачество , а Даймънд 4 ме чака рофл .Дано дойде топлата вода , утре е ден за курви

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Много, много уморен..

Много влюбен... <3

Тъжно ми е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Irti
    Скапан и утре ще ми се ебе майката. В Събота ще работя на не знам колко места. Писнало ми е да работя за 5 човека, като луд. Деба и парите деба. Искам да се напия и да си легна.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Мамка му! Чувствам се ужасно...добре!!! Седмицата е кЪм края си, дано да не е така и с доброто насроение! Да си кажа честно, от доста време не сЪм се чувствал така. Чак почвам да си мисля, че нещо скапано ще се случи... хА дано не!

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Изнервена,гладна и възбудена
    the same

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цяла вечер си хейтвам на воля. Действа ми изключително успокояващо.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    бясна.
    И на себе си, и на родителката ми. Никаква подкрепа за пореден път, кога ли ще се науча и аз, че няма смисъл да разчитам на никого.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ааааааааааадски уморена, след душа преди малко не знам какво ме спира да се пренеса в света на сънищата. Нямам търпение да свърши утре.

Да идва вече утре и да мога да си го видя и чуя по скайп най-после, че така ми липсва вече. Всичко е било до сега, но цял седмица без каквато и да било комуникация до сега не се беше случвало.
    Липсва ми! Искам Юни месец!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Май съм се тревожила напразно толкова много, хубаво е да имаш хора, които да те подкрепят в подобни моменти, радвам се и на него, че го има и ми дава такава сила да се боря с всичко, обичам го много
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на Slobbery
    Объркана.

~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си