- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ужасен ден, не мога да повярвам, че всичко това се случва. Цял ден си мисля, как искам днешният ден да мине по-бързо, докато не се сетих, че не знам дали утре няма да са още по-зле нещата.
Майната му на него и на наглата му усмивка! Никога няма да ме има пак! Да го ду*а! Даже не ми пука толкова колкото бих искала да ми пука!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
"I am rock! And there's no braking me! I AM ROCK!!! And there's no earthquake - it's ME!"
Има шанс да си намеря нова работа. Отново няма да сЪм сЪдов хирург или ядрен физик, но ще е за малко повече пари и ще обикалям България. Само дано се оредят нещата. Настроението ми е на МАХ!
Голяма чаша чисто кафе. Бисквитки. Хубав старт на иначе скапана нощ.
Днес се надявам да направим нещо.
Днес добре. Доволна съм от снощи
Хапвам пържена филийка и пия чайче.
Следобед ще си направим една разходка на това прекрасно време![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
обожавам да се будя от слънцето, греещо лицето ми ^^
сега чакам баща ми да се върне със закуската, милият ми той вчера се прибра с два букета за мен и майка ми и ми оправи настроението ^^
днес ще видя какво ще правя.. хем ми се излиза на паметника, хем не ми се говори с никой, писна ми все АЗ да искам да излизаме, а те да си правят оглушки.. може да отида сама с книжка и бира, не ми пречи, но ще си помисля.. имам твърде много работа за вършене в нас :Д
усмихнат ден на всички ^^
Заредена с енергия и положителни емоции.
Прекрасно си изкарах вчера, прекрасно започна и днешният ден, пък как ще протече... Каквото сабя покаже. Готова съм да посрещна предизвикателствата с отворени обятия.
Добро утро на всички.
Пия кафе, хапвам домашно тирамису и се радвам на слънчицето вън. Чувствам се супер бодра, нямам търпение да мръдна от нас довечера, хич не ме свърта. Дано успея да свърша и нещо полезно.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Животът пак започна да придобива смисъл. Много съм щастлива, че след вчерашната тренировка не ме боли крака. Оказа се, че не съм загубила и форма, което е добре.Само ме е страх да пресилвам за шпагат, но всичко ще си дойде с времето. Може би другия път ще се разчекна. Яко ми е. Сега си пийвам кафенце и после на слънце)))
40 часа без сън..бях превъртяла
но сега се наспах, закусих, пих кафе , пуших и съм щастлива
една торта, едно кафе и малко ягоди може да ме направят мнооого доволна
а той ми подари цветенце и съм много поласкана <3
пак се скарахме за глупости, но пък после се обади, така че май не се сърди, което е добре
но в четвъртък ми беше много хубаво с него...мърр
след 1-2 седмици ще отидем и заедно, от отдавна не сме били
обичам! <3
а сега отивам да видя как убиват Косъма в "Под Прикритие" ..![]()
Денят ми започна прекрасно с разходка рано сутринта , чаша кафе и любимия човекЛошото е ,че трябва да уча за колоквиум , а в това прекрасно слънчево време не ми се стои вкъщи...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Някво супер мързеливо и палаво ми е <3ще прекарам денят си в кревата с ягодки и хубави филмчета, а довечера ще изляза с моите дружки <3
Днес смятам да пропусна и да си остана в къщи. 20 мин по skype минават толкова бързо![]()
Смотано. Всички ми късат нервичките напоследък. Изпокарах се с една камара близки...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Щастлива. Купих си страхотна рокля и обувки за бала , отделно едни супер сладки пантофки.
Скоро и мъжльонко ще си идва и умирам от кеф.
В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии , та ми се размина прекия път , ама нищо . Повъртях пък пак се измъкнах.
maDamn
щастлива съм, обичам да пътувам,пътува ми се оше многооо, днешния ден беше страхотен, а вечерта тепърва започва и дано да си изкараме яко и този път
не знам защо виждам хората в толкова лоша светлина след усмивки, май няма да продължи така дълго както е тръгнало
тъпанар, всички са тъпанари, няма да си пусна фейсбука докато поне един не започне да се държи както трябва
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Да ми се извинява?! Да ми се извинява?! Ми че то се мисли, като правиш нещо, не след това да се извиняваш... Стореното, сторено. И да ми се извинява, няма да ми се върнат сълзите обратно в очите, нито ще се върне и поправи разваления празник, нито пък нещата между нас някога ще са хубави. Ок, разбрах, че няма да е с мен, ама тази демонстрация на забивки с други пред мен... С кво го заслужих?! Айде можеше и без това да мине. Била съм добър човек, ми като съм добър човек за какво трябва да съм и наранен човек?! Съжалявал... И бил забелязал, че съм го игнорирала. Не думай! Съвсем неумишлено беше. Не искал?! Че кво ме интересува? Той питаше ли ме аз какво искам и като исках да го виждам все едно ми се удовлетворяваха желанията. И сега ми се извинява... И се мразя за това, че съм леко впечатлена от този жест. Трябва да съм много по-ядосана отколкото съм всъщност. Трябва, а не мога. И май ще излизаме. Но като приятели. Защо по дяволите всички безкрайно много държат да ми бъдат приятели накрая, не искали да изгубят човек като мен... Е, добре де, мамка му, броят на мъжете ми приятели вече попреминава двайсет, а на мен ми трябва гадже, не още приятели...
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Отчаяна.. тъжна, изоставена.. Защо,защо защо....Все на мен...на менНа мен се случваа всичко
това ?
ПомияЯЯ отврат
Искам си връзката ;(...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Омръзна ми хората да се държат грубо и студено с мен!!!Тъпо се чувствам,смачкано.....
Единственият ми почивен ден и те точно днес ще решат да поканят 8 семейства у нас. После да ме пита отново защо не съм искала да съм с тях и съм смятала да се изнасям лятото.
Тъпо...иска ми се да си бъда сам цяла вечер,да си взема едно уиски и да се натряскам ...
>>DjBelev<<