.
Затворена тема
Страница 25 от 163 ПървиПърви ... 152122232425262728293575125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 4072
    Сиво, сиво, сиво... И не петдесет, ами двеста и петдесет нюанса на сивото. Боли за някой да си значел толкова и заради тъпото си поведение да изгубиш всичко, което си можел да имаш само допреди месец. Защо никога не успявам да си изиграя добре и докрай картите?... И сега? Да чакам или да продължавам? И двете болят достатъчно много... Страшно сиво. Единственият човек, на когото му пукаше за мен, беше жестоко прогонен от студеното ми, незаинтересовано поведение и е влюбен в друга. Как да го приема?!
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Боже, с такова нещо не се бях сблъсквала. Такава истерия, такъв рев... Някои хора просто изпитват необходимостта да си търсят проблеми и да правят от мухата слон. То драма, то ужас да видиш. Потресена съм, честно. И всичко заради "ма той не ме поздравява вече и ме игнорира". Seriously?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    В Пловдив карах аз, че татЮ беше уморен, за моя беда бяха завардили булеварда покрай стадиона заради мача, отвън бяха станали и баталии, та ми се размина прекия път, ама нищо. Повъртях пък пак се измъкнах.
    Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).

Напоследък максимално динамизирах графика и съм доволен.

shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).
    не знам , ама само като видях димките и ми стана ясно, а като завих вдясно от стадиотна бяха прибрали двама фенове на Левски . Едни ченгета на мАтори ги бяха сгащили.
    Хубаво ми е, ще си се прибирам вкъщи днес.
    Мъжото и той скоро ще си доде.Йеййй.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    На няколко пъти стюардите им буквално ги измъкваха от ръцете на куките. След мача чувам, че се правили на мъже на разни чичаци и лапетии в района на МакДоналдс, а основната група фенове на Ботев беше точно в обратната посока - нагоре по бул. Източен. Смешки.

това си заслужава да се види
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^гот.

Изморена, и трябва да се учи. И няма пък.
    Пх.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Никога не сЪм разбирал футболните хулигани... На самите отбори едва ли им дреме, че ония идиоти се бият в района на стадиона... Освен това, когато подкрепяш даден тим, не е нужно да мразиш феновете на останалите отбори - всички са хора и всеки има правото да избере на кого да симпатизира. WhatFUCKINever...

Открих сезона с 1 Гребна база! Вчера си поправих колелото и още не мога да му се нарадвам! Не е нищо особено, но си е мое, вЪрви перфектно и си го обичам

Супер фен Аватара на cyclops
    Този уикенд се размазах от почивка и днес ще продължавам. Имах огромна нужда и се чувствам много по-добре. Много ми е хубаво!

Боли, боли, боли. И... животът е твърде кратък, за да оставим важните думи неказани. Затова съм решила всичко да си кажа, пък да видим докъде ще ме доведе тази откровеност.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на Dagichka
    оой, бива ли да ми е толкова готино като си пиша с момчета некви пълните простотии?
    смисъл предпочитам мъжка компания пред женска, писнало ми е от техните филми и злобарски изказвания към някоя мацка само щото еди-си-как я погледнала и тн. пфф.
    трябва да уча по збут, по математика не схващам нещата, ноо не ми дреме особено :Д

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    живея за вечери като снощната,обичам приятелките си и приятелите си, обичам и когато всичко се развива така добре, по-яка новина за деня от това, че документите ми са пристигнали няма, толкова ми е якоооо... стига той да не се беше опитал да развали всичко пак, време е да си намери мястото и да разбере, че то определено не е в моя живот вече
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Липсва ми. Искам да го гушна. Искам да му видя сините очи, живият поглед, да прекарам пръсти през косата му и да се сгуша на рамото му.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София, България
    http://selfcontrolapp.com/ за всички като мен :Д

блокирам тийн-а. сядам да уча, наистина.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Липсва ми. Искам да го гушна. Искам да му видя сините очи, живият поглед, да прекарам пръсти през косата му и да се сгуша на рамото му.
    same

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре съм. Това слънчево време ми действа супер ободряващо.
    Само да успея да си изолирам глупостите, които ми се въртят в главата тия дни, а ако успея да игнорирам мързела, филмите, телефона и излизанията и седна да уча, ще е прекрасно. Трябва да се стегна! :Д Добре, че вчера си помогнах.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    same
    Гушшшш
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мързеливо ми е. От близо 3 часа мазохистично рефрешвам едни и същи страници, вместо да се стегна и да си изключа компютъра.
    Така, като гледам, очевидно няма да се излиза днес, затова нямам никакво оправдание и ще трябва да си седна на дупето и да попрочета това-онова, вместо да си губя времето за глупости.
    Пфу. Пък толкова ми се щеше да пия горещ шоколад, придружен с бял шоколад и да гледам филмче.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Трябва да се стегна!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Боли ме задника... От карането на колело Сега сЪм в нас и ям каквото ми попадне.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Що за отвратително приложение е това? За секунда се замислих да си го причиня, но се отказах.

Чувствам се добре, нормално.
    Започвам да се настройвам психически за много учене и работа в най-скоро време. Той ми е спасителната сламка за в момента. Ако не е той, направо не знам. Трябва да си го пазя.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На мен ми трябва нещо такова, ама да ми блокира лаптопа и айпада... И двата мобилни.

Продължавам с шибаното настроение и с караниците аз. Всиииииииииииички ме дразнят!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморено, но приятно!
    maDamn

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Що за отвратително приложение е това? За секунда се замислих да си го причиня, но се отказах.
    невероятно е, блокирах се за 1 час и 15 мин, едвам издържах ама научих хах.
    Виоленца, ще ти пиша като измислят такова

уморена.

Ще спа all day long.

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    На мен ми трябва нещо такова, ама да ми блокира лаптопа и айпада... И двата мобилни.
    шкаф с катинар и любезена комшийка, която да пази ключа за известно време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си