- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости.
Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя.![]()
Разни хора, разни начини да изразят себе си (в случая психозите си).![]()
Аз днес се насладих на мартенското време и красивата планинска гледка. За 1 следобед валя 2 пъти и после на 2 пъти пак изгряваше слънце (втория път даже имаше и двойна дъга). Ненапразно е женски месеца, доста често си мени настроенията.![]()
Welcome to the Jungle...
щастлива съм, обичам да пътувам,пътува ми се оше многооо, днешния ден беше страхотен, а вечерта тепърва започва и дано да си изкараме яко и този път
не знам защо виждам хората в толкова лоша светлина след усмивки, май няма да продължи така дълго както е тръгнало
тъпанар, всички са тъпанари, няма да си пусна фейсбука докато поне един не започне да се държи както трябва
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Да ми се извинява?! Да ми се извинява?! Ми че то се мисли, като правиш нещо, не след това да се извиняваш... Стореното, сторено. И да ми се извинява, няма да ми се върнат сълзите обратно в очите, нито ще се върне и поправи разваления празник, нито пък нещата между нас някога ще са хубави. Ок, разбрах, че няма да е с мен, ама тази демонстрация на забивки с други пред мен... С кво го заслужих?! Айде можеше и без това да мине. Била съм добър човек, ми като съм добър човек за какво трябва да съм и наранен човек?! Съжалявал... И бил забелязал, че съм го игнорирала. Не думай! Съвсем неумишлено беше. Не искал?! Че кво ме интересува? Той питаше ли ме аз какво искам и като исках да го виждам все едно ми се удовлетворяваха желанията. И сега ми се извинява... И се мразя за това, че съм леко впечатлена от този жест. Трябва да съм много по-ядосана отколкото съм всъщност. Трябва, а не мога. И май ще излизаме. Но като приятели. Защо по дяволите всички безкрайно много държат да ми бъдат приятели накрая, не искали да изгубят човек като мен... Е, добре де, мамка му, броят на мъжете ми приятели вече попреминава двайсет, а на мен ми трябва гадже, не още приятели...
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Отчаяна.. тъжна, изоставена.. Защо,защо защо....Все на мен...на менНа мен се случваа всичко
това ?
ПомияЯЯ отврат
Искам си връзката ;(...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Омръзна ми хората да се държат грубо и студено с мен!!!Тъпо се чувствам,смачкано.....
Единственият ми почивен ден и те точно днес ще решат да поканят 8 семейства у нас. После да ме пита отново защо не съм искала да съм с тях и съм смятала да се изнасям лятото.
Тъпо...иска ми се да си бъда сам цяла вечер,да си взема едно уиски и да се натряскам ...
>>DjBelev<<
Сиво, сиво, сиво... И не петдесет, ами двеста и петдесет нюанса на сивото. Боли за някой да си значел толкова и заради тъпото си поведение да изгубиш всичко, което си можел да имаш само допреди месец. Защо никога не успявам да си изиграя добре и докрай картите?... И сега? Да чакам или да продължавам? И двете болят достатъчно много... Страшно сиво. Единственият човек, на когото му пукаше за мен, беше жестоко прогонен от студеното ми, незаинтересовано поведение и е влюбен в друга. Как да го приема?!
Боже, с такова нещо не се бях сблъсквала. Такава истерия, такъв рев... Някои хора просто изпитват необходимостта да си търсят проблеми и да правят от мухата слон. То драма, то ужас да видиш. Потресена съм, честно. И всичко заради "ма той не ме поздравява вече и ме игнорира". Seriously?![]()
Щастливо![]()
На няколко пъти стюардите им буквално ги измъкваха от ръцете на куките. След мача чувам, че се правили на мъже на разни чичаци и лапетии в района на МакДоналдс, а основната група фенове на Ботев беше точно в обратната посока - нагоре по бул. Източен. Смешки.
това си заслужава да се види
Welcome to the Jungle...
^гот.
Изморена, и трябва да се учи. И няма пък.
Пх.
Никога не сЪм разбирал футболните хулигани... На самите отбори едва ли им дреме, че ония идиоти се бият в района на стадиона... Освен това, когато подкрепяш даден тим, не е нужно да мразиш феновете на останалите отбори - всички са хора и всеки има правото да избере на кого да симпатизира. WhatFUCKINever...
Открих сезона с 1 Гребна база! Вчера си поправих колелото и още не мога да му се нарадвам! Не е нищо особено, но си е мое, вЪрви перфектно и си го обичам![]()
Този уикенд се размазах от почивка и днес ще продължавам. Имах огромна нужда и се чувствам много по-добре. Много ми е хубаво!
Боли, боли, боли. И... животът е твърде кратък, за да оставим важните думи неказани. Затова съм решила всичко да си кажа, пък да видим докъде ще ме доведе тази откровеност.
оой, бива ли да ми е толкова готино като си пиша с момчета некви пълните простотии?
смисъл предпочитам мъжка компания пред женска, писнало ми е от техните филми и злобарски изказвания към някоя мацка само щото еди-си-как я погледнала и тн. пфф.
трябва да уча по збут, по математика не схващам нещата, ноо не ми дреме особено :Д
живея за вечери като снощната,обичам приятелките си и приятелите си, обичам и когато всичко се развива така добре, по-яка новина за деня от това, че документите ми са пристигнали няма, толкова ми е якоооо... стига той да не се беше опитал да развали всичко пак, време е да си намери мястото и да разбере, че то определено не е в моя живот вече
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Липсва ми. Искам да го гушна. Искам да му видя сините очи, живият поглед, да прекарам пръсти през косата му и да се сгуша на рамото му.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5