- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Сиво, сиво, сиво... И не петдесет, ами двеста и петдесет нюанса на сивото. Боли за някой да си значел толкова и заради тъпото си поведение да изгубиш всичко, което си можел да имаш само допреди месец. Защо никога не успявам да си изиграя добре и докрай картите?... И сега? Да чакам или да продължавам? И двете болят достатъчно много... Страшно сиво. Единственият човек, на когото му пукаше за мен, беше жестоко прогонен от студеното ми, незаинтересовано поведение и е влюбен в друга. Как да го приема?!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Боже, с такова нещо не се бях сблъсквала. Такава истерия, такъв рев... Някои хора просто изпитват необходимостта да си търсят проблеми и да правят от мухата слон. То драма, то ужас да видиш. Потресена съм, честно. И всичко заради "ма той не ме поздравява вече и ме игнорира". Seriously?![]()
Повечето от интересните неща станаха вътре, отвън беше по-културно, щото ги караха под конвой. Чудя се колко от говедата са прибрали след свинствата им вчера, ама ми се струва, че пак са ги пожалил. Рогатите цЕл живот са галеници на съдбата (и властта).
Напоследък максимално динамизирах графика и съм доволен.
shmatarok, атеншън хорщината е безсмъртна. ;]
Welcome to the Jungle...
Щастливо![]()
На няколко пъти стюардите им буквално ги измъкваха от ръцете на куките. След мача чувам, че се правили на мъже на разни чичаци и лапетии в района на МакДоналдс, а основната група фенове на Ботев беше точно в обратната посока - нагоре по бул. Източен. Смешки.
това си заслужава да се види
Welcome to the Jungle...
^гот.
Изморена, и трябва да се учи. И няма пък.
Пх.
Никога не сЪм разбирал футболните хулигани... На самите отбори едва ли им дреме, че ония идиоти се бият в района на стадиона... Освен това, когато подкрепяш даден тим, не е нужно да мразиш феновете на останалите отбори - всички са хора и всеки има правото да избере на кого да симпатизира. WhatFUCKINever...
Открих сезона с 1 Гребна база! Вчера си поправих колелото и още не мога да му се нарадвам! Не е нищо особено, но си е мое, вЪрви перфектно и си го обичам![]()
Този уикенд се размазах от почивка и днес ще продължавам. Имах огромна нужда и се чувствам много по-добре. Много ми е хубаво!
Боли, боли, боли. И... животът е твърде кратък, за да оставим важните думи неказани. Затова съм решила всичко да си кажа, пък да видим докъде ще ме доведе тази откровеност.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
оой, бива ли да ми е толкова готино като си пиша с момчета некви пълните простотии?
смисъл предпочитам мъжка компания пред женска, писнало ми е от техните филми и злобарски изказвания към някоя мацка само щото еди-си-как я погледнала и тн. пфф.
трябва да уча по збут, по математика не схващам нещата, ноо не ми дреме особено :Д
живея за вечери като снощната,обичам приятелките си и приятелите си, обичам и когато всичко се развива така добре, по-яка новина за деня от това, че документите ми са пристигнали няма, толкова ми е якоооо... стига той да не се беше опитал да развали всичко пак, време е да си намери мястото и да разбере, че то определено не е в моя живот вече
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Липсва ми. Искам да го гушна. Искам да му видя сините очи, живият поглед, да прекарам пръсти през косата му и да се сгуша на рамото му.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://selfcontrolapp.com/ за всички като мен :Д
блокирам тийн-а. сядам да уча, наистина.
Добре съм. Това слънчево време ми действа супер ободряващо.
Само да успея да си изолирам глупостите, които ми се въртят в главата тия дни, а ако успея да игнорирам мързела, филмите, телефона и излизанията и седна да уча, ще е прекрасно. Трябва да се стегна! :Д Добре, че вчера си помогнах.
Everything changes, but beauty remains ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мързеливо ми е. От близо 3 часа мазохистично рефрешвам едни и същи страници, вместо да се стегна и да си изключа компютъра.
Така, като гледам, очевидно няма да се излиза днес, затова нямам никакво оправдание и ще трябва да си седна на дупето и да попрочета това-онова, вместо да си губя времето за глупости.
Пфу. Пък толкова ми се щеше да пия горещ шоколад, придружен с бял шоколади да гледам филмче.
Боли ме задника... От карането на колелоСега сЪм в нас и ям каквото ми попадне.
Що за отвратително приложение е това? За секунда се замислих да си го причиня, но се отказах.![]()
Чувствам се добре, нормално.
Започвам да се настройвам психически за много учене и работа в най-скоро време. Той ми е спасителната сламка за в момента. Ако не е той, направо не знам. Трябва да си го пазя.![]()
И спря да се върти за миг земята..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ще спа all day long.
шкаф с катинар и любезена комшийка, която да пази ключа за известно времеПървоначално написано от Violenza
![]()