Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
просто се чудя, защо въобще го срещнах.. )
Same shit here
Липсва ми много, много, тооооооооолкова много, че съм прекалено малка да поберa толкова тягостно чувство в мен.
Щом, дори на пияна глава пак ми липсва многомногомного и въпреки всички останали на опашката ми липсва многомногомного, значи положението е многомного зле като цяло.
Искам просто да си признае, че и с него е така. Знам, че е така. Не може всичко да е било за тоя, който духа. Знам, че нещата, които каза, са били истина, както и знам, че му липсвам, защото кой нормален човек пази материалните спомени за друг без да го е еня за него? И кой нормален човек е наранен от мисълта, че другият продължава живота си и след него, щом привидно не го интересува? Не е възможно такава история да завърши по толкова нелеп начин. Не и когато са замесени такива чувства, не и когато е имало толкова любов. Отказвам да повярвам.
Не е възможно след толкова нови срещи, след толкова много други неща, след толкова много професионални ангажименти и пътувания, след толкова изпит алкохол, след толкова цигари, след толкова купони и толкова мъже един-единствен да продължи да заема същото място в сърцето ти без причина.
Само дето ми омръзна да се надявам и да чакам. И имам нужда от знак, наистина сериозен и смислен знак, който дори и песимист като мен не може да пренебрегне, за да разбера дали историята ми ще има щастлив край, или просто край.