- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Много много щастливо!!<3
имам татус, татус, татус, татус ^^
истински, истинскииииии ^^
много съм щастлива, бе, значииии ^^
http://ask.fm/iwwkaa
Всякакви, защото е по-скоро техничен. Класически балет, джаз балет, латино танци, всякакви видове съвременни танци. С различни преподаватели е.
А за твоята дилема според мен избери това, което ще ти донесе най-много. Но на уършоите определено се напредва най-много!![]()
По темата; добре ми е, почивам си.Направо съм се размазала!
Умирам си в кожата за малко повече сън.
Мислех да го изчакам тази вечер, да се чуем/видим, но просто не мога. Силите ме напускат само при вида на леглото. Аз ли съм прекалено неадекватна или той е прекалено зает, но последните дни въобще не ни върви нещо, а това не ми харесва. Нямам търпение да дойде краят на тази седмица, за да мога да си го нагушкам мечешки и пак да си го почувствам близък.
И спря да се върти за миг земята..
ох, ма...
харесах си младеж))
не знаааам:Д
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разпиляна съм като дневна светлина. Блях. Малко ми е меланхолично, ама знам, че ще отмине. Иначе, всичко върви добре. Мда.
Защо е такъв инат? Много искам да дойде при мен да си го нагушкам и нацелувам, и да си спинка при мен и да си го гушкам. Само че не. Вместо това трябва да се игнорираме и да се правим, че не се познаваме. И ако дойде сега на вратата ми и ми каже, че и той иска същото, веднага му прощавам. Толкова ми се гушка с него. : /
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Нененен, полудявам. Повече от това просто трудно ще ме изнерви, тъп е.
Сега обядвам и после отивам на фризьор. Дано по-късно през деня да ми се оправи настроението, че....
Треа да са подстрижа, а не мога да намеря време последните 3 месеца. Поне се обръснах преди няколко дни, че и брадата чакаше от тогава.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много готин ден!
Направих си тренировката, дойде ми новата карта, сутринта мина много приятно емоционално и приключих с официалните задачи за деня, смятам само да поизчистя малко и да поподредя и мога да се отдам на по-приятни дейности.А времето пък ... сега разбирам какво имат предвид под "мартенско време" - цяла сутрин валя сняг, даже натрупа, а сега едно слънчице пече и те мами да излезеш навън да поизмръзнеш. Оползотворихме снежната сутрин с бой със снежни топки и строене на снежни човеци, вместо да отидем навреме на лекции, но си струваше.
Пък и мисля, че усмихнахме доста хора днес, излезли да ни погледат безгрижието.
![]()
Да, да, даа!!!! Най-накрая! Падна ми камък от сърцето. Поне едно нещо отпадна от списъка с неща за вършене. И времето е готино. Но пък довечера пак съм при лудата рускиня, която ще ме кара да обикалям залата на мост ...като някакво животно. Но както и да е, ще го преживея.
Супер щастлива! Момчето, което харесвам (и с което не се познавахме) ме заговори !![]()
Сега ми е хубаво,излях си всичко,обичам го...<3
Последно редактирано от granger : 03-13-2013 на 14:01
maDamn
Е, имало и други интересни момчета на тоя свят освен него!Ама ме съмнява, че пак ще ме тормози скоро, тъкмо ми е весело.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Искам да му натрия носът. И ще го направя. Харесва ми обаче, че вярва толкова много в мен. Ддз, може ли да се влюбиш по някакъв бащински начин в учителя си по математика хах? :Д
2 месеца само. После поне по-малко безгрижно лято ме очаква.
Енщо зе сарибих нмого сас отзи Спиндермаан.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не харесвам наивни, ограничени хора, за съжаление съм заобиколена именно от такива. И мразя, когато гледаме някой филм и да трябва да и обяснявам какво точно става във филма, понеже тя не може да разбере. Що за хора имам за приятели![]()